REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.2° Constanța Mar., 23 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6708
11.2° Constanța Marți, 23 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6708
 

Șefa Inspectoratului Școlar Constanța, Gabriela Bucovală, revocată din funcție de ministrul Educației

Șefa Inspectoratului Școlar Constanța, Gabriela Bucovală, revocată din funcție de ministrul Educației

Replica API 19 august 2017 | 18:05 881

Inspectorii generali școlari din 13 județe ale țării au primit, vineri după-amiază, prin fax, decizii semnate de ministrul Educației, Liviu Pop, prin care au fost revocați din funcții. Potrivit hotnews.ro, deciziile ar urma să intre în vigoare peste 15 zile.

Printre cele 13 județe unde au fost revocați inspectorii șefi se numără și Constanța, astfel că, în termen de 15 zile, Gabriela Bucovală nu va mai fi inspector general al Inspectoratului Școlar Județean Constanța. Celelalte inspectorate sunt din: Caraș Severin, Ialomița, Ilfov, Brăila, Buzău, Vrancea, Sibiu, Olt, Arad, Tulcea, Mehedinți și Călărași.

O parte dintre inspectorii șefi susțin că decizia îi ia prin surprinde, în condițiile în care nu au avut loc cercetări disciplinare sau alte controale care să justifice revocarea din funcție. Printre cei care reclamă nereguli se numără Adrian Doxan, șeful Inspectoratului Școlar Județean Caraș Severin.

