REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.2° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
16.2° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

Sediul Serviciului Paşapoarte va fi mutat la doi paşi de Poliţia Rutieră

Sediul Serviciului Paşapoarte va fi mutat la doi paşi de Poliţia Rutieră

Replica API 4 august 2018 | 00:00 252

Ministrul secretar de stat în Ministerul Afacerilor Interne, Mihai Dan Chirică, prezent la ceremonia de învestire a noului prefect al județul Constanța, a precizat că se caută o soluție pentru mutarea Serviciului Pașapoarte, care în prezent funcţionează într-un spaţiu impropriu, la parterul Prefecturii.

„Nu vă ascund faptul că au fost și sunt probleme în privința Prefecturii Constanța. Avem o problemă, sediul de la Pașapoarte despre care știm cu toţii că nu este tocmai potrivit. Sper să găsim o soluție astfel încât cetățenii să fie multumiți de noi”, a declarat acesta în cursul zilei de vineri, 3 august a.c.

Soluţia pentru un nou sediu ar fi o clădire a Jandarmeriei, care a fost transferată Prefecturii Judeţuţului Constanţa. Clădirea, care este situată în zona Palas, în apropiere de sediul Poliţiei Rutiere, necesită însă investiţii de renovare serioase. Până când va fi renovat acest imobil, Paşapoartele vor continua să funcţioneze în locaţia actuală.

Citeşte şi: Serviciul Paşapoarte funcţionează în condiţii mizere: ‘De unde aţi luat scaunele astea? De la gunoi?’

P.S., A.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Ar fi mai bine la Valu lui Traian sau la crama Murfatlar.
4
0
ati mutat camera de comert pe cimp ,de ce nu ma mira ca mutati sediul pasapoarte in tiganie
6
0
Incet, incet, o sa luati cu japca tot sediul Gruparii Mobile de Jandarmi din Palas, ca deee, prostii au muncit si desteptii vin si iau totul moka, la fel ca si sediul Politiei Rutiere din Palas, tot moka. Traiasca tovarasia dintre Jandarmerie si Politie !
1
1
si Primaria are aceleasi spatii improprii...a se vedea sediul de pe str Amzacea 13...am innebunit cand am intrat acolo...ghetou...
5
0
Cumspuneti ca sediul actual este la parter cand este la subsol si-o persoana cu handicap cum coboara si urca scarile sa faca pasaportul
6
0
SC STOP SRL prin adm Zelca C-tin se ofera sa construiasca un spatiu adecvat pt Serv. Pasapoarte oriunde doreste MAI. Pt noi nu e o problema, obtinem terenuri si construim in C-ta oriunde vrea muskii nostri, chiria 50 eur m.p. pe luna ca e de unde , bugetul de stat plateste.
6
0
mutati-l la valu !
5
0
Dumnealui este specialist in constructii ! Dovada : Sectia 1 Politie din Piata Chiliei si sediul POLITIEI CIRCULATIE !
4
2

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367