rss

Anul XVI Nr. 3830 (3881), 22 ianuarie
Categorii
CLICK AICI pentru varianta WEB

De râsul curcilor: de plaja dintre Tabla Buţii şi Ion Raţiu se vor îngriji fostul şef al ISJ şi un service auto din Cernavodă!

Sector de plajă din Constanţa, MAGNET pentru o serie de VIP-uri. Ce se pune la cale?!

sursa foto: mapio.net

În ultimii ani, concesionarea plajelor de pe litoralul românesc a stârnit adevărate războaie: au existat numeroase acuzaţii, chiar şi de încălcare a legii, prin atribuiri care au stârnit suspiciuni de fraudă, ori pur şi simplu prin subînchirieri care, teoretic, nu ar fi trebuit să existe. La fel, au existat rezilieri de contracte cu tămbălău, dar de ceva timp părea că lucrurile s-au aşezat. Numai că, de regulă, în linişte se pun la cale marile buf-uri. Spre exemplu, pare de-a dreptul ciudat interesul unor persoane cunoscute din Constanţa pentru o plajă cuprinsă între Tabla Buţii şi Ion Raţiu. Faptul că atât de mulţi cunoscuţi au licitat pentru bucăţile de nisip din zona cu pricina ne-a atras atenţia, dar ne-a reamintit şi următoarea speculaţie: festivalul Neversea şi-ar putea schimba locaţia! Administraţia locală dă asigurări că celebrul festival se va desfăşura, la fel ca şi anul trecut, pe plaja Modern.

Însă, anul trecut, ne amintim că iniţial municipalitatea a dorit ca evenimentul să se desfăşoare pe plaja din zona Reyna. Dorinţa de atunci s-a lovit însă de rigorile legilor: o plajă modernizată cu fonduri europene nu poate fi folosită! Aşa că soluţia finală a rămas plaja Modern. Probabil că la fel se va întâmpla şi anul acesta, dar tot rămâne semnul de întrebare: de ce este atât de interesantă plaja dintre Tabla Buţii şi Ion Raţiu?

O altă variantă ar fi că lucrurile au evoluat pe litoral, în sensul că turistul nu mai aruncă banii pe o cazare scumpă în staţiunea Mamaia, şi a început să prefere cazarea în oraş (e plin Interentul de anunţuri – hoteluri, pensiuni, particulari, unii dintre ei şi în zona Tabla Buţii), aşa că şi afaceriştii au început să se replieze. Unul dintre cei care au câştigat licitaţia pentru o porţiune de plajă în zona Tabla Buţii are şi un local la Delfinariu, prin urmare, nu e chiar surprinzătoare mişcarea sa. Vorbim despre fostul şef al Inspectoratului Judeţean Şcolar, Răducu Popescu (fost consilier local municipal). Se pare că acestuia îi plac tot mai mult afacerile, cu siguranţă mult mai aducătoare de profit decât... amărâta de catedră de profesor!

De departe însă, licitaţia pentru sectoarele de plajă, care doar ce s-a încheiat, aduce în prim-plan şi o gafă: o angajată (sau fostă angajată – momentan insituţia nu a ştiu să precizeze clar!) de la Apele Române şi-a adjudecat şi ea un perimetru de nisip din zona Tabla Buţii, prin intermediul unei firme care se ocupă de reparaţii auto! Iar lista surprizelor nu se încheie aici, însă le vom prezenta pe rând, după cum urmează:

Firma SC QUICK CLAS SRL a câștigat licitația sectorului Constanța I, subsector 3d cu 50 puncte, dar pentru subsectorul 3c firma a fost respinsă. Societatea în cauză, UN SERVICE AUTO (!!!), are un asociat unic, care are și rol de adminsitrator – Claudia Alina Preda. Surpriza este alta. În anul 2016, la data de 6 iunie, a participat la un concurs organizat de către Administrația Bazinală de Apă „Dobrogea – Litoral”, pentru postul de tehnician la Stația Hidrologică Cernavodă. A fost admisă după ce a trecut atât proba scrisă, cât și cea orală, fiind candidatul unic. Este cu atât mai interesant că Apele Române au atribuit prin licitație un subsector unei persoane care a lucrat sau lucrează chiar în instituţie (n.r. - până la momentul publicării articolului nu există confirmarea faptului că administratorul firmei de service încă lucrează la Stația Hidrologică Cernavodă).

