REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.7° Constanța Joi, 28 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6682
13.7° Constanța Joi, 28 Martie 2024 Anul XX Nr. 6682
 

Se cere demisia conducerii Penitenciarului Poarta Albă!

Se cere demisia conducerii Penitenciarului Poarta Albă!

Replica API 13 aprilie 2017 | 01:18 340

Doi angajați ai Penitenciarului Poarta Albă și-au pus capăt zilelor în mai puțin de o lună, iar acum totul a ajuns la nivel de cerere de demisie a conducerii și acuzații grave. Mai exact, un lider de sindicat cere public demisia directorului, cu precizarea că acesta este insensibil la problemele angajaților.

Acesta a mai precizat, pentru "Replica," și faptul că la nivelul conducerii ar fi agreate anumite sindicate, iar angajații care nu fac parte din acestea sunt supuse la presiuni. De cealaltă parte, reprezentanții Penitenciarului Poarta Albă au precizat că informațiile nu au suport în realitate. Amintim că, la ieșire din Medgidia, spre Valea Dacilor, o persoană de sex bărbătesc a fost gasită carbonizată într-o mașină, marca Renault Simbol, în seara de vineri, 7 aprilie. În urma cercetărilor s-a stabilit că e vorba despre Dumitru A., subofițer la Penitenciarul Poarta Albă. Tragedia a lovit ca un trăznet familia, care era deja îngrijorată, întrucât bărbatul plecase de acasă și nu știa nimic de el. Dumitru își lăsase acasă telefonul, dar și toți banii pe care îi scosese de pe card. Se pare că era foarte stresat la muncă și primise și vestea că o boală cruntă a recidivat, fiind vorba de cancer la colon. Astfel, bărbatul a făcut plinul la mașină, a luat combustibil și în bidoane, a mers la ieșire din localitate, a stropit vehiculul, s-a închis în el și apoi și-a dat foc. Cel puțin acestea ar fi bănuielile. Cert este că, potrivit rezultatelor necropsiei, moartea a fost una violentă. Trupul a fost carbonizat iar mașina a ars în totalitate. Reamintim și faptul că un ofiţer din cadrul Penitenciarului Poarta Albă a fost găsit spânzurat la domiciliul său, în seara de joi, 9 martie, 2017. Acesta lucra cu deţinuţii pe partea de reintegrare socială şi, potrivit informaţiilor noastre, de circa un an de zile trecea printr-o perioadă extrem de stresantă. Paul L., pentru că despre el este vorba, ar fi fost reclamat la DNA de către superiori, însă, potrivit unor surse, totul ar fi fost o înscenare, în sensul că el ar fi cerut bani persoanelor private de libertate.

Liliana CHIRU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Cirstea a picat testarea psihologica in 2010, va dati seama ce nebun este platit din banii pu
10
1
La P. ALBA ESTE un sindicat serios si majoritar , reprezentativ- SNLP, mai bagati toti nebunii in seama.
8
1
cirstea e un jegos nespalat. plonasm asumat. duhneste si doo dihoritze. vai mama voastra de membri cu asa reprezentant. fratzilor , asta n-a facut nimic toata cariera lui. cum credeti ca va reprezinta?nu il asculta nimeni. ii pute gura ca haznaua. nu sta nimeni de vorba cu el. hai la mine inapoi, copiii lui tata
10
1
Lideru ala de sindicat e un avorton afon, un trist fara pereche. Vai mama lor de gardieni dak p.ala si l.au pus lider de sindicat.
11
2
Pata Alba e un labagiu.
10
3
Sa ii se ceara demisia si directoarei de la Casa de Pensii C. Samoila, ptr. abuzurile pe care le face , si mai ales ca ne vorbeste foarte urat.
8
2
asa este! are dreptate cel de mai jos! desfiintati penitenciarele, iar pe hoti si raufacatori sa-i impuscati!
11
3
Desfiintati cotetele de porci numite penitenciare...
5
3

REPLICA

LOTO

6/49
28291833747
5/49
102511321216
joker
2832645102