REPLICA ONLINE CONSTANTA

8.6° Constanța Sâm., 20 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6705
8.6° Constanța Sâmbătă, 20 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6705
 

Secretul DUREROS al Simonei HALEP, dezvăluit după mai bine de 10 ani

Secretul DUREROS al Simonei HALEP, dezvăluit după mai bine de 10 ani

Replica API 18 octombrie 2020 | 00:29 3310

Simona Halep (29 de ani) a avut un an 2020 foarte bun, încheiat pe locul 2 mondial. Campioana noastră a dezvăluit, în premieră, problemele cu care se confruntă de mai bine de 10 ani. Sportiva din Constanţa poartă orteze la fiecare meci sau antrenament, din cauza problemelor pe care le are la tălpi.

"Acum 10-11 ani eram în străinătate şi m-a luat durerea tendonului lui Ahile. Am făcut un test şi de atunci am avut parte de orteze. Am folosit zi de zi. Atunci când merg am renunţat la ele, pentru că vreau să merg mai comod, dar când fac efort le folosesc în permanenţă. Am jucat şi fără ele pentru că le-am uitat şi am avut dureri şi am făcut febră musculară”, a spus Simona Halep pentru Asociaţia de Podiatrie.

"Sunt foarte dureroase aceste probleme"

Simona Halep a dezvăluit greutăţile peste care a fost obligată să treacă în drumul ei spre marea performanţă. "Piciorul meu nu arată foarte bine, dar încerc să îl tratez cât se poate de mult. Muşchii din talpă sunt extrem de solicitaţi. Sunt foarte dureroase aceste probleme, am avut şi o ruptură de 40%, pur şi simplu n-am mai putut să merg. Deasupra piciorului am un os ieşit puţin şi mereu am probleme când mă încalţ. Este o problemă pe care o aud la mai mulţi jucători”, a mai afirmat Simona Halep, potrivit digisport.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Prin zona bro... La ce pricepeti mai bine? La backhand sau forehand? Desigur, cand faceti laba ma refer....
0
2
laba franta!
0
1
Dar cand curva asta mica si grasa sta cu pizda in sus si cipanu ii baga penisul lui mic si plin de bile de rulment, nu o mai doare? Bagami as pula mea mare si roz in curul ei malefic.
1
1
Eu credeam ca secretul ei, este ca are pula si este barbat. Ca la ce smet are naspa, seamana cu un barbat cu pula mica.
1
1
...caracter de fier
1
0
Sa v-o pupati in curr de oaie proasta! La scuze e pe primul loc!
4
2
pai de ce nu se unge cu alifie din sula lui iuruc , care a fost testata deja in doua casnicii...!?! nu ma intereseaza deloc nivelul de intelepciune al acestei sportive pentru ca nu poti munci la tenis si la dezvoltarea intelectuala , dar ce proasta femeie poate fi ca sa se imperecheze cu un golanas din capitala... este mai rau ca la tzigani in familia asta , caci rudele spun ca stere ta-su , a acceptat relatia fiicei dupa ce a primit o suma mare de bani de la divortatul batran iuruc...
7
4
Mocan inseamna cioban, macartan. Om fara maniere, rudimentar, e un termen jignitor. Cum e in engleza redneck si hillbilly, adica tarani din munti. Cand v-au izgonit grecii si albanezii , machidonii au venit cu carutele , cocotati ca copii catel si purcel in cate una, si v-am dat case si pamanturi gratis in Dobrogea si acum noi suntem mucani ai?
10
2
Mucan nu e un termen jignitor, inseamna roman si atat.
10
5
Daca ai auzi-o pe Smona ta cum vorbeste si ce pareri are despre romani ... ti-ai achimba parerea despre aceasta mare ... sportiva ! In capul lor obtuz de cipani ... romanii sunt denumiti mucani !
11
3
Cand un mare sportiv cum este Simona spune dupa 10 ani ce probleme fizice are datorita unor antrenamente foarte dure se gasesc niste neica nimeni ca sa critice si sa vorbeasca urat. Mic popor si multi oameni fara caracter avem.
15
13
Inca un motiv de retragere cat mai e pe val.
6
5
Uite de-asta nu mai poate lumea sa doarma acum.Mai ales acum cu pandemia asta cand lumea alearga sa-si recapete locuri de munca ptr a pune pe masa copiilor..Stiri de cacat.Nu mai aveti nici macar un dram de bun simt jurnalistilor.Pentru niste sume ridicole,va injositi cu cateva randuri de-astea care nu au niciun fel de interes.
13
5
Saracuta ! A umplut Constanta de blocuri si de betoane ... comportament tipic machidonesc ! La cate milioane de dolari poseda a gasit sa se cupleze cu un ratat dintr-o familie care furau motorina din conducte !
24
11

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614