REPLICA ONLINE CONSTANTA

9.4° Constanța Dum., 5 Mai 2024
Anul XX Nr. 6720
9.4° Constanța Duminică, 5 Mai 2024 Anul XX Nr. 6720
 

Se extinde Golful Pescarilor din Agigea!

Se extinde Golful Pescarilor din Agigea!

Replica API 14 ianuarie 2017 | 23:15 1078

Investiții în Agigea! Pe masa Agenției pentru Protecția Mediului Constanța a ajuns un memoriu de prezentare privind extindere și modernizare imobil parter construcție pescărească, aflat pe strada Meduzei din localitate. Prin acest proiect, beneficiarul doreşte extinderea şi modernizarea imobilului cu regim de înălţime Parter şi destinaţia de constructie pescărească şi împrejmuire cu stuf. Astfel, prin proiect, se măreşte suprafaţă construită, de la 174,60 mp existenţi la 329,00 mp (suprafaţă propusă pentru construire fiind de 154,40 mp). Necesitatea investiţiei rezidă în crearea unei infrastructuri specifice mai bună pentru desfășurararea activităţii, asigurarea unor servicii mai calitative. Oportunitatea investiţiei este determinată de dezvoltarea turistică în zona amplasamentului, utilizarea cât mai optimă a spaţiului de desfăşurarea a activităţii, dar și creşterea calităţii serviciilor specifice activităţii desfăşurate. Proiectul va contribui în mod direct la realizarea unei iniţiative de dezvoltare turistică în zona. De asemenea, în mod indirect, proiectul va avea impact asupra dezvoltării mediului de afaceri local, dar şi comunităţii locale, cointeresate în dezvoltarea economică a localităţii. Imobilul existent are ca și structuri funcționale un restaurant cu o capacitate de 60 locuri, terasă cu o capacitate de 280 locuri, bar, bucătărie și grupuri sanitare. Prin extindere se doreste creșterea capacității terasei și amenajarea unui spațiu pentru pregătire pește.

Diana NEAȚĂ

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Stiu ca jegosul de primar conduce din umbra,dar agigenii stiu ca el este pionul principal.este aceeasi poveste ca si prim ministrul si javra de dragnea.
2
0
Cristi Cirjaliu este proprietar din umbra. In fata sunt doi frati ieseni.
4
0
Pai se extinde daca e a primarului ....
7
0
Cea mai jalnica servire pe care mi-a fost dat sa o vad.
18
0
Luati cea mai mare tzeapa, pestele e de la Metro de " Marea Neagra". Dati o gramada de bani ca prostii, dar sunteti in trend!
19
0
mergeti sa mancati peste de la selgros la pret de fite si piept de pui congelat la 7 lei kg la 90 lei kg ca isi selecteaza clientela ,cica sa vina numai cei cu bani si pretentii..de banii astia mai bine mergeti in bulgaria la circiumile de acolo e mai ieftin chiar daca pui drumul,sau in delta la dunavat sa vedeti acolo mancare din peste nu cumparat din supermarchet .oricum e dreptul fiecaruia sa-si cheltuie banii nemunciti unde vor .golful pescarilor e opanarama de bodega din termopan ,cica cherhana haha
25
0
Mai invata sa scri! Dai dovada ca esti un analfabet! Apucate si ia meditatie la scriere si vorbit la limba literaturii romane, apoi te apuci sa scri si sa vorbesti corect gramatical, BOULE!!
1
20
Sinteti niste pupatori incuratori.cine este actionar majoritar la acea panarama de circiuma?primarul din agigea,Cirjaliu ex militianul Cirjalliu.de ce i-i faceti voi reclama?ptr ca,ca si el,faceti parte din CIUMA ROSIE si la PSD nu conteaza de unde vin banii.pupind PSD in cur,asa rezistati si voi pe piata.nu ca nu va place sa pupati,dar va place se si lingeti.v-ati intrebat de ce a reclamat de atitea ori PESCARIA LUI MATEI? Cirjaliu vrea sa elimine concurenta.dar nu-i merge.alo,replica,sinteti niste slugoi nenorociti.cum primiti ordine de partid,asa scrieti.la cacat cu voi.SICTIR.
24
4
nu mai incap snobii, acum vor astepta 1 ora pt mincare si 5 minute pt nota de plata
20
2

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212