REPLICA ONLINE CONSTANTA

25.5° Constanța Mar., 16 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6701
25.5° Constanța Marți, 16 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6701
 

SCANDALUL de la Teatrul de Stat: CJC a dispus un amplu CONTROL!

SCANDALUL de la Teatrul de Stat: CJC a dispus un amplu CONTROL!

Replica API 20 noiembrie 2018 | 23:36 331

Președintele Consiliului Județean Constanța, Marius Horia Țuțuianu a dispus demararea unui amplu control asupra activității Teatrului de Stat Constanța, începând de marţi, 20.11.2018. Decizia conducerii CJC de a verifica situația acestei instituții subordonate a venit pe fondul apariției în spațiul public a unei scrisori deschise prin care o parte din actorii angajați ai Teatrului acuzau managementul de anumite nereguli.

Dana Dumitrescu, manager Teatru

“Astăzi am stat de vorbă atât cu semnatarii documentului publicat, cât și cu conducerea Teatrului. De asemenea, am avut o întâlnire cu toti angajații, astfel încât să am o viziune cât mai clară asupra situației existente. Nu mă voi pronunța imediat, dar am dispus un control amplu. Voi aștepta raportul direcțiilor de specialitate din cadrul Consiliului. Ulterior, pe baza datelor, voi lua o decizie. Fac însă apel la toți angajații acestei instituții de cultură să nu se lase afectați de neînțelegerile interne. Îi rog să treacă peste animozitățile create și să colaboreze din punct de vedere profesional, să se concentreze pe actul artistic, astfel încât activitatea Teatrului de Stat să nu fie perturbată”, a declarat Marius Horia Țuțuianu, președintele Consiliului Județean Constanța.

La această verificare internă vor participa Serviciul de Control al Consiliului Județean, Direcția Generală Economico-Financiară, Direcția de Turism și Coordonarea Instituțiilor de Cultură Subordonate, Direcția Generală de Administrație Publică și Juridică, Serviciul Resurse Umane precum și un consilier al președintelui.

Controlul se va desfășura într-un interval de maximum 30 de zile, mai precizează reprezentanţii CJC.

R.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
pai trebuie sa fie si oameni care sa spuna lucrurilor pe nume, ne-am cam saturat de hotii si batjocura, bravo semnatarilor
2
0
Daca voi nu sunteti bagati intr-un spectacol inseamna ca profesional sunteti slabi.Se stie acest lucru.Dana Dumitrescu este o persoana obiectiva.Sper sa va dati seama cat de mult ati gresit facand atata scandal
2
0
Un zimbet balos de psd-ista semidocta parvenita- fina lui Nicusor.
3
2
Domnul Tutianu e greu bre sa fii sef daca nu te ajuta capul. Ai probleme la Delfinariu ai probleme la Teatru aud ca ai si la Muzeu. Pai, mata cu ce te ocupi de fapt?!
4
1
ce grasa ma ,,,eu as face o noapte alba cu ia,
2
3
Ce grasa injosita lachita
3
4
Daca directoarea Dumitrescu a fost nevasta lui Zgabercea, nu cred ca mai e ceva de adaugat. Au fost tovarasi de cocina si ci Nicusor- Porcusor.
9
5
Cred ca si tu esti un manipulat ce tinde catre atingerea obiectivelor proprii, va ascundeti toti dupa o scrisoare iar la repetitii aratati doar una dintre fetele pe care le aveti
3
7
Felicitari semnatarilor scrisorii. Avem nevoie de oameni corecti si care sa spuna adevaratele nereguli. Prea isi fac de cap toti in toate institutiile si nu au curaj sa reclame.
10
6

REPLICA

LOTO

6/49
33725484010
5/49
32319203522
joker
22391819369