REPLICA ONLINE CONSTANTA

14.8° Constanța Dum., 5 Mai 2024
Anul XX Nr. 6720
14.8° Constanța Duminică, 5 Mai 2024 Anul XX Nr. 6720
 

Se ridică un nou hotel de 3 stele la Eforie

Se ridică un nou hotel de 3 stele la Eforie

Replica API 13 februarie 2017 | 00:40 242

Pregătiri pentru sezonul estival

Pregătiri pentru sezonul estival

Firma S.C. PHOTOGRAPH BSART SRL își propune să construiască o vilă la Eforie Nord. Societatea s-a adresat Agenției pentru Protecția Mediului Constanța în vederea obținerii autorizației pentru proiectul „Construire clădire cu apartamente de vacanță în regim hotelier, P+3E, împrejmuire și amenajare teren”. Împreună cu imobilul de apartamente în regim hotelier se propune realizarea împrejmuirii terenului, a tuturor branșamentelor, anexelor şi utilităţilor necesare, a amenajării spaţiului exterior, precum şi a realizării organizării de şantier pe parcelă proprie. Propunerea de proiect este justificată de potenţialul turistic al zonei şi insuficientă spaţiilor de cazare în plin sezon.

La nivelul parterului sunt propuse 3 unităţi de cazare, zona aferentă accesului principal, birou recepţie un mic grup sanitar şi casă scării. Suprafaţă edificabilă a parterului este de cca. 178.40 mp. Accesele celor 3 unităţi de cazare sunt independente, realizându-se pe laturile estică şi vestică a construcţiei, prin intermediul unor scări sau rampe. Dintre aceste unităţi, una este configurată că un apartament de 4 camere, ocupând întreagă latura vestică, având o camera de zi centrală, din care pot fi accesate celelalte camere, fiecare fiind prevăzută cu o baie proprie.

Celelalte două unităţi de cazare sunt de tip garsonieră / studio, dintre care una este prevăzută cu facilităţi specifice pentru persoanele cu dizabilităţi. Aceste unităţi de cazare sunt prevăzute cu terasă proprie şi acces către spaţiul verde adiacent. Etajele 1 şi 2 sunt similare, având fiecare o suprafaţă construită de cca. 178.40 mp fără balcoane şi adăpostind câte 5 unităţi de cazare pe nivel.

Conceptul de organizare în plan este acela de nod de circulaţie central, cu unităţi de cazare perimentrale.Fiecare unitate de cazare cuprinde o zona de zi cu o chicineta, zona de dormit şi baie dotată cu cadă. Toate unităţile de cazare au acces la balcoane sau terase. Ultimul etaj este retras faţă de limitele de la stradă a etajelor inferioare, având o suprafaţă estimativă de cca 40 mp, aici fiind dispuse spaţii tehnice, şi o terasă circulabilă unde se va putea amenaja ulterior o zona de bar, şezlonguri şi jacuzzi - neacoperită, destinată turiştilor cazaţi în imobil.

Mihaela UNGUREANU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
pai nu specificarati zona
0
0
Superhotel, asa trebuia sa fie titlul cel senzational. Mai ales ca are suprafata cat doua apartamente. La Eforie si in Dubai.
0
0

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212