REPLICA ONLINE CONSTANTA

7.4° Constanța Sâm., 20 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6705
7.4° Constanța Sâmbătă, 20 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6705
 

SCANDALURI pe bandă rulantă în Constanța: FEMEI BĂTUTE de soți sau copii!

SCANDALURI pe bandă rulantă în Constanța: FEMEI BĂTUTE de soți sau copii!

Replica API 21 ianuarie 2019 | 03:10 418

Violența în familie este un fenomen care atinge cote alarmante, drept dovadă stă și faptul că aproape zilnic polițiștii constănțeni sunt solicitați să intervină în situații în care soții, mame sau concubine sau agresate de cei dragi. Numai în noaptea de sâmbătă spre duminică, 19 spre 20 ianuarie a.c., oamenii legii au intervenit în trei scandaluri familiale care au avut loc în municipiul Constanța, iar în două dintre situații au emis ordine de protecție provizorii.

Primul scandal a fost semnalat la ora 21,55, pe raza Secției 4 Poliție. Oamenii legii au fost sesizați de o femeie, în vârstă de 32 de ani, din municipiul Constanța, despre faptul că la domiciliul său are loc un scandal. Echipajul de poliție deplasat la fața locului a stabilit faptul că, pe fondul consumului de băuturi alcoolice, concubinul femeii în cauză, în vârstă de 29 de ani, din municipiul Constanța, ar fi proferat injurii și amenințări asupra femeii cu scopul de a o agresa fizic.

Astfel, polițiștii au emis un ordin de protecție provizoriu conform procedurilor legale, bărbatul în cauză fiind evacuat din locuință.

Puțin după miezul nopții, un alt apel venea la numărul unic de urgență 112. Polițiștii din cadrul Secției 3 Poliție au fost sesizați de către o femeie, în vârstă de 41 de ani, din municipiul Constanța, despre faptul că la domiciliul său are loc un scandal. Echipajul de poliție deplasat la fața locului a stabilit faptul că, fiul femeii în cauză, în vârstă de 20 de ani, din municipiul Constanța, ar fi provocat conflictul deoarece nu ar fi primit o sumă de bani din partea părinților. Astfel, polițiștii au emis un ordin de protecție provizoriu conform procedurilor legale, tânărul în cauză fiind evacuat din locuință. Potrivit surselor noastre, tânărul s-a întors recent din Norvegia și în urma unei discuții aprinse cu mama lui, a început să amenințe că dă foc locuinței, a cerut să i se dea bani și autoturismul, pentru a pleca. Când a fost refuzat de părinți, a început scandalul, moment în care au fost solicitați oamenii legii.

Dar scandalurile nu s-au încheiat. La 1,30, polițiștii din cadrul Secției 5 Poliție au fost sesizați de către o femeie, în vârstă de 54 de ani, din municipiul Constanța, despre faptul că la domiciliul său soțul a provocat un conflict. Echipajul de poliție deplasat la fața locului a stabilit faptul că soțul femeii în cauză, în vârstă de 49 de ani, din municipiul Constanța, a agresat-o fizic. Deși polițiștii au dorit să emită un ordin de protecție provizoriu conform procedurilor legale, femeia în cauză a refuzat acest lucru.

În toate cele trei cauze se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de violență in familie.

F.B.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
femeia trebuie batuta preventiv
3
0
Lasati ca nici femile nu sunt usa de biserica , si au luat grade , cam fac ce vor ele , mai merita si cate un avertisment ... macar verbal pt ca altfel se urca in cap ...
4
0
si pentru anagramati, si pentru analfabetii functionali, bai prostilor-proastelor prostia voastra asociata cu lipsa de educatie si cu bashinile de elefant care v-au umplut cutia craniana.... langa minusculul creier care lasa destul loc imbecilitatii.... astea conduc la cretinism major. In Romania Corupta nimeni nu trateaza cauzele, toti se chinuie sa vopseasca, varuiasca sau sa mascheze efectele... MILA FATA PROSTII CU CATE DOUA-TREI FACULTATII TREZITI CONDUCTORI
2
1
Mache esti jalnic. De aia mucana ta si o ia, e la fel de tuta ca tine.
6
4
Poate vroia sa scri aromana
7
1
Scarboasa mai este natia asta romana!
3
7
Ma spal cu zer in fiecare zi. Zer facator de bani si minuni.
8
2
Acum ce facem ne razbunam pe femei? Machidoancele cafta numai baieti cu bani gata
2
4
Eu sunt machedon si daca mucana de nevastamea nu face mancare cum trebe baaaaammmm...direct se stieeeeee!!!! Ca asa e traditia. Nu te pui cu traditia. Ca a vrut sa ia un roman da rumanii e saraci asa ca aia e. Baaaaaam...bucata !
11
2
90% cetatenilor din Constanta sunt Moldoveni! Pinguini din Vaslui
11
6
precara sau liseste cu desavarsire, traditia din familie si...bautura pentru care au bani oricand!
6
2
nu-i de la vaslui ,,get beget Dobrogean,,,Moldoveni sunt in Germania,,
7
3
Din cauza lui se intampla astea. Constantenii nu se mai ajung cu banii..
5
0

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614