REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.3° Constanța Mar., 30 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6715
13.3° Constanța Marți, 30 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6715
 

Şedinţă la Inspectoratul de Poliţie al judeţului Constanţa: au fost discutate neregulile semnalate de sindicaliști VIDEO

Şedinţă la Inspectoratul de Poliţie al judeţului Constanţa: au fost discutate neregulile semnalate de sindicaliști VIDEO

Replica API 7 decembrie 2018 | 00:00 330

Oamenii legii din cadrul Sindicatului Național al Polițiștilor și Personalului Contractual au protestat în fața sediului Poliției municipiului Mangalia, joi, 6 decembrie, acuzând mai multe nereguli. Totodată, la nivelul IPJ Constanța a avut loc o ședință, unde toate aceste aspecte au fost analizate.

Sindicaliștii au precizat că acest protest a avut loc din cauza lipsei dialogului social la nivelul IPJ Constanța, acuzând salarizarea precară a polițiștilor și personalului contractual. Au participa circa 15 – 20 de oameni ai legii. La aceeași dată, din dispoziția inspectorului-șef, la nivelul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Constanţa s-a desfășurat o ședință în regim dialog social, cu scopul de a veni în întâmpinarea problemelor ridicate de sindicatele lucrătorilor de poliție.

În acest sens, la data de 5 decembrie a.c., la nivelul instituției s-a organizat o astfel de ședință, în cadrul căreia au participat: conducerea IPJ Constanța, ofițeri cu funcții de conducere în inspectorat, reprezentanți locali ai tuturor sindicatelor (cu membri în IPJ Constanța) și un reprezentant sindical de la nivel național.

Astfel, în timpul ședinței, s-au discutat aspecte ridicate de Sindicatul Polițiștilor Europeni – EUROPOL și de Sindicatul Național al Agenților de Poliție – Biroul Teritorial Constanța, privind programul de lucru al polițiștilor de ordine publică din cadrul Poliției municipiului Mangalia, precum și unele nemulțumiri în ceea ce privește managementul realizat de factorul de comandă al subunității.

Reprezentanții IPJ Constanța au prezentat principalele aspecte ce au stat la baza modificării programului de lucru al polițiștilor de ordine publică din cadrul Poliției municipiului Mangalia, iar pentru celelalte probleme sesizate s-a convenit să fie transmis un răspuns după finalizarea verificărilor demarate de către Biroul Control Intern al IPJ Constanța.

"În urma celor prezentate, reprezentanții sindicatelor au precizat că se vor abține de la orice apariție publică pe acest subiect, până la finalizarea verificărilor și primirea unui punct de vedere oficial al IPJ Constanța cu privire la cele sesizate. Cu toate acestea, Sindicatul Polițiștilor Europeni – EUROPOL și-a menținut intenția de a organiza în data de 6 decembrie a.c., în intervalul orar 12:00-14:00, o acține de protest în fața Poliției municipiului Mangalia", au transmis reprezentanții IPJ Constanța.

Video:

Liliana CHIRU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Locala ovidiu da amenzi abuzive cu agentu aghisan in frunte un spagar fabrica motive si cere spaga aghisan agent locala ovidiu datil afara
0
1
Politia Mangalia mosteneste obiceiurile PUTUROSULUI de Pescaru care a fost cel mai prost politist si nesimtit
2
9
Sle Dancu, faceti ordine la Mangalia, capul rautatilor este Comisara Gabriela, care vanitoasa, fara toate tiglele pe casa , intarata spiritele. Aceasta femeie foarte slab pregatita profesional, neimplinita de niciun fel, are un comportament bizar. un limbaj trivial, o tinuta morala , vestimentara sub orice critica, atat in institutie cat si in afara ei. Jigneste lucratorii, cetatenii, are iesiri aberante care frizeaza bunul simt, atingand chiar patologicul. si pila cu care se lauda, fostu ei sef Dancu..dar defapt stiti toate acestea si va faceti ca nu vedeti. Luati masuri urgente,
10
1
Nu mai blamati politistii --au cea mai stresanta meserie personal putin -- cit pot rezolva si ei ?
9
1
Da de ce sa munceasca gabori??? Lasa sa stea aksa jdemi de ore iar cand ies pe strad incepe o ploaieeeee de nu mai vad nimic in jurul lor! Cea mai slaba politie de op e la Mangalia! Daca ii controlezi fiecare are cate o amende la vreun bosketar si atat! Nu vad drogurile pe strazi, tigarile de contrabanda acum incept si aia cu petardele sa faca legea...sunteti niste maimutoi pe trada! Glugi de coceni ! Dar la luat dreptu de smeker nu va intrece nimeni!
3
9
Sa suga p....de militieni incepand cu boschi de la tuzla care o freaca la rece si cind este un caz se uita ca milogul in traista sa vada ii dai ceva
2
9
Puneti puturosii la munca ! In afara de mitingurile lui Zelca mai trebuiecsa munceasca si cineva la Politia Mangalia ! La cati hoti si borfasi sunt in zona de mitinguri duceau lipsa cetarenii din Callatis !
7
8

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272