REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.4° Constanța Lun., 6 Mai 2024
Anul XX Nr. 6721
11.4° Constanța Luni, 6 Mai 2024 Anul XX Nr. 6721
 

SCANDALURILE continuă la Constanța: Un bărbat a fost AMENINȚAT de fiul BEAT și DROGAT!

SCANDALURILE continuă la Constanța: Un bărbat a fost AMENINȚAT de fiul BEAT și DROGAT!

Replica API 18 ianuarie 2019 | 00:33 302

Scandalurile continuă la Constanța. Polițiștii au emis alte două ordine de protecție provizorii, fiind vorba despre un bărbat care a fost agresat de fiul său aflat sub influența băuturilor alcoolice și sub influența substanțelor cu efect psihoactiv, dar și despre un bărbat care și-a amenințat concubina și pe copiii acesteia. În total, de la intrarea legii în vigoare, oamenii legii din Constanța au emis 8 ordine de protecție.

Polițiștii din cadrul Secției 3 Poliție, la data de 16 ianuarie a.c., ora 18.45, au fost sesizați de către un bărbat, în vârstă de 52 de ani, din municipiul Constanța, despre faptul că fiul acestuia, în vârstă de 27 de ani, l-ar fi amenințat cu acte de violență. Echipajul de poliție deplasat la fața locului a stabilit faptul că, pe fondul consumului de alcool și al consumului de substanțe cu efect psihoactiv, fiul bărbatului ar fi deteriorat mai multe bunuri din locuință, ulterior aruncând cu acestea spre tatăl său.Polițiștii au emis un ordin de protecție provizoriu conform procedurilor legale, în cauză efectuându-se cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de violență in familie.

La aceeași dată, polițiștii din cadrul Secției 2 Poliție, în jurul orei 18.00, au fost sesizați de către o femeie, în vârstă de 51 de ani, din municipiul Constanța, despre faptul că la domiciliul său are loc un conflict în familie. Echipajul de poliție deplasat la fața locului a stabilit faptul că, pe fondul consumului de băuturi alcoolice, concubinul femeii în cauză, în vârstă de 60 de ani, din municipiul Brăila, ar fi proferat injurii și amenințări atât asupra femeii, cât și a copiiilor. Astfel, polițiștii au emis un ordin de protecție provizoriu conform procedurilor legale, bărbatul în cauză fiind obligat să păstreze o distanță minima de 150 de metri. În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de violență in familie.

Menţionăm că acest ordin de protecţie provizoriu, emis de către poliţişti, este avantajos faţă de ordinul emis de instanţă întrucât se emite pe loc şi îi creează victimei protecţie suplimentară, continuă de la momentul în care sună la 112 şi până în momentul în care acest ordin este emis de către instanţele de judecată. Documentul este valabil 5 zile, până când instanţa va emite un nou ordin. Odată încălcat, agresorul riscă închisoarea.

L.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
cine sa-l bage la penetenciar??poate-n alta tara..noi promovam ..recursuri pentru conditii precare in penetenciare...dar de ce sa fie conditii ca acasa???atunci,toti sa stam acolo...nu platim nimic...nu muncim..stam..si dormim...si dupa vreo 10-15 ani,constatam ca n-avem conditii bune de...somn...daca stii ca nu-i bine la puscarie..de ce mai faci infractiuni si faradelegi???
2
0
urmeaza la penitenciar, sa faca si acolo asa
1
0

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212