REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.8° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
11.8° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Se extinde sistemul de canalizare în zona centrală din Poarta Albă

Se extinde sistemul de canalizare în zona centrală din Poarta Albă

Replica API 12 iunie 2017 | 00:00 211

Primăria Poarta Albă va extinde sistemul de canalizare menajeră de pe raza localității. Conform proiectului, vor beneficia aproximativ 750 de persoane din centrul localității.

Varianta cu investiție maximă face referire la realizarea a 3,246 km reţea de canalizare în completarea celei existente. Costul estimat este de 2.177.534 lei fără TVA, iar tariful practicat de RAJA Constanța este 4,32 lei/mc. Aceasta variantă realizează cea mai bună protecție a mediului și a sănătății populației. Amplasamentul propus pentru executarea lucrărilor de canalizare este constituit din străzi publice. Pe amplasament se vor găsi alte reţele de utilităţi: alimentare cu apă, distribuţie gaze, cabluri electrie, etc, faţă de care lucrările proiectate pot fi paralele (zona calea Bucureşti) sau pot fi perpendiculare pe acestea (zona străzilor perpendiculare pe Calea Bucureşti). Pe baza lucrărilor executate în etapă anterioară de extindere a reţelelor de canalizare menajeră, există șanse că în zona nu sunt preconizate a se găsi situri arheologice sau zone protejate sau cu regim special. Din punct de vedere juridic, terenurile pe care urmează să fie amplasate obiectele investiţiei din prezentul proiect aparţin domeniului public al localităţii Poartă Albă. Durata de realizare a investiției va fi de 10 luni.

Claudia CORBU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Avem canalizare pe hartie,practic este nefunctionala,drumurile au fost distruse si ffff slab reparate domnu primar cam doarme in bocanci probabil mai baga in buzunar niste comisioane
1
0
"exista sanse ca in zona nu sunt preconizate ...bla bla bla "oameni buni pe strazile perpendiculare sunt introduse conductele de canalizare ati uitat ce balamuc a fost in comuna acum le decopertam si adaugam alte canaleturi pentru apa si gaze ? pe banii cui ?intr-o casa tencuiesti dai cu glet si apoi te gandesti ca nu ai bagat cablurile electrice si spargi dinou cam asa se intampla si la Poarta Alba .iar firma care va executa lucrarea va cere iar teren pentru depozitarea materialelor ca mai apoi sa depoziteze tot in poarta omuli ca doar este domeniul public si tot asa .....nu ajungem nicaieri
1
0
Murfatlaru e la fel
0
0
Auzi bai Niki,impotentule! La Castelu se doarme,cred ca nici sex nu se mai face.De 17 ani ,acest primar ne mimte pe fata,nu tu strazi ?nu tu canalizare si ce sa mai vorbim de gaze.A umplut satul de tigani pt asi asigura mumarul de voturi si ...gata,a terminat treaba.
6
0

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108