REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.4° Constanța Dum., 5 Mai 2024
Anul XX Nr. 6720
13.4° Constanța Duminică, 5 Mai 2024 Anul XX Nr. 6720
 

ȘEDINȚĂ de URGENȚĂ, în contextul CORONAVIRUS: ZBORURI SUSPENDATE! Ce se întâmplă cu școlile

ȘEDINȚĂ de URGENȚĂ, în contextul CORONAVIRUS: ZBORURI SUSPENDATE! Ce se întâmplă cu școlile

Replica API 9 martie 2020 | 13:08 2077

Ședință de urgență, legată de criza coronavirus! În noaptea de duminică spre luni, 8 spre 9 martie, reprezentanții executivului iau măsuri pentru a nu se extinde virusul în Romania. Pe lângă ministrul MAI (Ministerul Afacerilor Interne), Ion Marcel Vela, și cel al Sănătății, Victor Costache, la ședință a participat și ministrul Educației a participat la sedință.

DECIZII LUATE:

Zborurile efectuate spre Italia și invers se suspendă de pe 9 martie, ora 12.00, până pe 23 martie, ora 12.00, ora României. Măsura este valaibilă pentru toate aeroporturile din România!

Cetățenii români care sosesc din China, Italia, Coreea de Sud prin punctele de frontieră terestre vor intra în carantină pe raza județului de graniță sau în izolare la domiciliu, a anunțat Marcel Vela.

De asemenea, autoritățile au anunțat că, luni, 9 martie, va avea loc o altă ședință, la ora 16.00, prin care se vor stabili și alte măsuri, vizate fiind și unitățile de învățământ.

Tototdată, a fost precizat și faptul că, dacă se confirmă un singur caz de Coronavirus într-o școală, cursurile de la respectiva unitate de învățământ vor fi suspendate.

L.I.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Coronavirusii astia din Italia trebuiau opriti acolo inca de la inceputul epidemiei. Sa revina cand se termina tot.
3
0
asta stiam avortonule ahahaha
1
0
inchideti scoli si tot . oricum elevii umbla aiurea peste tot . nimeni nu respecta legislatia . calmati tineretul : studii , munca daca nu in casa cuminti
4
0
Foarte bine, am scapat cu factura ieftina pentru iarna 2019-2020
3
0
bine ca avem caldura de la RADET .apropo cu bugetul pt dezapezire ce ati facut?
4
0
Sug buchete de pwli
0
2
asa cum justifica toate cl schimbul bordurilor ca pe camesi, inlocuirea plombelor de asfalt cu altele mai proaste, a canalizarilor, a conductelor , tualetarea pomilor aiurea, gunoiul menajier aruncat peste tot , promptitudinea functionarilor in rezolvari etc!
2
1
IN ACEST GAZ CUM JUSTIFICA PRIMARIA COSTINESTI FACTURILE PE CARE LE-A ACHITAT SI MAI ARE DE ACHITAT SUME EXORBITANTE PENTRU DEZAPEZIREA CARE DE FAPT NU A EXISTAT SI STATIONAREA UTILAJELOR CARE AU FOST FOLOSITE IN INTERES PRIVAT LA LUCRARI PERSONALE FIRMEI SC VIRALEX COMPLEX COSTINESTI ADMINISTRATA DE CATRE FRATII BALAN?VOR DA CU SUBSEMNATUL?VA RASPUNDE PRIMARUL PENTRU BATAIA DE JOC A BANILOR PUBLICI?VOR FI ANCHETATI FRATII BALAN PENTRU ACEASTA FRAUDA?VIITORUL PRIMAR SA-I IA AMINTE SI SA NU REPETE ACEEASI GRESEALA!ACESTI HOTI CARE AU GOLIT VISTERIA PRIMARIEI DE CEL PUTIN 15 ANI PRIN DIVERSE
1
2

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212