REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.4° Constanța Mie., 17 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6702
17.4° Constanța Miercuri, 17 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6702
 

SE ÎNCHID TOATE DRUMURILE NAȚIONALE DIN CONSTANȚA!

SE ÎNCHID TOATE DRUMURILE NAȚIONALE DIN CONSTANȚA!

Replica API 6 ianuarie 2017 | 08:39 1545

Șoferi, atenție! Din cauza ninsorii abundente și a viscolului puternic, drumurile județene și naționale de pe raza județului Constanța vor fi ÎNCHISE, începând din dimineața zilei de vineri, 6 ianuarie a.c.!

"La decizia Companiei Naționale de Administrare a Infrastructurii Rutiere, precum și a Poliției Rutiere, preventiv, ca urmare a prognozelor meteo de inrăutățire, toate drumurile naționale din județele Constanța, Brăila, Ialomița și Călarași se inchid", a anunţat Departamentul pentru Situaţii de Urgenţă!

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că, la această oră (8:00), din cauza zăpezii şi a viscolului, sunt închise următoarele sectoare de drumuri naţionale:

A2 BUCUREŞTI – CONSTANŢA;

DN 3 CONSTANŢA - OSTROV;

DN 22 MIHAI VITEAZU - OVIDIU;

DN 2A GIURGENI - CONSTANŢA;

DN 3C CONSTANŢA - A4;

DN 39 CONSTANŢA - 2 MAI;

DN 38 AGIGEA - NEGRU VODĂ;

DN 22C MURFATLAR - CERNAVODĂ;

JUDEŢUL TULCEA:

DN 22(E87) MĂCIN - TULCEA CĂTRE CONSTANŢA;

DN 22E GARVĂN - I.C.BRĂTIANU;

DN 22D MĂCIN - HORIA - CIUCOROVA - DOUĂ CANTOANE;

DN 22A CATALOI -TOPOLOG;

Având în vedere mesajele de avertizare cu cod galben, respectiv portocaliu, referitoare la ninsoare şi viscol, (http://www.meteoromania.ro/anm/?page_id=92), le recomandăm conducătorilor auto să nu pornească la drum în zonele afectate. În cazul în care călătoria nu poate fi amânată, îi sfătuim pe şoferi să-şi echipeze corespunzător autovehiculele pentru circulaţia în condiţii de iarnă (anvelope specifice sezonului rece, lanţuri antiderapante, lopată, săculeţ cu nisip, o rezervă de combustibil, sistem de climatizare-dezaburire funcţional etc.).

De asemenea, trebuie luată în calcul şi posibilitatea întreruperii circulaţiei pe unele drumuri, iar în acest caz din autovehicul nu trebuie să lipsească haine groase, pături, alimente, apă şi unul sau mai multe telefoane mobile cu adaptor la priza auto.

COD ROŞU DE VREME REA!

ANM A EMIS UN COD ROŞU DE VREME REA PENTRU MAI MULTE JUDEŢE, ÎNTRE CARE ŞI CONSTANŢA! Valabil de la: 06-01-2017 ora 8:20 până la : 06-01-2017 ora 13:00

