REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.1° Constanța Sâm., 27 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6712
10.1° Constanța Sâmbătă, 27 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6712
 

SCANDALUL de pe terasa Zorbas din Neptun: şeful OPC, Horia Constantinescu, urmărit penal pentru... TÂLHĂRIE!

SCANDALUL de pe terasa Zorbas din Neptun: şeful OPC, Horia Constantinescu, urmărit penal pentru... TÂLHĂRIE!

Replica API 15 august 2018 | 00:46 586

Scandalul iscat pe terasa Zorbas din Neptun în data de 1 august, cu ocazia unui control al Comisariatului Judeţean pentru Protecţia Consumatorilor este departe de a se fi încheiat. Comisarii OPC susţin că au fost agresaţi, sens în care a fost întocmit un dosar de cercetare pentru ultraj.

De cealaltă parte, surpriză! Şi patronul localului a depus o plângere împotriva şefului OPC Horia Constantinescu, iar abia acum începe "distracţia"! Poliţiştii din sudul litoralului au decis începerea urmăririi penale împotriva lui Horia Constantinescu, pentru "tâlhărie".

VEZI DOCUMENT (CLICK PE IMAGINE!):

Contactat de "Replica", Horia Constantinescu a declarat că va ieşi public să facă mai multe precizări, dar că există un motiv pentru care a mers cu plângerea de ultraj la Constanţa: "Eu am plângere pentru ultraj. La Poliţia Neptun constatasem că lucrurile par a se derula astfel: cei de la local erau audiaţi cu prioritate. Aşa că am mers şi la Parchetul de pe lângă Tribunalul Constanţa. Ei au depus plângere pentru tâlhărie. Cercetările în cazul plângerii lor s-au mişcat, în ceea ce priveşte plângerea reprezentanţilor OPC - nu. Există nişte lucruri care nici nu au fost luate în considerare. În ceea ce priveşte telefonul, în învălmăşeala creată, a ajuns acel telefon la mine, iar eu am crezut că mi-am recuperat telefonul meu, pe care mi-l smulsese din mână un angajat al terasei. Văzând că nu este aşa, l-am predat unui poliţist", a declarat Constantinescu.

UPDATE:

Cercetarea este in rem, adică se fac cercetări pentru o faptă reclamată de reprezentantul localului.

Vom reveni.

