REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.1° Constanța Joi, 2 Mai 2024
Anul XX Nr. 6717
12.1° Constanța Joi, 2 Mai 2024 Anul XX Nr. 6717
 

Scene incredibile la Londra: Ambasadorul Israelului, ATACAT de studenți pro-Palestina. VIDEO

Scene incredibile la Londra: Ambasadorul Israelului, ATACAT de studenți pro-Palestina. VIDEO

Replica API 12 noiembrie 2021 | 01:38 785

Ambasadorul Israelului în Regatul Unit a fost scos aseară de la London School of Economics, când studenții pro-palestinieni au încercat să ia cu asalt clădirea.

Tzipi Hotovely a fost grăbită în Jaguarul ei oficial de gărzile ei de corp și a fugit după ce protestatarii au țipat și au încercat să o prindă.

Diplomatul, în vârstă de 42 de ani, care a participat la o dezbatere la un sindicat a purtat flori în timp ce bătăușii au strigat „nu ți-e rușine?” și au marcat țara ei drept „stat terorist”, în timp ce i-au atacat mașina.

Hotovely a spus în această dimineață că „nu va fi intimidată” de demonstrație, adăugând că evenimentul în sine a fost „excelent”.

Miniștrii guvernamentali din Marea Britanie, Priti Patel, Nadhim Zahawi și James Cleverly, au condamnat „comportamentul agresiv și amenințător” în această dimineață.

Imaginile din noaptea trecută au arătat-o ​​pe Hotovely ținând flori în mână în timp ce fugea de studenți după dezbaterea pașnică între orele 18:00 și 19:30 din campusul Holborn.

Ea a fost întâmpinată de protestatari pro-Palestina care strigau „nu ți-e rușine” în timp ce huiduiau și încercau să treacă cu forța pe lângă poliție.

Gărzile de corp l-au repezit pe diplomat în spatele lui în mașina Jaguar, exact când un protestatar a rupt linia ofițerilor înainte de a fi atacat de protecția ei.

Mașina ei a plecat cu viteză și a fost urmată de forțele de securitate într-un Land Rover - care a trebuit să-și forțeze drumul prin mulțime.

Un protestatar student a declarat presei: „Studenții de la această universitate sunt profund rușinați. Această universitate nu a reușit să recunoască și să reprezinte corpul studențesc. Dacă palestinienii nu sunt recunoscuți, nu ne vom opri din dezbateri.”

Un altul a spus: „Cineva ca această persoană nu merită cu adevărat dreptul de a vorbi. Ea a făcut comentarii dezumanizând un întreg popor. Numirea ei ca ambasador este o dovadă suficientă a atitudinii actualului guvern al Israelului și a atitudinii actuale.”

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
mars la moscova.
2
0
Sub ochiul atent al premierului, totul merge perfect in Marea Britanie. Sa mor daca inteleg cum pot englezii sa-l suporte, dar uitandu-ma la fratii lor americaini si la ultimii doi presedinti, nimic nu ma mai mira. Astia duc lumea de rapa, mai bine ne orientam catre Putin.
1
2
Nu e incredibil. Europa se usulmanizeaza.
2
2

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272