REPLICA ONLINE CONSTANTA

21.4° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
21.4° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

Se poate! Şanţurile pentru fibra optică subterană au fost asfaltate

Se poate! Şanţurile pentru fibra optică subterană au fost asfaltate

Replica API 13 iulie 2018 | 09:41 776

Se poate! Încă o dovadă că unii dintre cei care acţionează în municipiul Constanţa îşi pot îndeplini promisiunile făcute! Este vorba despre săpăturile făcute în asfalt cu scopul montării fibrei optice şi eliberării oraşului de calburile inestetice, liane pe stâlpii de iluminat stradal. Lucrătorii operatorului de telecomunicaţii RDS-RCS au asfaltat străzile pe care au terminat de montat fibra optică. Astfel, pe străzile unde s-au finalizat lucrările, a fost turnat asfalt. Gropile au fost acoperite, cel puţin, deşi străzile sunt... peticite.

Reamintim că reprezentanţii Primăriei Constanţa au precizat, în cursul lunii iunie, atunci când s-au demarat acţiuni de montare a fibrei optice în Constanţa, că atât lucrările de asfaltare, cât şi reamenajarea străzilor intră în atribuţia operatorul de telecomunicaţii RCS-RDS. Astfel, asfaltarea se va realiza atunci când reprezentanţii firmei consideră că au finalizat lucrările de montare a fibrei optice. “Asfaltarea cade în sarcina operatorului de reţea de telecomunicaţii. Sunt lucrări pe care şi le asumă ei în momentul în care sparg asfaltul şi îl refac când finalizează lucrările pe care le au în derulare”, ne-au precizat reprezentanţii Primăriei Constanţa.

În urmă cu câţiva ani acelaşi operator a efectuat lucrări de montare a fibrei optice, iar preţ de câteva luni oamenii au reclamat că au “înotat în noroi”, reparaţia străzilor fiind mult întârziată.

Paula SOLOMON

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Gogule mai citeste hcl urile. Trebuie sa aduca carosabilul la starea initiala conform hcl ului de care vb tu. Nu tre sa asfalteze si trotuarul de vis a vis.
0
0
Cum a permis Confort Urban ul Primariei ca sa asfalteze numai o parte a trotuarului ? Conform unei HCL al Constantei, trebuiau sa refaca si sa asfalteze tot trotuarul si nu partial cum au facut ei. Cel care a receptionat lucrarea ar trebui tras la raspundere pentru abuz in serviciu pentru ca a creat un folos pentru firma de cablu.
1
0
In Tomis Nord asfaltarile s-au terminat de doi ani. Cablurile sunt exact unde erau si inainte - pe stalpi. Si-au indeplinit promisiunea, au astupat goapa pe care tot ei au facut-i, vai sufletu ce mare treaba au facut. Hai sa le dam flori.
1
0
Reteaua de fibra -PROSTIE ROMANEASCA : exista reteaua de canalizatie , care de fapt este a statului -n-a facut-o Telekom- pe care nu o folosim , dar noi sapam ca nebunii, cream disconfort , distrugem retele de apa si curent pentru mofturile fiecarui nebun care vrea canalizatie proprie. Stati sa vin a si Orange si Vodafone si altii, Lor de ce sa nu le dam autorizatie? Asa ca , este expresia prostiei romanesti si a neputintei autoritatilor locale.
4
1
la Anda au lasat dezastru ..........
3
1
lectie de istorie.In anul 2000 cand nastase devine premier, rds ul face un contract pe sub masa cu mapn si statul roman prin care isi transporta fibra si cablurile pe stalpii publici.contractul in sine nu valora 2 lei, rds ul trebuia sa sponsorizeze campaniile pdsr ului.18 ani mai tarziu se apuca sa si dea jos fibra, fara ca cineva din tara asta sa intrebe cat a platit in toti acesti ani pentru folosirea stalpilor publici. 18 ani de profit si zero plati catre stat.
4
1
Sa vina sa repare si in parcarea blocurilor de la stadionul Farul
1
0
Asfalteaza dar dupa 2 luni se surpa si se face groapa. Inainte de asfalt trebuia udat bine santul si compactat, dar dehhh, primaria nu verifica
6
0
Vai de asfaltarea lor
5
0
In ce zona s-au finalizat? La Cet sunt gropile exact asa cum le-au lasat.
4
0

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367