REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.4° Constanța Joi, 2 Mai 2024
Anul XX Nr. 6717
12.4° Constanța Joi, 2 Mai 2024 Anul XX Nr. 6717
 

SCANDALURILE continuă în Constanța: trei femei au devenit victimele bărbaților din familie!

SCANDALURILE continuă în Constanța: trei femei au devenit victimele bărbaților din familie!

Replica API 29 ianuarie 2019 | 00:00 206

Polițiștii constănțeni au emis alte două ordine de protecție provizorii, pe numele unor bărbați care și-au agresat soțiile și fiicele. Menționăm că acestea se emit pe loc şi îi creează victimei protecţie suplimentară, continuă de la momentul în care sună la 112 şi până în momentul în care instanţele de judecată se pronunță în vederea emiterii unui ordin de protecție ce va fi valabil circa 6 luni. Documentul provizoriu este valabil 5 zile, până când instanţa va emite un nou ordin. Odată încălcat, agresorul riscă închisoarea.

Polițiștii din cadrul Secției 2 Poliție, la data de 28 ianuarie a.c., ora 00.00, au fost sesizați telefonic de către o femeie, în vârstă de 28 de ani, din Constanța, care a relatat faptul că la domiciliul său are loc un scandal. Polițiștii deplasați la fața locului au identificat un bărbat, în vârstă de 29 de ani, concubinul femeii în cauză, care, pe fondul unor discuții în contradictoriu, a agresat-o fizic. În urma cercetărilor, polițiștii au emis un ordin de protecție provizoriu, bărbatul fiind evacuat din locuință și obligat să păstreze o distanță minima de 200 de metri față de concubina sa. De asemenea, la data de 27 ianuarie a.c., ora 13.30, polițiștii din cadrul Secției 5 Poliție au fost sesizați telefonic de către o femeie, în vârstă de 42 de ani, din Constanța, care a relatat că are nevoie de intervenția oamenilor legii. Polițiștii deplasați la fața locului au identificat un bărbat, în vârstă de 52 de ani, soțul femeii în cauză, care, pe fondul stării de ebrietate, și-a agresat fizic soția și fiica, în vârstă de 20 de ani. În urma cercetărilor, polițiștii au emis un ordin de protecție provizoriu, bărbatul fiind evacuat din locuință. Polițiștii continua cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de violență în familie.

Liliana CHIRU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Alo Militia,,date jos de pe nevasta ca o luam noi,,tu dute la munca sa aduci bani.
0
1
lege de caca muncesc sa se lafaie curva drepturi egale morti lor de drepturi .gata a gasit pleca prostu sa plece panarama
2
1
Saracele de ele , probabil ca au avut grija de casa , de copii , de mancare si bulangii astia le agreseaza degeaba . Femeile in ziua de azi vor sa nu faca nimic si sa primeasca totul pe tava , daca ridici tonul imediat suna la militie ... sa fim seriosi ! Daca traia Ceausescu fiecare muiere isi stia locul ei ! Nu sunt de acord cu violenta , dar si ele intrec masura ...
6
2
Bai garoilor,in loc sa le bateti mai bine le ati da kilometrajul peste cap a doua oara
2
1

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272