în zona : sud-estul jud. Buzău, jumătatea sudică a jud. Brăila, jumătatea sud-vestică a jud. Tulcea, vestul jud. Constanța, cea mai mare parte a jud. Ialomița și Călărași; - Județul Buzău: Pogoanele, Brădeanu, C.a. Rosetti, Cilibia, Florica, Glodeanu Sărat, Glodeanu-Siliștea, Largu, Luciu, Padina, Rușețu, Scutelnici, Smeeni; - Județul Brăila: Făurei, Ianca, Însurăței, Bărăganul, Berteștii de Jos, Bordei Verde, Ciocile, Cireșu, Dudești, Frecăței, Gropeni, Mărașu, Mircea Vodă, Roșiori, Stăncuța, Surdila-Găiseanca, Surdila-Greci, Traian, Tufești, Ulmu, Unirea, Victoria, Viziru, Zăvoaia; - Județul Ialomiţa: cea mai mare parte a județului; - Județul Constanța: Cernavodă, Hârșova, Adamclisi, Aliman, Ciobanu, Cogealac, Crucea, Gârliciu, Ghindărești, Horia, Ion Corvin, Lipnița, Mircea Vodă, Oltina, Pantelimon, Peștera, Rasova, Saligny, Saraiu, Seimeni, Siliștea, Târgușor, Topalu, Tortoman, Vulturu; - Județul Călărași: Călărași, Budești, Fundulea, Lehliu Gară, Alexandru Odobescu, Belciugatele, Borcea, Cuza Voda, Dichiseni, Dor Mărunt, Dorobanțu, Dragalina, Dragoș Vodă, Frăsinet, Grădiștea, Gurbănești, Independența, Jegălia, Lehliu, Luica, Lupșanu, Mânăstirea, Modelu, Nana, Nicolae Bălcescu, Perișoru, Roseți, Sărulești, Sohatu, Ștefan cel Mare, Ștefan Vodă, Tămădău Mare, Ulmu, Unirea, Vâlcelele, Valea Argovei, Vasilați, Vlad Țepeș; - Județul Tulcea: Babadag, Baia, Beidaud, Casimcea, Cerna, Ciucurova, Dăeni, Dorobanțu, Hamcearca, Horia, Izvoarele, Mihai Bravu, Mihail Kogălniceanu, Nalbant, Ostrov, Peceneaga, Sarichioi, Slava Cercheză, Stejaru, Topolog, Turcoaia;

Se vor semnala: intensificări ale vântului cu rafale de peste 85 km/h, zăpadă puternic viscolită și troienită, vizibilitate redusă spre zero.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Nu se circula pe ruta Poarta AlbaMurfatlar Valu Constanta? DN22 inchis, DN 3 inchis Pol. Romana
0
0
Stie cineva se circula intre constanta si valu
1
0
Adevarate vorbe.
1
0
Cartea-n mana Frig la picioare Vreau acasa Vreau sarmale
4
0
drumurile inchise dar navetistii ca sa ajunga in constanta ca scoala s ar putea sa facem ???? cum ajung??
2
0
In cartier Km 5 ,nici la ora 17 nu avem curent.
1
0
In Coiciu nu este curent de la ora 4. Stam fara curent, in frig.
2
0
Deschideti o usa si vine si curentul.
5
2
Este normal sa fie asa!Dragi Eforieni,ce era sa faca primarul?Vinovat este Enel-ul !Fagadau si Teodosie ! hai ca se misca mouse-ul !
6
1
Pt situatia de la Fantanele unde este orgie cu cod rosu, pt asistenta medicala si nu numai va rog sa - l solicitati pe dl doctor Pistolea.
2
1
Si Techirghiol nu este curent.
1
0
Agigea este fara curent
2
1
Pe arterele principale din Eforie se circula in conditii de iarna, dar se circula, inclusiv pe unele strazi secundare. Nu mai dezinformati. Curentul nu a cazut
2
1
Primarul era pe strada sa vada ce face Firma de dezapezire
3
1
La eforie nu e bezna...dc minti? Este curent.
1
5
Roxana e bine ? Aveti grija degagica vicelui de la Fantanele, ca e pacat sa pateasca ceva fatuca aia buuunaaaaa ! Mancaia-sh pasarica ei !
8
1
La Fantanele viscoleste din toate pozitiile,e orgie mare
7
1
Si in tarile cu oameni competenti si sanatosi la cap pe la conducere e greu de gestionat treaba in caz de viscol.La ce va asteptati in cazul nostru? Rabdare si tutun !
9
1
De ce sunt inchise ? Se stia de o saptamana ca vine zapada si viscolul? Ce sa vezi. iar i-au prins nepregatiti desi stiam cu toti.
6
9
Eforia e in bezna!nu avem curent,e dezastru daca e sa tinem cont ca sursa de caldura a cetatenilor din eforie e pe centrala electrica.Chiar nu se face nimic in eforia asta?la cea mai mica adiere de vant ,cade curentul ce sa mai zic acum pe furtuna asta...
15
6
Ce va mai place sa comentati...face ce na facut altul in 12 ani...
9
5
Serbane la eforie e dezastru! Ce faci domnule dormi? Te doare la basca, daca tie iti e bine ce mai conteaza?
5
6
numai criticati fratilor ca inca nu s-au inventat solutii de deszapezire pentru viscol .
22
5
sa dezapezim ne vom duce la culcare.
14
5

REPLICA

LOTO

6/49
33725484010
5/49
32319203522
joker
22391819369