O altă societate căreia i-a fost atribuit subsectorul 3b este SC MERSIN TURISM SRL, care se ocupă cu alimentația publică, având restaurantul Reyna din Portul Turistic Tomis.

Subsectorul 3a a ajuns la Răducu Popescu, care a câștigat licitația cu firma City Club Cafe SRL. Generalul care a condus Inspectoratul Școlar Județean Constanța mai are o terasă în Portul Tomis, cât și cafeneaua de la Delfinariu (https://www.replicaonline.ro/descurcaretul-popescu-fostul-sef-de-la-inspectoratul-scolar-e-chirias-la-delfinariu-pana-in-2027-322590/).

Mystic Beach SRL a câștigat cu punctaj maxim licitația pentru subsectorul 3e din Constanța, aceștia mai având terase și afaceri în Mamaia, în apropiere de plaja Vega. Mystic Beach este o zonă din Mamaia intens vizitată de turiști și constănțeni, cunoscută pentru curățenie.

Azuma Beach Bar SRL a luat un punctaj mare, 90 din 100, și i-a fost atribuit subsectorul 3f. Interesant este faptul că societatea a apărut din neant în urmă cu doar câteva săptămâni, neexistând încă date publice în Registrul Comerțului cu privire la cine se află la cârma societății.

Exelero Events SRL a câștigat sectorul 3g, unde s-a luptat cu alte două firme. Despre firma condusă de către Lenuța Costea, dar se ocupă fiul acesteia, Alex Costea, “Replica” relata şi anul trecut. Puteți citi AICI mai multe detalii despre societatea în cauză, care a fost implicată într-un scandal.

Dampari Com SRL, Pilistera Market SRL și Asocierea AMELSUN SRL cu GROUP CLAUDIU 2004 SRL sunt societăți care se ocupă de ani de zile cu comerțul și alimentația publică, fiindu-le atribuite subsectoarele 3h, 3i, respectiv 3k.

Pantheon Management SRL este un alt nume cu rezonanță. Aici vorbim de atribuirea plajei din subsectorul 3m. Potrivit Registrului Comerțului, societatea este condusă de către George Teșeleanu, care este cunoscut în județul Constanța, în mod special pentru grupul de firme Pantheon. În prezent, face parte din conducerea Portului Constanţa.

Au rămas și subsectoare fără „stăpâni”. Subsectorul 3c, unde a participat doar societatea Quick Clas SRL, respinsă de comisie a rămas nearondată. Societatea Paradise Beach SRL, de asemenea apărută peste noapte, fiind fondată în urmă cu câteva săptămâni, nu a câștigat licitația pentru sectorul 3j, care a rămas neatribuit.

