REPLICA ONLINE CONSTANTA

9.4° Constanța Sâm., 27 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6712
9.4° Constanța Sâmbătă, 27 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6712
 

Secţia de Ortopedie a Spitalului Clinic Judeţean, supraaglomerată! Iată ce recomandă medicul Şerban

Secţia de Ortopedie a Spitalului Clinic Judeţean, supraaglomerată! Iată ce recomandă medicul Şerban

Replica API 20 ianuarie 2017 | 08:29 405

De la gheţuş

De la gheţuş

Secţia de ortopedie a Spitalului Judeţean este supraaglomerată în această perioadă. Numărul pacienţilor cu fracture a crescut vizibil. Acest lucru se întâmplă din cauza gheţii din oraş. Un numărul de 66 de persoane s-au prezentat în ultimele ieri la UPU Traumatologie. 8 dintre acestea au rămas internate. În secţia Ortopedie-Traumatologie sunt în momentul de faţă internaţi 47 de pacienţi, iar 12 dintre aceştia au fost internaţi de alaltăieri dupa amiază ieri amiază până astăzi. Totodată, pentru rezolvarea cât mai multor cazuri, managerul SCJU, dr. Cătălin Grasa, împreună cu medicul şef al secţiei Ortopedie Traumatologie, dr. Alexandru Şerban, au luat decizia ca luni, 23 ianuarie, să fie programate intervenţii chirurgicale, chiar dacă ziua de 23 ianuarie a fost declarată zi liberă.

„În judeţ şi în oraş este gheaţă peste tot. Din această cauză, numărul persoanelor cu fracturi internate care necesită intervenţii chirugicale a crescut spectaculos. Eu prevăd că în următoarele patru zile, care sunt şi libere, vom face eforturi să operăm cât mai multe persoane. Secţia de Ortopedie are 56 de paturi, iar numărul internărilor pe zi ajunge la 10, iar internarea la ordopedie nu durează o zi ci câteva zile. Le recomand constănţenilor să nu mai iasă din casă în aceste zile”, a declarat pentru „Replica”, şeful Secţiei de Ortopedie, dr. Alexandru Şerban.

Mihaela UNGUREANU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Mazare si ai lui au distrus o scoala medicala de traditie din Romania scoala de la Eforie Sud!
0
0
Rezolva problema dnl meneger Grasa.Sa nu imit dinsul fiind chirurg mai are timp sa opereze.Posibil tot timpul sa ii fie ocupat cu menegeriatul spit.Intreb doar nu am mai auzit pe nimeni sa fie operat de dnl Grasa. Posibil sa ii fi ingreunat activitatea si orientarea politica.Intrebare doar atiit.nu va grabiti cu un rasp.
0
2
Recomandare pt dr Serban: nu mai fumati in cabinet.
5
0
Domnule Tutuianu! Daca tot aveti unitatea judeteana supra aglomerata, faceti domnule un pustiu de bine si reinfiintati spitalul de oase de la Eforie!!!
5
0

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108