REPLICA ONLINE CONSTANTA

14.8° Constanța Dum., 5 Mai 2024
Anul XX Nr. 6720
14.8° Constanța Duminică, 5 Mai 2024 Anul XX Nr. 6720
 

Ședința CJC, Stand Up Comedy! Țuțuianu către Crușoveanu: Pune mâna și ÎNVAȚĂ! VIDEO

Ședința CJC, Stand Up Comedy! Țuțuianu către Crușoveanu: Pune mâna și ÎNVAȚĂ! VIDEO

Replica API 19 februarie 2020 | 00:00 454

Râcă între PSD și PNL

Râcă între PSD și PNL

Ca de obicei, nu există ședință de consiliu județean în care să nu iasă clinciuri între consilierii de la PSD și cei de la PNL. Am putea adăuga și asta în dreptul proiectelor de hotărâre. Scandal între PSD și PNL. Cu siguranță ar fi votat de toți consilierii prezenți la ședință.. sau poate ar ieși și acolo scandal.

Tutuianu si Crușoveanu

„Mărul discordiei” a fost, ca întotdeauna, bugetul, fiind vorba de ședința CJC de marți, 18 februarie. Fiecare partid vrea să își aloce câte o ramură, unii cu sănătatea, alții cu sportul, unii „îmbrățișează” cultura și la sfârșitul discuției totul este dat la o parte de atacuri la persoană. Cu alte cuvinte, în acele momente nu mai este vorba de „cultură”, ci despre un stand up comedy, lipsit însă de râsete în hohote, ele fiind înlocuite de un ton ridicat. În acele momente nu poți decât să stai să privești un circ, dar nu un circ ieftin, ci unul scump, deoarece sunt mulți bani la mijloc.

Președintele Consiliului Județean, Horia Țuțuianu a ripostat, la un moment dat, luându-se de consilierului județean PNL, Marian Crușoveanu, cu un atac la persoană. Obiectivul a fost alocarea bugetului pentru Spitalul Județean. Horia Țuțuianu l-a îndemnat pe Marian Crușoveanu să mai facă încă o facultate, deoarece nu știe să citească. „În total am alocat 10 milioane de lei la spital. Liberalii spuneau 5 milioane. Să pună mâna să mai învețe”, a spus Țuțuianu, după ședința de consiliu. În ciuda nervilor și a tonului ridicat, după câteva minute de spirite încinse, totul s-a terminat și proiectul privind aprobarea bugetului județului pe anul 2020 a trecut, în cele din urmă. „Citiți bugetul, nu aveți studii economice, domnule Crușoveanu ca să comentați”, a replicat Țuțuianu la sfârșitul ședinței.

Petruț IACOB

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Te umfli in pene ca dansa-n izmene ! Stii ce esti tu ? Flegma de pe talpa pantofului de la piciorul schiop al lui tata Stroe. Din vara esti babysitter
3
3
I-a luat cineva declaratia de avere a acestui limbric numit Crusoveanu ? Ce a facut el in viata asta in afara de faptul ca a stat ascuns dupa tasu infractorul. Caritasul sa traiasca ca i-a facut oameni pe hoti.
4
3
Parintele Gogosarian, nu l mai iubeste! El oricum joaca cu toata lumea dar o sa i se termine si lui bateriile de la vibratorul cu bile! Voua va plac mafiotii, de aia l ati votat ani la rand pe Mazare si Constantinescu! Horia, trebuie sa si poata sa faca ceva, nu ca nu stie! Omu stie si are caractez, nu e travestit!
1
2
postacii lui Tutuianu mai terminati cu toate prostiile...cit de bun e Tutuianu etc..ce-o sa faceti voi ca ramineti fara servici?
6
7
Consilierii PNL, in special domnul Crusoveanu, nu renunta la ideea de a face circ la fiecare sedinta de Consiliu. Cum va permiteti sa boicotati o sedinta cu impact asupra cetatenilor? Raspunsul spunsul este simplu: NU VA PASA. Altfel, ati fi nelipsit de la usile ministerelor pentru a aduce fonduri in comunitatea in care ati fost ales. Sa va fie rusine pentru ca va bateti joc de munca altora!
8
3
Crusoveanu un golan fara carte, asta e, trist, asa tara asa valori, si mai vreti realizari, pai cu cine? ca n-ai cu cine? cu Crusoveanu? niste golani cu totii
8
5
Tutuianu si Marian se bat cap in cap pentru ban,uita iar, fiind prea mici ca nu-s banii lor aici.Asta-i "planu" bata-l vina cand ne place cocaina si cand pui parveni pe post sperand sa nu miroasa "a prost".Uite asa vin toti saracii sa conduca,sa isi umple sacii,din a tarii visterie si platesc doar pe hartie,ca le dam cu suspendare,"ia-i averea !? de unde ?n-are!". Noi nu vrem conducatori saraci, nici "cuscriti" nici "insurati", cu vreo fata de boier sau vreun alt baron stingher, ce se impusca doar in gluma si se victimizeaza apoi o luna!DACA PUNEM TOTI RATATII unu ca Trump apare DOAR la ALTII!
5
1
Crusoveanu stie alte dedesubpturi, nu bugetul. Lui ii place p...
5
2
Marian Crusoveanu este defapt Marian Camataru
12
5
Domnii de la pnl nu au inteles inca faptul ca bugetul nu este despre si nici pentru ei
7
2
Stii ce nu vede romanul? Ca toti consilierii si aparatul de stat nu da doi bani pe ceratean. Aia se cearta pentru ei intre ei, numitorul comun, omul de rand numai exista.
7
0
Mitica, mananci rahat. Daca iti place de Crusoveanu, sa i dai o invitatie la hotel.
4
2
Marean Crusoveanu cand era mai mic a facut un Training la noi ca sa invete cum se recupereaza banii dati cu camata
9
2
Marean sa puna mana pe carte, iar daca e nevoie sa mai faca o facultate
8
5
Daca si Crusoveanu e ca Violenta Bau-Bau, ca si Catu, ca Turcanca, ca Grinda-PNDL-PNLDP ca hotul ala de la sanatate e clar ca e analfabet functional. A tunat si i-a adunat, se lupta pt. titlul care e mai bou, care e mai prost, care e mai hot. Aici lupta se da intre Grinda si ala de la Sanatate, pretenul lui Iohanis- 6 case.Halal conducatori.
7
3
Crusoveanu este baiatul cu statuietele de bronz :P
10
2
Horica pacat de sansa avuta. 4 ani sef CJ si sa nu te rematci cu absolut nimic.Plus ca Felix nu iarta si nu uita. Succes in privat din vara!
12
8
Felicitari. Acest bondar Crusovenesc trebuie starpit de mic. Nu de alta dar isi face iar joc piramidal din banii publici de data asta.
13
7

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212