Claudia CORBU, Alexandra CUCU

sâmbătă, 26 mai 201810743
Comentarii

00Neamtu(28 mai 11:21)
Terminati cu vrajala oricum fata mea este model !
00Cernavodean(27 mai 20:49)
Tata braconier , socru "sifon " noi lepre ! Mai terminati cu vip -uri !
12Ptr. 14.44 si 18.50(27 mai 05:26)
Mari labari sunteti. Saracilor scoate ti prazul dintre dinti : Oltenia . Moldova sa traiasca.. Huo praduitorilor
510Tot pt Mokanel frustrat(26 mai 18:50)
Bai, fomisti sunteti voi, armanii, ca ati venit desculti in Dobrogea. Sunteti cei mai mari ciorditori, iar musatele voastre sunt acum emancipate, sunt cele mai tari amante pt mucani!
05Buca Ovala(26 mai 18:41)
Cel mai prost director de la abdl; un lingica bulangica.
14Bubi(26 mai 15:40)
Astia care au terasa de la Delfinariu ar trebui instant verificati. De peste 2 ani terasa aia e deschis din an in paste. Probabil o tin sa spele bani, altfel nu imi explic.. Oare cati cu terase din Constanta mai deschid cand vor muschii lor ? Legea e pentru fraieri..
47Pt Mokanelul frustat(26 mai 14:44)
Dar Alex Costea cum suna? O tanara speranta a tineretului PSD-ist, consilier al dir. Gen. de la Apele Romane. Un makidonas atarnator, de care se lipeste munca precum cocosatul de gard. Iar tu, Mokanel frustat marsh si spala-te pe dinti, ca ai resturi de branza si ceapa in gura.
04Bucaovala(26 mai 14:04)
Stie toata lumea ca.s escroc batran!! Acum v.am pus.o iar! Am castigat sectoare intregi la Eforie nord. Cum? Am mers prin metoda "sandwich" cu doua firme! Parthis si Steaua de mare....Le.am spus sa vedeti ca n.au ce sa.mi faca, catzeiiilooorrr!!!
37Naekst(26 mai 13:29)
Nu va mai faceti sperante ca rezolva dna-ul. dna-ul, serviciul de forta al securitatii, dijmuieste pe toti, fie ei poloticieni, oameni de afaceri, tigani, machidoni, moldoveni raketi ori romani de rind.
413JURIST(26 mai 13:02)
Mafie ..interlopi ..tigani machidoni interese evaziune fiscal si romanul prost plateste ..cancerul sa fie cu voi toti ..lacomia va luat mintile ..si mai tarziu va veti pierde si vietile ..
411Mokanelul frustrat(26 mai 11:36)
Raducu Popescu , Alina Preda ' , nu prea Suna aromani . Mai degraba mokanei fomisti hoti si koorve.
11Ciprian(26 mai 10:53)
Done cel mai trist tomitan
17AUA(26 mai 09:54)
Verificati si cum si-a luat plaja si fiul sefei de la juridic de la Apele Romane! Si cum, ca sa plateasca mai putin, cer re-masuratori ale plajelor cand bate cateva zile vantul din Est si marea acopera jumatate de plaja... ca sa fraudeze Statul Roman si sa plateasca jumatate din bani.
217Done(26 mai 07:59)
Nu-l invidiati pe Raducu Popescu, acesta s-a nascut, a trait si va muri ca un calic. E un zgarie branza veritabil.
627stefan(26 mai 04:53)
machidonime cit incape macar daca ar ridica standarele la servicii dar de unde.
1910pt shnoil(26 mai 01:27)
de unde plm i-ai scos pe tutuianu, palaz, rasauteanu si fagadau machidoni...sau iti place sa mananci cacat despre machidoni aiurea...
1017Shenoil(26 mai 01:20)
Teseleanu George alias ginerele lui Dumitrache Ion, asociatul si mana cu care se sterge la cur porcina Stroe Felix de la 2x1 Holding, securistul tradator din PSD. De vazut cate alte hahalere mai sunt bagate sau interpuse pentru secaturile din primarie sau consiliul judetean. Tutuianu, Fagadau, Babu, Palaz, Rasauteanu sau alti asemenea machidoni de-ai lui Uzunache.
323Gabi(26 mai 00:57)
Sa vina DNA sa verifice cum angajatii institutiei isi insusesc sectoare de plaja ! Asa ceva numai la noi se poate ! Sigur e o golaneala marca " Apele romane " !
421Abadl(26 mai 00:24)
Sa vina DNA SA VERIFICE CUM SAU ATRIBUIT ACESTE CONTRACTE
mai mult...Replica
22 ian 16:34ReplicaRestricții de trafic la Constanța! Iată ce străzi vor fi blocate 2 zile!

Atenție, șoferi! Timp de două zile, mai multe străzi din Constanța vor fi blocate. Unirea Principatelor Române va...625

22 ian 14:38ReplicaJudeţul Constanţa, sub COD ROŞU de PESTĂ PORCINĂ AFRICANĂ2299
22 ian 14:16ReplicaUn tânăr cu PERMISUL ANULAT a încercat să-i PĂCĂLEASCĂ pe polițiști cu date FALSE!1946
22 ian 13:14ReplicaTULCEA: Momente de reculegere în școlile unde au învățat cei doi tineri uciși de un șofer BĂUT!

