REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.8° Constanța Sâm., 27 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6712
16.8° Constanța Sâmbătă, 27 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6712
 

Se reiau zborurile charter Constanța - Antalya. Video

Se reiau zborurile charter Constanța - Antalya. Video

A.V. V.R. 20 martie 2024 | 00:00 3179

Marți, 19 martie, Paralela45, Camera de Camera de Comerț, Industrie, Navigație și Agricultură, Aeroportul Internațional Mihail Kogălniceanu Constanța, au organizat o conferință de presă în cadrul căreia s-a anunțat reluarea zborului charter care leagă Constanța de Antalya.

Se reiau zborurile charter Constanta - Antalya. VideoReprezentanții Paralela 45, Camera de Camera de Comerț, Industrie, Navigație și Agricultură și Aeroportul Internațional Mihail Kogălniceanu Constanța

„Pentru al doilea an consecutiv, un zbor charter leagă Constanța de Antalya, cu operare de pe Aeroportul Internațional Mihail Kogălniceanu Constanța, în fiecare zi de marți. O ofertă bogată de hoteluri în sistem all inclusive este disponibilă pentru toate categoriile de turiști, de la familii cu copii, la cupluri ori grupuri de prieteni.

Se reiau zborurile charter Constanta - Antalya. VideoReprezentanții Paralela45

Gazde vă vor fi Ondina Dobriban, director general Paralela45, Ioana Burcea, director de marketing Paralela45, Ruxandra Serescu, director general Camera de Comerț, Industrie, Navigație și Agricultură, Bogdan Ionuț Artagea, director general al Aeroportul Internațional Mihail Kogălniceanu Constanța.”, au transmis organizatorii evenimentului. 

Se reiau zborurile charter Constanta - Antalya. VideoRuxandra Serescu - Director general Camera de Comerț, Industrie, Navigație și Agricultură

Ruxandra Serescu: „Avem o relație îndelungată cu Paralela 45. Ne bucură inițiativa reluării cursei charter. Se resimte, din păcate, lipsa zborurilor atât interne, cat și internaționale. Speram că în curând să facem o altă conferență pentru o altă cursă.

Video:

Se reiau zborurile charter Constanta - Antalya. VideoBogdan Artagea - Director general al Aeroportul Internațional Mihail Kogălniceanu Constanța

Bogdan Artagea:Sperăm să mai avem și o altă destinație. Suntem în discuții să se reia și zborurile Tel-Aviv. Interesul pentru zboruri interne sunt doar din partea Constanței. De aceea este și foarte greu să avem și alte destinații. Sperăm la noi destinații, Egipt, Grecia. Sperăm că odată cu terminalul nou vom atrage noi destinații și noi companii.”

Video:

Se reiau zborurile charter Constanta - Antalya. VideoIoana Burcea - Director de marketing Paralela45

Ioana Burcea: „Interesul există, dorința există, avioane să fie. Vom vorbi și despre strategia Paralela45 la nivel național. Domnul Burcea este în Laponia. Ne pregătește surprize pentru acest sfârșit de an. Noi pachete de vacanță. Noi, Paralela45, nu recomandăm ceea ce nu testăm. Împlinim 20 de ani în Constanța. Cursele charter cu plecare din Constanța spre Antalya, în fiecare zi de marți, perioada de operare 28 mai-24 februarie 2024. Orar: Constanța 11:10 - Antalya 13:10 și Antalya 8:00 - Constanța 10:10”

Se reiau zborurile charter Constanta - Antalya. VideoOndina Dobriban - Director general Paralela45

Ondina Dobriban: „Doresc să fie aceste circuite regulate. În 2023, obiectul nostru a fost acela de a depăși cifrele din 2019, an de referință în turism. Lucru pe care l-am și reușit. În 2023 am avut o creștere de 43% față de 2022. Am văzut o creștere pentru China. China este o minune pentru cei pasionați de cultură. Turcia rămâne în preferințele turiștilor. Am venit cu o nouă cursă charter pentru Spania: Gran Canaria. Pentru Portugalia avem Algarve. Tunisia a fost o bună alternativă pentru Antalya. Aproape toate zborurile către Turcia sunt cu compania Corendon Airlines.

Video:

Video:

 

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Cat aur are doamna Bogdan la mana. O peruca cand ii puneti la maimuta?
4
0
Aeroport international pe pierdere, 3 zboruri pe zi Istanbul Bucuresti si Timisoara. O freaca prefacandu-se ca lucreaza pe salarii. Fara profit fara nimic
9
1
Vai de capul vostru! Vă scremeți de ani de zile să mai adăugați un zbor la cele inexistente deja. Cel mai obosit aeroport din câte există. Dacă trag cu arcul la întâmplare în harta Europei și mă duc la Bacău, Suceava sau Craiova, sigur găsesc o cursă în direcția aia. Puneți dracului mâna și faceți infrastructură corespunzătoare, inclusiv transport, nu să mă urc din avion în microbuzul de Târgușor cu toți țăranii și m********i nespălați.
15
0
Ioano, Ioano..
4
0
Zborul inaugural va fi unul privat, personalizat, pentru perechea de indragostiti Ruxy Serescu si Ionut Danut Juganaru. Pilot le va fi incruntatul constipat de Mihaitza Daraban.
8
1

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108