REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.4° Constanța Sâm., 27 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6712
17.4° Constanța Sâmbătă, 27 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6712
 

Se construieşte într-o veselie la blocul din Faleză Nord!

Se construieşte într-o veselie la blocul din Faleză Nord!

Replica API 24 octombrie 2017 | 00:00 526

Afacerea în spatele căreia se află secretarul de stat Caraman, liber la orice!

Afacerea în spatele căreia se află secretarul de stat Caraman, liber la orice!

Trăim vremuri atât de tulburi încât funcţionarii publici ori şefii de instituţii, când nu tremură de frica organelor de anchetă şi fug prin cârciumi să pună la cale (în şoaptă) ilegalităţi, sunt timoraţi la auzul numelor unor persoane sus-puse. Este senzaţia dată şi de blocul construit cu frenezie în zona Faleză Nord.

Utilajele continuă să taseze malul de pământ, să dărâme pământ pe plajă, să îl strângă şi să îl pună la locul lui, fără ca cineva din vreo instituţie competentă să ne poată lămuri dacă lucrurile sunt perfect în regulă sau este pusă în pericol stabilitatea falezei ori integritatea plajei lărgite cu fonduri europene. Odată ce a fost rostit numele beneficiarului blocului, SC Cristian Impex SRL, s-a şi aşternut tăcerea, deşi imaginile din zona construcţiei pun mari semne de întrebare.

În cursul zilei de ieri, susţin surse bine informate, reprezentantul firmei care construieşte clădirea, cât şi beneficiarul, au fost invitaţi la sediul Administraţiei Bazinale de Apă Dobrogea Litoral, pentru a oferi câteva clarificări privind stadiul malului de pământ, cât şi asupra incidentului cu pîmântul căzut pe plajă. Potrivit informaţiilor noastre, nimeni nu a ajuns la ABADL, întâlnirea fiind amânată! Pesemne că investitorul îşi permite astfel de „aroganţe”. Între timp, amintim că blocul este construit pentru SC Cristian Impex SRL, firmă ce aparţine în acte lui Cristian Caraman, adică fiul Sirmei Caraman, în prezent secretar de stat în Ministerul Dezvoltării Regionale.

Alexandra CUCU

Mai multe detalii:

https://www.replicaonline.ro/secretarul-de-stat-sirma-caraman-se-afla-in-spatele-afacerii-blocului-din-faleza-nord-333652/

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Noul director spagar de la politia locala Dragut Encica este blat la faradelegile din constanta !!! El are la mana cobstructiile si agentii comerciali din municipiu si este catelusul vicelui Babu si acoperitului Fagadau
1
0
daca un amarat isi construia o magazie in fundul curii veneau toate autoritatile si ii cerau proiet, plan de urbanism, protectia muncii, muncitori ca contracte de munca, avize de la cultura, rezistenta sol,etc;pe secretarii de stat nu ii intrewabas nimeni nimica; banul sa iasa la ei iar pe noi sa ne prosteasca;de unde are madama asta atatea bani?toti sunt angajati la stat;fiica, nora, gineri, nepoti,etc;cum isi permit sa si faca constructii, vacante, petreceri de lux?intrati pe pagina de fb a fiului, nurorii, fiicei, acolo sa vedeti opulenta la greu...
5
0
Dupa cum i-a luat fata celui cu vila ,din spate, se vede ca e un aranjament puternic.
1
1
Banii sunt din chiriile incasate de la AM POR! Sunt chiriasi la mine! Pe bd mamaia! Ata ete!
4
1
De ce nu se explica de unde au banii aceia? Din salariu de secretar de stat? De ce nu se demareaza o data situatiile in care trebuie sa demonstreze de unde au atatea milioane.
10
2
SPAGARUL DE RASNOVEANU CE FACE , Garda de Mediu, nu poate cere spaga in cazul asta.
6
1

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108