Momente înduioșătoare, marți, 22 ianuarie a.c., la Tulcea, unde în curtea Liceului Tehnologic „Henri Coandă”...7596

22 ian 13:13ReplicaFemeie transformată în SAC de BOX de către soțul GELOS!2283
22 ian 13:15ReplicaPolițiștii locali, RAZII printre bișnițarii din piețe1735
22 ian 11:40ReplicaINCENDIU la un apartament din Constanța: o persoană a ajuns la spital

Un incendiu a izbucnit în noaptea de luni spre marți, 22 ianuarie a.c., pe strada Mircea cel Bătrân, la un...1299

22 ian 00:00ReplicaUn afacerist cunoscut în mediul monden al Constanţei, încă un contract cu o primărie din judeţ3277
22 ian 00:00ReplicaCosmin Ghiţă, Nuclearelectrica: ‘Dacă vrem proiecte nucleare, avem nevoie să ne creştem specialiştii’2160
22 ian 22:36ReplicaVânătorii ÎNCALCĂ restricţiile impuse de pesta porcină! Ce s-a întâmplat pe fondul de vânătoare Dumbrăveni

Ilegalități la fondul de vânătoare 49 Dumbrăveni, aflat la granița cu Bulgaria?! Potrivit unor surse din domeniu,...1554

22 ian 00:00ReplicaBĂTAIE în STRADĂ la Constanţa! Poliţiştii au găsit SÂNGE şi DINŢI pe asfalt; agresorul s-a tăiat singur...3503
22 ian 00:00ReplicaMINTE DIABOLICĂ! De când a aflat că e BOLNAV, vrea să îşi OMOARE SOŢIA!1732
Vremea
2° - 3.6° marţi, 22 ianuarie 2019
ploaie ușoarăUmiditate: 97%
Vânt: 5.71 m/s din SE
Presiune: 1027.03 milibari

Loto
6/49151721263546
5/401111319318
joker6101112333
Horoscop
mai mult...SPSportRT
22 ian 00:00SportJuventus - Chievo 3-0. Ronaldo a ratat un penalty

Juventus este de neoprit în Italia. A învins-o pe Chievo cu 3-0 și este tot mai aproape de un nou titlu. Cristiano...269

22 ian 00:00SportSimona Halep a uimit pe toată lumea: ”Sunt aproape de 10, am curajul să spun asta”

Simona Halep (1 WTA) a pierdut meciul cu Serena Williams (16 WTA) din optimile de finală de la Australian Open, scor...755

22 ian 00:00SportSimona Halep, după meciul pierdut în faţa Serenei Williams: Am simţit că am fost lovită de un tren

Simona Halep (27 de ani, 1 WTA) şi-a început conferinţa de presă susţinută imediat după înfrângerea cu Serena...654

22 ian 00:00SportSimona Halep a confirmat că discută cu antrenorul belgian Thierry Van Cleemput

Românca Simona Halep, liderul mondial al tenisului feminin, învinsă luni de americanca Serena Williams în optimile...309

Local
22 ian 00:00LocalVreme de primăvară în zilele următoare. Nu lipsesc însă ploile!

Începând de miercuri, 23 ianuarie, în timp Oltenia și Moldova se vor confrunta cu viscol și zăpadă consistentă,...1539

22 ian 00:00LocalEcaterina Andronescu, declaraţii importante despre centrul de excelenţă de la Universitatea Ovidius

Ministerul Educaţiei, Ecaterina Andronescu, s-a aflat vineri, 18 ianuarie 2019, la Constanţa. Printre instituţiile...455

22 ian 00:00LocalProfesor al Colegiului Pedagogic, în luptă cu Inspectoratul Judeţean Şcolar pentru postul de director

Felicia Mădălina Belcin, profesor în cadrul Colegiului Național Constantin Brătescu Constanța, respeonsabil pe...572