A.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Avem ceea ce meritam! Un stat mafiot administrat de interlopi! D-aia migratia romanilor a fost mai mare ca din cele mai grele zone de conflict. Acum s-au trezit ca nu mai au de unde incasa taxe la buget. Eu unul ma bucur! Sa se sfasie intre ei! Succes baieti! O sa vina o vreme cand o sa se roage sa mai deschida cineva o afacere in Romania,sa mai investeasca ceva pe aici,cu ajutor de la stat si scutiri de taxe... Asa poate invata si ei sa aiba grija de rahatul ala de contribuabil care de bine de rau munceste sa-ti plateasca dijmele nesimtite.
0
0
Mai e mult de munca , foarte multe nenorociri se petrec in 2 luni de vara pe litoral. Fura toti cat pot de tare
1
3
Aveai tu telefon Huawei de credeai ca e al tau? Mars mincinosule
3
0
Asta nu-i ala care inconjurat de bodyguarzi a agresat verbal o femeie care a avut tupeul sa-si intinda un prosop pe plaja lui ? Acum e sef la OPC ?
6
0
multa muie jegosilor ce il apara pe patronul scarbos , sa va imbolnaviti iar apoi sa mergeti la horia sa reclamati
3
7
Horia e nasul baiatului lui Adrian nastase sio se vrea primar PSD -tactica lui Piedone Popescu sect 4
9
0
Horia,tiganul cu pielea neagra dinFerentexas ajuns la mal de mare face pe barbatul,dar in realitate e un cacat pe el care si-o ia-n barba aia de tiganDaca tot te dai mare viteaz care nu sovaieste pe dinaintea neregurilor si coruptiei,de ce nu mergi in controale si inMamaia nord,pe la Mirela Matichescu si alti prieteni de-ai tai,sa mergi si pe acolo cu toata gloata de stiristi si sa vedem pe la stiri si neregulile gasite pe acoloMergi doar la amarati cu controale,pe acolo nu ai coaie sa mergi ca te fut aia-n gura de o sa zici ca te-a futut un tren,si imediat dispari ca o basina-n vant de la OPC
11
2
Horica tot costinestiul te cunoaste ! Esti un om de nimic avar dupa bani ,Ai facut plaja talcioc! Te-ai batut cu mana-n piept ca faci o statiune de vis daramand tarabele ,datr tu ce ai facut ? ai mutat talciocul pe plaja ,pe nisip ca sa-ti asiguri bani pentru la iarna sa nu mari de foame.Ai inchis ochii inclusiv la porumbul care se vinde in conditii improprii pe plaja administrata de familia ta .Rusine Horica faci discriminare !
14
2
se parea ca-n urbea asta n-au mai ramas constanteni de valoare, toate locurile bune sunt date bucurestenilor, a trebuit sa vina din Bucuresti bobul de mazare sa fie primar peste Constanta, acum tot un bucurestean precum acest Horia mare sef peste OPC.Toti cacatii la cur au ajuns in Constanta sa faca ordine si sa se sparga-n figuri.Cacatul asta de Horia iti gaseste si nod in papura daca nu-i dai "dreptul", cum ii dai te lasa.Deci ale cui drepturi le apara?ale consumatorilor? sau propriul lui "drept"?El si-a cumparat acel loc de la OPC, acum este pe scos bani nenorocind pe altii.
9
0
acest Horia Constantinescu este membru PSD si apropiat al lui Adrian Nastase si intovarasit cu sleahta patronilor din Mamaia Nord pe care evita sa-i controleze in mod intentionat.Cei din PSD au inteles ca Fagadau nu mai are nici o sansa la viitoarele alegeri si l-au bagat pe acest Zoro pe dinainte si l-au pus cu intentie mare sef peste OPC, pe un loc foarte vizibil care-i da ocazia sa faca cat mai multe vitejii in slujba consumatorului, asta ca sa puteti constientiza cat de mult se bate pentru binele vostru si cat de determinat este si cat de bun are sa fie si ca viitor primar al Constantei.
9
1
Minciuni ala cu terasa infecta inventeaza
6
9
La puscarie Horia, betiv libidinos si lacom. Sluga PSD!...
9
4
Horica, horica stim de afacerile tale in port. Asteapta putin.
11
2
abuziv trebuie luat telefonul cu care filmeaza abuziv,piticania rapanoasa nu stie de registrul unic de control?!?
10
2
Horica macar a venit imbracat in sacou de la Bucuresti, tu ai venit de la Ciamurlia in ciorapi flausati si ai branza cu ceapa intre dinti. Ti-ai drk de maimutoi cipanati!
7
8
Zdreanta psd-ista stai sa vezi cum ies in presa filmarile cu tine cum iei 500 mil spaga patronului de La Canapele din Vama ! Toata lumea stie ce ai gasit acolo si cum ai luat bani sa nu-i inchizi ! Toti angajati suntem martori !
21
6
