REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.4° Constanța Lun., 27 Mar. 2023
Anul XX Nr. 6315
17.4° Constanța Luni, 27 Martie 2023 Anul XX Nr. 6315

Se cere falimentul unei firme patronate de finul unui fost șef de poliție

Se cere falimentul unei firme patronate de finul unui fost șef de poliție

Andreea POPA 29 ianuarie 2023 | 00:00 2141

Societatea cooperativă meșteșugărească a nevăzătorilor din Constanța se chinuie să supraviețuiască, dar este puțin probabil să reușească dacă va mai întâlni clienți precum firma care vinde artificii la malul mării, deținută de finul unui fost important șef din poliția tomitană. Nevăzătorii, aflați la rândul lor în insolvență, au dat în judecată societatea care i-a țepuit și-i cer falimentul în instanță.

Se cere falimentul unei firme patronate de finul unui fost sef de politie

Spectrum Insolvency IPURL, în calitate de administrator judiciar al Carpemat Nev Societate Cooperativă Meșteșugărească, a înregistrat pe 20 ianuarie 2023 un dosar la Trbunalul Constanța prin care cere, în calitate de creditor, falimentul debitoarei Live Well Events SRL. Instanța a stabilit un prim termen de judecată pe 28 martie 2023.

Dacă despre societatea meșteșugărească nu sunt prea multe de spus, din moment ce vorbim despre cooperativa nevăzătorilor din Constanța, care încearcă să-și facă un rost măcar prin muncă, dacă viața a fost atât de nedreaptă cu ei, lucrurile devin mai interesante în cazul firmei debitoare.

Se cere falimentul unei firme patronate de finul unui fost sef de politieSediul Live Well Events SRL

Depozit clandestin de artificii, cuprins de flăcări la Agigea

Live Well Events SRL a fost înființată în 2010 și se ocupă de alte activități recreative, fiind cunoscută pentru faptul că vinde artificii și alte materiale pirotehnice. Ironia sorții face ca patronul Sergiu Enache să fie finul fostului șef de la Serviciul Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase (AEST), comisarul șef Nicolae Barbu.

Vânzătorii de artificii care au țepuit nevăzătorii din Constanța au depus ultimul bilanț fiscal în 2020, când raportau afaceri de 123.106 lei și pierderi de 15.575 lei, cu zero angajați, precum și datorii totale de 601.080 lei.

Sediul social al firmei este într-o hală aparent abandonată de pe strada Hatmanul Arbore, din Constanța, înconjurată de buruieni cât casa.

Numele firmei a devenit cunoscut în septembrie 2017, când a luat foc un depozit clandestin din Agigea, în care finul șefului AEST ținea cantități impresionante de artificii și alte materiale pirotehnice periculoase. Anterior, Sergiu Enache a mai fost reținut chiar de polițiștii AEST, din subordinea nașului său, după ce a fost prins cu tone de artificii fără autorizație, fiind eliberat imediat. 

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Acolo locuiește săracul . A fost sărac, este și va rămâne, Acest personaj este un bișnițar de colț de strada. Nu ai cum sa îl compari pe asta cu marile firme de artificii din Constanta. Pe nevasta-sa o regula unu din km 5 . O g***a Am văzut-o și eu când intra la el in casa dimineața.
3
0
Acest i*******r pe nume Sergiu da tepe a loat bani de la camatari fara numar. Este un sarac lipit pamantu. Nu are carnet de pirotehnician nu are autorizatie. Sasizati organele abilitate pentru arestarea aceatui i*******r. Pume in pericol viata oamenilor.
4
0

REPLICA

LOTO

6/49
21333614235
5/49
172423372234
joker
5253282912