22 ian 00:50LocalDurere fără margini: Fata UCISĂ de tată la Săcele a fost ÎNMORMÂNTATĂ! Video

Durere fără margini în localitatea Săcele din județul Constanța! Elena, copila ucisă de tată, a fost...2476

22 ian 00:47LocalSPIRITE ÎNCINSE! Un constănțean a SPART ASFALTUL și a SCOS plăcuța de pe un loc de parcare! VIDEO

Spirite încinse la malul mării! Un bărbat, în cursul zilei de 21 ianuarie, s-a enervat și a decis să-și aloce...3113

22 ian 00:42LocalAutovehicul PERCHEZIȚIONAT în Constanța! Doi bărbați au fost încătușați

Poliţiştii de frontieră, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria...4564

22 ian 00:41LocalPERCHEZIȚII la MANGALIA, la persoane suspectate de contrabandă!

Poliţiştii de frontieră din cadrul structurilor teritoriale ale Gărzii de Coastă, sub coordonarea procurorului de...4103

22 ian 01:14LocalNereguli depistate de poliţiştii locali în autobuzele RATC. A fost găsit și un minor dispărut!

Polițiștii locali au acționat zilnic în mijloacele de transport în comun ale RATC pentru prevenirea și combaterea...1126

22 ian 00:51LocalConstanța. Mașinile abandonate, ridicate de pe domeniul public

Primăria Constanța anunță că, în perioada următoare, vor fi ridicate, inventariate și depozitate un număr de 21...677

22 ian 00:40Local'Chilaba' cu muzică la maxim în fața unui bloc din Constanța: au intervenit polițiștii locali! VIDEO

Polițiștii locali din cadrul Direcției Generale Poliția Locală Constanța, la data de 20.01.2019, în jurul orei...5006

Politică
22 ian 00:00PoliticăEmil Constantinescu, invitat la evenimentul ‘România şi convergenţele viitorului’ de la Constanţa

Sfârșitul de săptămână 26 – 27 ianuarie a.c. prilejuiește organizarea, la Constanța, a unui eveniment...223

22 ian 00:00PoliticăÎntâlnire între PNL Tulcea şi liderii PNL Constanţa. Pun la cale un program cu teme de interes general pentru cele două judeţe

La sfârșitul lunii octombrie a avut loc o întâlnire importantă între reprezentanții PNL Constanța și Tulcea,...269

22 ian 01:16PoliticăAugustin Lazăr CRITICĂ ordonanța anunțată de Tudorel Toader: Jocul politic e de așa natură încât trebuie să adopte o anumită cale, care e mai mult politică

Augustin Lazăr, procurorul general al României, susține, referitor la ordonanta de urgență privind posibilitatea de...270

22 ian 01:16PoliticăPSD anunță 'SURPRIZE' pentru luna februarie. Codrin Ștefănescu: Nu am renunţat. Este o discuţie aplicată în interiorul partidului pe amnistie şi grațiere

Secretarul general al PSD, Codrin Ştefănescu, a anunţat luni, că ordonanţa de urgenţă pentru modificarea Codului...372

22 ian 00:52PoliticăKovesi candidează pentru postul de șef al Parchetului European

Fosta şefă a DNA și-a depus candidatura pentru postul de șef al Parchetului European, procedura de selecție fiind...566

22 ian 00:38PoliticăConsilierii judeţeni, convocaţi în şedinţă!

Consiliul Judeţean Constanţa este convocat în şedinţă ordinară, pe data de 30.01.2019 ora 13,00 în Sala “Remus...1059

22 ian 00:49PoliticăLudovic Orban: Depunem proiectul de abrogare a legii recursului compensatoriu

PNL depune luni, în Parlament, proiectul de abrogare a legii recursului compensatoriu, a anunţat preşedintele...227

22 ian 00:42PoliticăConsiliul Judeţean Constanţa are maşini noi

Consiliul Judeţean Constanţa are, începând de luni, 21 ianuarie, cinci autoturisme noi! Este vorba despre cinci...642

