REPLICA ONLINE CONSTANTA

19.5° Constanța Lun., 6 Mai 2024
Anul XX Nr. 6721
19.5° Constanța Luni, 6 Mai 2024 Anul XX Nr. 6721
 

Se caută ȘEFI ÎN POLIȚIA CONSTANȚA!

Se caută ȘEFI ÎN POLIȚIA CONSTANȚA!

Replica API 11 iunie 2019 | 00:10 272

Mai multe funcții de șef au fost scoase la concurs, în ultimele zile, în cadrul structurilor de poliție din județul Constanța.

Inspectoratul General al Poliției Române organizează concurs pentru ocuparea funcției de șef serviciu la Serviciul de Combatere a Criminalității Informatice din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Constanța. Concursul urmează să aibă loc la sediul IGPR, pe 17 iulie a.c..

Un alt post scos la concurs este cel de șef la Secția 1 Poliție Rurală Constanța, din cadrul Poliției municipiului Constanța, cu recrutare din sursă internă. Concursul urmează să aibă loc pe 1 iulie a.c.. Înainte de acesta însă, pe 26 iunie a.c., urmează să se desfășoare concursul pentru funcția de șef poliție la Poliția Orașului Năvodari, iar pe 28 iunie a.c., concursul pentru șef la Secția 1 Poliție Constanța.

F.B.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Se cauta sefi competenti sau incompetenti ?
0
0
La noi in tura de noapte, dupa miezul nopti si pana in zori, ne retragem la domiciliu pentru veghe sa nu fim obositi cand iesim din tura si in wekeend dupa amiaza tot la domiciliu sub acoperire,sa tot fi bugetar!
5
0
De ce va chinuiti sa mai organizati examene ?? numitii ca oricum sant prosti de behaie,partidele nu vor oameni destepti la conducerea institutiilor !! vor prosti sa fie usor de manipulat;;mai ales cu o secretara la conducerea MAI,basini o institutie de cacat care se misca cum bate vintul, nu are coloana vertebrala, RUSINE..
9
0
de ce nu dai nume..ce sa credem,ca este vorba de dl. DRAGOMIR,care este f.f.f. obosit???mititelul de el..nici in cele mai bune vise nu credea ca va avea un asa loc de munca...sa stai..sa stai..si iar sa stai..si sa primesti..salariu de la MAI...ce viata pentru unii...
5
2
nu mai are cine sa asmuta amendatorii pe poporul parlit?
1
2
La noi la este liniste totala dupa ora 22 in sediul politiei Cernavoda cand ofiterul de serviciu inchide usa principala si urmeaza somnul pana dimineata.Daca il deranjezi iti reproseaza ca este obosit si trebuie sa se odihneasca.Sa treaca la noi la operativi ca a facut burta cam mare de somn si isi cam ia banul degeaba.Acesta este un semnal ptr sefii nostrii de la judet ca unii isi cam iau banii degeaba dormind in post.
8
7

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212