REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.7° Constanța Sâm., 27 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6712
13.7° Constanța Sâmbătă, 27 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6712
 

Se ridică o nouă pensiune în oraşul Techirghiol

Se ridică o nouă pensiune în oraşul Techirghiol

Replica API 9 mai 2017 | 08:15 373

De sute de ani, oamenii bolnavi vin să-şi caute vindecarea cu nămolul din lacul lui Techir sau sunt în căutarea leaucului împotriva îmbătrânirii. În prezent, Techirghiolul este cea mai vestită staţiune balneară din România. Tocmai de aceea cât mai mulți investitori imobiliari decid să își ridice pensiuni și vile în orașul Techirghiol. Cosmin-Mugurel Alexe a depus un memoriu la Agenția pentru Protecția Mediului în vederea obținerii avizului de mediu pentru proiectul “Construire pensiune turistică S+D+P+2E, împrejmuire teren, terasă, foișor, parcare, spații verzi și organizare de șantier”. Terenul studiat în suprafață de 604,22 mp conform actelor și măsuratorilor cadastrale, are categoria de folosință actuala: Noua construcție va avea funcțiunea: Pensiune. În prezent, terenul studiat se află în afara zonelor protejate, de interdicţie temporară sau definitivă de construire, a zonelor de interes public, nu a fost scos din circuitul civil în baza vreunui act normativ de trecere în proprietate de stat, nu este grevat de sarcini sau servituţi totale sau parţiale. Prin realizarea investiției propuse se doreste edificarea unui imobil care să asigure confortul și mediul adecvat unui imobil nou, modern, cu spații interioare care să îndeplinească suprafețele minime necesare încăperilor de locuit.

Mihaela UNGUREANU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
d-nu rahat primar acepta orice : valute, lei si chiar muie de la interlopi, de la jeguri ca eduard martin cu n. n. locatii de care DNA vad ca nu are nici o sesizare, ori nu vor sa auda fiind partasi la evaziuni!
1
0
Ce legatura are Centrul pentru copii cu cerinte speciale care e afisat in imagine cu articolul? A dat bine in poza? Mi se pare '' o aroganta'' . Ideea e ca faceti reclama total lipsita de profesionalism.
6
0

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108