22 ian 01:14PoliticăCL Mangalia dezbate înființarea unor locuri de joacă

Primarul Municipiului Mangalia, Radu Cristian, a convocat consilierii locali la prima ședință ordinară din acest an,...393

22 ian 01:15PoliticăViorica Dăncilă, scrisoare către președintele Klaus Iohannis

Premierul Viorica Dăncilă a transmis, în cursul dimineții, președintelui României, Klaus Iohannis, o scrisoare de...431

Monden
22 ian 00:00MondenBianca Drăgușanu s-a împăcat cu Alex Bodi. Escapadă la Istanbul

Răsturnare de situație. După ce înainte de Crăciun și-au spus adio, Bianca Drăgușanu și Alex Bodi s-au...324

22 ian 00:00MondenInna a lansat o nouă piesă: „Sin Ti”. Cum apare artista în videoclip

Inna a lansat o nouă piesă de pe albumul "YO", aceasta purtând titlul "Sin Ti". Piesa a fost compusă de Inna și...256

22 ian 00:00MondenCând începe "Asia Express 2019" și care sunt noile reguli ale emisiunii

În octombrie 2018, prezentatoarea Gina Pistol, coprezentatorii Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu, cei 18...211

22 ian 00:00MondenFerma 2019. Divele au ajuns în iad. Uite unde se chinuie pentru 50.000 de euro

Ferma nu mai e ce a fost pentru divele ajunse în sălbăticie, ci se transformă într-o cazarmă, iar click.ro vă...367

22 ian 00:00MondenUn concurent Chefi la cuțite și un finalist Masterchef au cucerit Parisul cu un restaurant românesc

Ovidiu Malișevschi, fost concurent Chefi la cuțite, și Bogdan Alexandrescu, finalist Masterchef, au dat lovitura la...274

22 ian 00:00MondenFemeia care a fost lovită de Prinţul Philip, acuze dure la adresa casei regale! Se simte ignorată şi respinsă

...294

22 ian 00:00MondenFilmele ''Roma'' şi ''The Favourite'', marile câştigătoare la gala premiilor decernate de London Film Critics' Circle

Filmul ''The Favourite'', o dramă regală cu accente comice regizată de Yorgos Lanthimos, a câştigat patru premii la...176

22 ian 00:00MondenGillian Anderson o va interpreta pe Margaret Thatcher în cel de-al patrulea sezon al serialului ''The Crown''

Actriţa Gillian Anderson o va interpreta pe Margaret Thatcher, fost prim-ministru al Marii Britanii, în cel de-al...216

22 ian 00:00MondenZmeura de Aur 2019 - ''Gotti'', un film cu John Travolta şi Donald Trump, printre nominalizaţi

Filmul "Gotti", un răsunător eşec de casă, cu John Travolta în rolul principal, şi preşedintele american Donald...217

22 ian 17:58MondenChristian Bale renunţă la modificările corporale severe: ''Moartea m-a privit în faţă''

Actorul galez Christian Bale, renumit pentru transformările sale fizice uluitoare în anumite roluri, pentru care a...267

Mapamond
22 ian 00:00MapamondAsasinarea primarului din Gdansk: Un responsabil al firmei de pază a fost arestat

Responsabilul serviciului de securitate în timpul festivităţii în cursul căreia primarul din Gdansk a fost...213

22 ian 00:00MapamondStatele Unite cer Rusiei să distrugă un nou sistem de rachete de croazieră care încalcă Tratatul INF

Statele Unite au cerut luni Rusiei să distrugă un nou sistem de rachete de croazieră care reprezintă o "încălcare...203

22 ian 00:00MapamondRusia lansează ''proceduri administrative'' împotriva Facebook şi Twitter

Roskomnadzor, Serviciul federal pentru controlul în domeniul comunicaţiilor, tehnologiilor informaţionale şi...176

22 ian 00:00MapamondRepublica Moldova: Comisia Electorală Centrală a stabilit numărul exact de secţii de votareâ

Comisia Electorală Centrală a Republicii Moldova a decis înfiinţarea a 2.143 de secţii de votare pentru alegerile...176

