REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.4° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
17.4° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

Se cere referendum la Băneasa: oraşul care vrea să redevină comună!

Se cere referendum la Băneasa: oraşul care vrea să redevină comună!

Replica API 16 mai 2017 | 00:00 577

Paul Coliş

Pe data de 11 iunie, în judeţul Constanţa se organizează alegeri parţiale pentru funcţia de primar al comunei Nicolae Bălcescu. Tot pe data de 11 iunie, administraţia locală din oraşul Băneasa propune organizarea unui referendum. În acest sens, precizează primarul oraşului, Paul Coliş, a fost adoptată şi o hotărâre de Consiliu Local, care aşteaptă aviz de legalitate de la Prefectura judeţului Constanţa.

Este vorba despre un referendum prin care cetăţenii sunt chestionaţi dacă doresc ca oraşul Băneasa să redevină comună. Conform primarului, Băneasa nu se ridică la nivelul unui oraş de rang III, în sensul că cetăţenii nu îşi permit să achite taxe şi impozite aferente unei asemenea catalogări. În plus, revenirea la statutul de comună, ar putea ajuta locuitorii, mulţi dintre ei fiind agricultori sau crescători de animale.

Rocsana CRISTEA

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Asa ne trebuie daca am ales cioban, nu stie da vorbeasca dar minte frumos inpreuna cu colt alb si dintaru care ii si conduce in gol ca asa isi pregateste blagan urmatorul mandat.
5
0
O sa fiti tarani cu acte-n regula, niste melteni condusi de un cioban
6
0
O sa vedeti aviz de la Prefectura cand o zbura porcul.Colt Alb si Dinte de aur nu mai au bani pentru curve,angajatilor de la primarie nu mai stiu de unde sa le taie,o adunatura de prosti si retardati.Nu ai de unde sa stii sa conduci o institutie daca vii de la oi.Rusineeeee
7
0
Doar impozitul la pamant te intereseaza si animalele tale "primare", Primaria pute de prostia ta si a acolitilor tai. Parca nu va interesau masinile primariei, dar nu va mai dati jos din ele, bine ca a cumparat Lastun masini sa aveti cu ce face naveta de la primarie la societatile voastre.
10
0
dl dodis solutia este sa aduca lastun chinezi atunci il ridica la rang 5 asa va prostit 4 ani
1
8
Toata lumea cauta sa dea inainte, numai Baneasa da inapoi. Pai daca nu arata ca un oras, fa l tu nea primare. Dar tu dupa un an nu ai facut decat sa-l intreci la gagici pe Ion Marin, cat a iubit el toata viata. Nu te intereseaza decat sa dai in cap la oameni. Jumatate din angajatii primariei raman pe drumuri. Baneasa e tot o localitate din lumea a treia. Nici trandafiri nu ai pus. Rusine. Nimic. Ai angajat toate nulitatile in primarie. Jumate din buget il dai avocatului lui Blagan.
13
1
e bine primare ca se desfiinteaza din institutiile publice pline de prosti si puturosi sa se duca la munca nu la bani multi si stat degeaba
5
6
asa trebuie
9
1
"Ar putea ajuta locuitorii",adica pe primar caci lucreaza pamant si creste animale.mergeti la vot, turma de prosti ce sunteti! In loc sa caute si sa gaseasca solutii sa ridice localitatea la rangul de oras III, el vrea inapoi... lumea a treia. Interesul poarta fesul! Rusineeee
18
1
Militam pentru asemenea actiuni, dar la Techirghiol nu vrea primaru soceanu si cei ce l-au votat. PROSTI ma sunt. Cetateni ai localitatii TECHIRGHIOL - TREZITI-VA.
3
7
Lastun nu a facut asta, el facea tuica acasa la Cinghineaua, bea cu Nicu Panait si Marian Simineanu le turna in pahare, tot acolo isi crestea si porcii.
14
3
Trecerea la statutul de comuna v-ar ajuta pe voi care aveti asociatii de pamant si sperati sa platiti mai putin impozitul pe terenul agricol asta este adevaratul motiv .
21
2
Bravo domnule primar, si Negru Voda ar trebui sa devina comuna.
7
7
Foarte bine dle primar
3
10
numai asazisi oraseni din cele doua eforii se bucura ca dau bani ca prostii
2
7
este o ideie buna de cand mama dracului baneasa unde urla foamea pe gard e oras ,nu are locuitori nici cat un sat foarte bine domnule primar
8
10
Eu propun si Constanta sa se retraga la denumirea de comuna.nu mai seamana a oras oricum...
21
2

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218