Infractiunea de ultraj nu poate fi cercetata de politie decat la cererea parchetului sub coordonarea unui procuror
5
1
Omul cu binele dupa voi , iar voi cu huo dupa el ! Putina decenta in limbaj , va descalificati ca natie oriunde iesiti din tara prin comportament , atitudine si limbaj . Va caracterizeaza ura si hotia si mai vreti respectul altor popoare ! Omul asta va apara sanatatea si voi il huiduiti . Rusine dar voua sentimentul va lipseste !
6
11
Nu mai ai zile multe pe aici prin Constanta Horia du-te de unde ai venit bagabontule
24
14
Bai moldoveni prosti,politia pizdii din neptun, bulabgii de la postul din neptun veneau si mancau acolo handicapatilor,si nu il haleau pe horia pt ca unul din militieni a avut business u lu nevasta sa inchis cinci zile,sunt fost angajat a lui alex si stiu si persoanele care erau din politie si veneau si faceau burtile mari acolo,dupa care cu mancare la pachet si sticle de jack daniel s! Apropo daca citesti comentariul asta alex,vezi ca ai reclamatie facuta la itm...te pup de inca 10000de lei,luati ai lumanari si flori din banii mei
10
10
.....are chioru' asta !
23
7
zorbas ce sa intelegi.... adica machidonimea din dobrogea...urata natie
26
7
Nu fi asa sigur ca jandarmii iti fac tie dreptate.Daca isi umplu burtile cu mancare moca de la cine vrei sa fie controlati pai sa vezi apoi ce soi de bataie iti iei cu ma-ta de la aparatorii dreptatii satui si binedispusi.
9
1
Adaug la Mu13 PSD, MU13 DRAGNEA, MU13 HORIA SI MU13 Teofik
17
10
Esti un cacat de om muistul pulii. Altceva nu mai stii decat sa iti dau muie ?
7
20
Deci,nu se poate asa ceva!Nu se poate asa ceva!Omul se duce in control ca sa ne apere de privatizati ca sa nu ne omoare cu chimicalele care ni le baga in mancare,si ca sa nu ne mai fure la cantar ,si se trezeste tarat prin procuratura!Daca mai exista un pic de dreptat,trebuie adusi jandarmii care au luptat la Bucuresti,sa vina sa ii ia pe privatizatii de la terasa aia criminala,sa ii ia la mana si la pulane pana sparge splina in ei,ca sa ii invete minte alta data ca trebuie sa te supui autoritatilor statului!
25
24
MU13 PSD MU13 DRAGNEA MU13 HORIA
23
17
La cat mai multe controale sa mancam si noi asa Cum trb
19
12
Niste nespalati au depus o reclamatie, normal ca se fac niste cercetari si o sa se observe rapid ca este o facatura... Nici nu ma obosesc sa citesc textul, stiu perfect facaturile bisnitarilor si ale talentatilor ziaristi
17
13
Organele de control al statului au fost si vor fi niste spagari notorii. Ei isi cumpara posturile tocmai pentru a primi chitantier de amenzi si spaga. Seful OPC este un exemplu de spagar de cea mai joasa speta. Sper sa primeasca pumni in bot cand ameninta ca vrea spaga multa.
23
8
horia closca si crisan asta e golanel de 2 lei de bucuresti , la fel ca mazare che guevara. huo ti ai dreaq de hoti koorve si cocalari.
24
13
Si batut si f_t_t domnul Horia ! Asa este la noi toti bagabontzi au dreptate si reprezentantii statului o SUG !!! Tarati prin instante si parchete !!! Bravo Stat Paralel cu toti Reprezentsntii Tai !!! Bravo Romanie !!!
14
16
Acest specimen , un hibrid pericolos intre interlop ,politician si smekeras de Bucuresti este cel mai rau lucru care se poate intampla unui oras .. va dati seama ce face el acolo daca iese primar la Costinesti cica se pregateste .. ce autorizatii ce constructii .. doamne ferrste sa ajunga debilul sa conduca un oras ..
34
13
Un golan Horica asta, un interlop. Cautati pe net sa vedeti filmulete cand batea turistii pe plaja la Costinesti inainte sa fie mare sef la OPC, era mare administrator de plaja...
30
15
e a ta!jos cu sectele de machedoni!ajunga ba sa ne mai rotim putin la putere,poate vin si oameni care fura mai putin!Jos labele de pe Constanta!
22
18
razbunarea cipaanilor,l-au facut pe horica,oricum pizda se vede precum comisarul moldovan si dai si impusca
27
10
La zorbas servirea este execrabila iar mancarea are are gust de picioare nespalate
29
17
Nu inteleg cum poate fi pus sef la OPC o asemenea aratare.
32
25
Horica,nu se poate asa ceva!Cu de-astea te ocupi,mama!Asa te,-a invatat muma-ta?!!Sa te faci talhar cand vei fi mare?!!!
33
23

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108