Potrivit surselor noastre din cadrul inspectoratului, la Constanța ordinul de revocare a sosit în cursul zilei de astăzi. În locul Gabrielei Bucovală va fi numită interimar cel mai probabil, de una dintre cele două inspectoare adjuncte, Alina Codreanu sau Anca Dragomir.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Pt,,observator"-da, sunt cadru didactic si imi asum , decizia ministrului este cea mai corecta ! De ce spun asta? Pentru ca am cunoscut ,,palma" otravita a dnei prof Bucovala, pentru ca stiu ce fel de manager a fost , cate abuzuri si rautati a putut face in scurta perioada in care a fost inspector general. A obtinut postul prin concurs, adevarat, toata stima pentru asta, dar...nu faci ce vrei !!! Nu te joci cu viata oamenilor numai pentru ca esti ,,sef" . De la catedra sunt convinsa ca o sa vada lucrurile ,, altfel" .
4
0
Voi care comentati, in mare parte sunteti mai prosti ca oile. L-ati votat pe infractorul mazari zeci de ani!
0
2
Demiteri politice sau nu. intrebarea de baraj care se poate pune este: de cate numiri politice-pe diverse functii-au beneficiat pana acum cei care acuza acest mod abuziv de revocare din functii? Cate functii au ocupat pana la concurs, numiti politic?
1
1
Unde sunt rezultatele interviului din 22. 08. 2017, pt. ocuparea posturilor de directori????
2
1
Nu stiu de ce se demite numai inspe torul general..ar trebui dati afara absolut toti care se cred autostiitori si habar nu au cu ce se mananca..un exemplu ar fi astazi la depunerea dosarelor pentru detasari ..gaseau orice chichita numai sa nu iti ia dosarul...te trimiteau inapoi acasa pentru o chestie care nu aparea pe cererea pe care ei au facut-o...se cred mari sefi ..Astazi parca noi eram niste slugi nici macar pe vremea lui Ceausescu nu eram asa luati la misto
9
0
la cati bani luati de la invatamant...nici o litera nu trebuia sa scrieti aici.
2
5
Ce va agitati ma atat frustratilor
3
4
Doamna Maria, sper ca nu sunteti cadru didactic! Decizia nu poate fi ,,cea mai corecta" !!!
2
5
Vreau sa cred ca toti acei care au folosit cuvinte vulgare, nu sunt cadre didactice ...Cat despre decizia ministrului, este cea mai corecta ! Da, nu era locul dv la sefia ISJ-ului, dna prof Bucovala. La fel de adevarat este ca atitudinea dnei Codreanu deranjeaza pe toata lumea. Nu este suficient doamna sa ai creier , in fct dv, aveti nevoie si de inima. Oare aveti? Multi oameni destepti sunt si la Palazu, aveti grija! Mai sunt cateva doamne blonde care la fel, se poarta de parca ar fi calaii de la Berevoiesti . Aveti o functie, nu sunteti ,,unsii" lui Dumnezeu ! Invatati de la dna Irinela !
8
1
Nu va mai agitati,papagalilor!Se stie cine va fi GENERAL.Hahahahaha
9
1
Sa vina Bercaru, de la 39!! Si asa e cu PSD-ul
1
13
daca te revoca unul ca asta este semn de mandrie !!!
2
4
Dupa nume stiu cine va fi numit IGS. Ca doar dl Dragomir nu-si poate lasa apropiata fara rasplata. Bravo, sunteti - inca -la putere.Ce pot face muschii unui actual sau fost la putere se va vedea in curand. Dar nu uitati, am mai vazut si alte caderi de la putere. Tot asa au inceput. Pacat , dle. ministru, se apropie scoala, poate aveti ceva mai bun de facut. Ce faceti este foarte usor, ce ar trebui sa faceti este poate mai greu. Vom mai vedea asemenea evenimente. Sa auzim de bine.
0
8
Raducu Popescu sa fie!!!
10
12
Puie Miu puie
6
10
Miu General! Miu General! Miu General!
7
14
Aceasta bucovala a fost o nefasta si irationala etapa in dezvoltarea noastra a dascalilor. Trebuie sa facem tot ce putem sa nu mai lasam astfel de specimene mutante si mutilate emotional sa ne enerveze zilnic cu istericalele psihotice si enervante. Ne-am saturat de tine Gabi. De tine si de slugile tale imbecilizate. Pleaca.
23
5
Dna Bucovala a obtinut postul prin concurs si s-a descurcat onorabil. Ce ziceti de directorii care cred ca au venit cu scoala mostenire de la mama si in fata carora angajatii stau cu capul plecat chiar si atunci cand au dreptate? In scoli cine face curatenie?
5
25
Sa vedem cine vine in locul maimutei cipane ?
21
1
Numai machedoni nepregatiti si,sub nivelul exigentelor, conduc ac oras. Asa va trebuie..va place cum arata Constanta acum? Imi pare rau ca locuiesc in ea langa acesti machedoni neputinciosi, nepriceputi si iresponsabili!
23
1
.....camerista la hotel tomis !
19
2
Buuun Este nevoie de o primenire a inspectoratului scolar Constanta
22
2
Hahahaha! Va e frica,ca vi-l pun general,pe Miu!?!
14
4
Decipanizarea oricarei institutii este ca o curatenie bine facuta, oricand binevenita. Din pacate intreg orasul este capusat de catre acesti semidocti.
31
3
in sfarsit o schimbare buna in invatamantul constantean.bucovala o individa care trateaza inspectoratul ca pe mosia lu masa.sa te duci bucovala unde a intarcat dracu iapa.
24
2