22 ian 00:00MapamondBrexit: Premierul Theresa May urmează să prezinte în faţa deputaţilor un nou plan pentru ieşirea din UE

Premierul britanic, Theresa May, urmează să detalieze luni în faţa deputaţilor un nou plan pentru Brexit după...172

22 ian 00:00MapamondTurcia: Un procuror vrea închisoare pe viaţă pentru un angajat turc al consulatului american

Un procuror turc cere o pedeapsă cu închisoarea pe viaţă împotriva unui angajat turc al consulatului american de la...208

22 ian 00:00MapamondOMS: Europa trebuie să garanteze un acces mai bun al migranţilor la servicii de sănătate

Europa trebuie să garanteze un acces mai bun al migranţilor la servicii de sănătate, a atras luni atenţia...176

22 ian 00:00MapamondGuvernul britanic lansează aplicaţia mobilă pentru cererile de reşedinţă după Brexit

Guvernul britanic lansează luni aplicaţia mobilă cu ajutorul căreia cetăţenii europeni stabiliţi în Regatul Unit...175

22 ian 00:00MapamondMali: Zece militari ONU ucişi, 25 răniţi în urma unui atac revendicat de islamişti

Jihadiştii din Mali au ucis duminică zece militari din forţele ONU din Mali şi au rănit alţi 25, transmite AFP....187

22 ian 00:00MapamondMexic: Bilanţul exploziei la o conductă de combustibil a crescut la 79 de morţi

Bilanţul exploziei puternice la o conductă de carburant care s-a produs în statul Hidalgo din centrul Mexicului s-a...151

Sănătate
19 ian 04:07SănătatePintea: Suntem în pragul unei epidemii de gripă în acest moment

România este în pragul unei epidemii de gripă în prezent, a susţinut, vineri, ministrul Sănătăţii, Sorina...539

18 ian 03:57SănătateINSP: Numărul cazurilor de infecţii respiratorii acute a crescut cu peste 20% faţă de nivelul aşteptat

Numărul total de viroze respiratorii acute în săptămâna precedentă a fost de 90.963, cu 21,3% mai mare faţă de...408

17 ian 00:27SănătateMai mulți pediatri în Spitalul Județean Tulcea!

Vești îmbucurătoare pentru părinții din județul Tulcea: conducerea Spitalului Județean a anunțat că se...581

16 ian 00:48SănătateMinisterul Sănătăţii a organizat o dezbatere publică privind funcţionarea farmaciilor

Grila după care se face inspecţia în vederea autorizării farmaciilor ar trebui să fie unitară la nivel de ţară...560

14 ian 01:36SănătateSorina Pintea a semnat ordinul: Începe cel mai mare CONTROL din ultimii ani, în spitale

Ministrul Sănătăţii, Sorina Pintea, a anunţat că a semnat ordinul prin care se vor declanşa controale privind...753

14 ian 01:36SănătateINSP: 7 persoane decedate din cauza gripei

Un bărbat în vârstă de 69 de ani din judeţul Prahova şi un copil de 10 luni din Ilfov au murit, duminică, din...431

12 ian 23:01SănătateSpitalul de Pneumoftiziologie cumpără un sistem de imagistică de la un politician declarat incompatibil

Spitalul de Pneumoftiziologie Constanța a cumpărat un sistem de imagistică de la firma unui polician din București...1577

11 ian 02:13SănătateA crescut numărul de infecţii respiratorii acute cu 9,1% faţă de aceeaşi perioadă a sezonului precedent

Numărul total de cazuri de infecţii respiratorii acute (gripă clinică, IACRS şi pneumonii) a fost de 52.991 în...542

10 ian 00:00SănătateÎNGRIJIRI la DOMICILIU pentru vârstnicii din Năvodari

Direcția de Asistență Socială Năvodari acordă servicii de îngrijire la domiciliu pentru persoanele vârstnice din...713

10 ian 00:00SănătateProiecte de 12 milioane de euro pentru Spitalul Județean Tulcea. Licitația începe în februarie!

Reprezentanții Consiliului Județean Tulcea speră ca anul 2019 să înceapă lucrările de reabilitare, modernizare...610