...cu machidonii!!! puscariabili pana in maduva oaselor !!!
24
1
Sa nu dam din lac in put, sa vina Codreanu o tanti care nu stie sa aibe un comportament civilizat
26
1
A fost pusa dd PSD!!! Mai intereseaza-te, Samuila!
10
7
Pleaca o nulitate sustinuta de machidonimea cipana, de membrii PDL si de cativa jurnalisti fomisti de pizza, mici si ciorba de burta. O incapabila si incompetenta. Oglinda jegului abject, caracteristic doamnelor profesoare din prea multe scoli. Sa nu te mai vedem si auzi niciodata, uratenia pamantului.
28
1
Intelectuala lu' PESTE ?! Ce cauta asta in Inspectia Scolara !? SEFA !!??..... Unde sunt profesorii valorosi ai Constantei ?!
29
2
epava asta bolsevica de miu vreti voi sa vina sef?asta prin firmele lui repara chipurile scoli cand era general,spaguia fara numar de la directori si primari....sa-l puna general si scoatem ziarul din 1991 cu turnatoria lui cand era la parcul pionierilor cu invatamantul politic.
23
12
Oare inspectorii generali adjuncti cand zboara? Mai ales jegoasa aia de Alina Codreanu care se crede Dumnezeu ?
28
4
Machidoanca spagara si nesimtita.Nulitate intelectuala si caracter abject.
35
2
Acum urmeaza si destituirea unor directorasi de scoli care sunt adevarati dictatori...
31
4
Nu a avut ce face, ministrul probabil se plictisea
7
16
Petrica Miu este cel mai potrivit sa preia conducerea invatamantului constantean.Are in spate o vasta experienta in domeniul invatamantuui si asta spune tot!
12
34
Cine pune pariu ca va fi Dragomir, PSD-ista pana in maduva oaselor si o intriganta
12
20
I se citesete ingeligenta pe chip acestei vasnice machesoance.Las si pe alti posibil sa aba capacitati.Mars mache.
34
8
Ce frunte ingusta are chirata asta....numai de intelectual, nu !!
34
5
Succes Petrica Miu. Cel mai performant si cu expertiza membru psd in invatamant.
19
24
Semnal clar pt makidoni: sunteti atat de idioti dar si de infumurati incat credeti ca vi se permite orice. Nu este asa, neamul lui bucovala asta, dupa ani si ani de ranit la curul oii, crede ca sunt smekeri. Poate cu hotul de Stroe care a transformat Cta in bazar makidonesc, murdar, plin de cretini si de prosti. Babu la primarie, chireata asta sefa peste profesori desi este doar o......chireata. Mai....pastorilor, vedeti-va de pasunat!
37
11
Bravooo,la sapat cu Bucovala,machidoanca,imputita,analfabeta ,sau e UN post vacant de femeie de serviciu la o scoala gen la Tara,sa spele wc-urile,pina I vine rau,ptr cit Sia batut joc de toti elevii ,profesorii,,
32
5
Stop cipanizarii !
33
4
Nu ma,sa vina Raducu Popescu combinatoru,sa aibe Fagadau cum sa umfle banii!Iar combinatiile sunt in siguranta,ca o sa va cheme la Le Bistro,sa decartati,papagalilor!
30
14
de acord cu interventia dar se impune o intrebare, oare l-a intrecut cineva pe penalul, excrocul, dictatorul draknea, atata timp cat, pentru el s-au facut pres CCR dorneanu, avocatul poporului, ministrul justitiei iar cei ce indraznesc sa aiba opinii diferite -zbor- exp. Grindeanu. Corect? Hai , mai intai, sa ne vedem barna din ochii nostri si apoi scamele din ochii altora
9
9
Miu Petrica sa vina. Ca sa putem sa ne renovam si noi scolile cu firma lui. Plus ca are tarife mai ieftine la combinatii decat mache.
19
16
cea mai proasta perioada din istoria isj se termina. o nulitate cu pretentii fara nicio calitate reala. MIU urmeaza sa fie general. succes Petrica.
32
13
Fa limbisto,pe cacat mare asta,imi scapa numele...., aaaa,Popescu asta.... poate sa-l puna cel mult,portar la ISJ! PSD-ul daca vrea cu adevarat sa castige alegerile urmatoare,trebuie sa numeasca la ISJ Constanta un general capabil! Va ganditi la ce ma gandesc si eu? Hahahaha
31
12
asta-i stire? ce legatura are aceasta insitutie cu invatamantul, cu copiii, cu parintii, cu profesorii?
7
6
Cam tarziu s-a luat aceasta masura, aceasta nemernica a favorizat concursul de directori nu dupa inteligenta si pregatire, dupa ordinul sefului de la PNL Constanta , a deputatilor si primarilor din judet. Se pot vedea rezultatele luate la grila si date peste cap de un amarat de interviu politic. Codreanu si Dragomir sunt doua slugi ale machedoancei care sunt mult sub nivelul fostei " GENERAL"!
44
5
Felicitari!!!Jos si codreanu!!! Sa vina Raducu!!!
38
13
Pai... este efectul bumerangului, destituirea din functii a personalului didactic era arma ei preferata. Acum si-a vazut visul cu ochii, numai ca de data asta ea joaca rolul celei destituite. Felicitari justitiarilor ! Masa si dansul la hotelul lui Bucovala din Mamaia, intrarea libera, totul este gratis !
54
2
Oooops, se decipanizeaza o institutie.
46
7
poate si la scolile generale...
35
3
poate cu ocazia asta se va lua la verificat si dosarele de concurs pt.directorii de licee
48
5

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218