REPLICA ONLINE CONSTANTA

18.4° Constanța Dum., 5 Mai 2024
Anul XX Nr. 6720
18.4° Constanța Duminică, 5 Mai 2024 Anul XX Nr. 6720
 

Șefa IPJ Constanța, precizări despre cazul tinerei găsită moartă pe plajă! Video

Șefa IPJ Constanța, precizări despre cazul tinerei găsită moartă pe plajă! Video

Virgil STOIAN 3 octombrie 2023 | 13:39 5262

La o săptămână de când a fost găsit cadavrul Laurei Roșca, cunoscută ca DJ Lalla, pe o plajă din Mamaia, șefa IPJ Constanța a organizat o conferință de presă. Rudele și prietenii fetei susțin că moartea este învăluită în mister, având mai multe semne de întrebare cu privire la modul în care s-a produs decesul.

sefa IPJ Constanta, precizari despre cazul tinerei gasita moarta pe plaja! VideoMădălina Vlangăr

Joi, 28 septembrie a.c., pe o plajă din Mamaia, în zona Diplomatic, a fost găsit cadavrul unei fete în vârstă de 34 de ani. Cadavrul său a fost văzut de o femeie, aflată în trecere pe plajă, care a solicitat intervenția cadrelor medicale, în jurul orei 10:40, prin apel la 112. Ulterior, s-a aflat că victima este Laura Roșca, din Cluj, cunoscută ca DJ Lalla. Potrivit informațiilor noastre, în aceeași zi, telefonul, căștile, și adidașii au fost găsiți de către un cetățean, care și-a însușit bunurile. Marți, 3 octombrie, Mădălina Vlangăr, șefa IPJ Constanța, a oferit declarații în legătură cu acest caz.

„La data de 28 septembrie, în jurul orei 10.18 am primit un apel prin 112, cu privire la faptul că pe plajă, în dreptul restaurantului Diplomatic, a fost găsită o persoană decedată. Personalul a intervenit în mai puțin de 5 minute. Au fost ridicate imagini video, au fost audiați martori, cauza decesului fiind înecul. Luăm în calcul fie un act suicidal, fie un accident. Nu se pune problema unei sancțiuni disciplinare. Venise la o cunoștință, un amic, venise în vizită. Familia știa despre deplasarea Laurei. Un om a găsit abandonate lucrurile pe plajă, până la sosirea echipei”, a declarat șefa IPJ.

 


Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Cred ca e nevinovata se4fa IPJ Constanta.
1
0
Buna dimineata ''BARBI'' te ai trezit , ai mai gasit ceva probe sau ai ramas sa te joci in nisip ????
6
0
Bravo Cezara!! Eu o sa pun stampila pa tine CEZARA! ARDEY UMPLUTI IN PASARYKA GOALA PA VEATZA CEZARA TI AS DA!! K SURDU-,N TOBE TEAS VACCINA CEZARA FEBLETEA MEA!! ASA AT FI KOREKT!! Pa VEATZA!!
5
1
S-a vazut si de data asta"profesionalismul"militzienilor din Constantza care nu au vazut niste probe atat de importante in apropiere de fata gasita innecata,noroc cu un civil care a gasit lucrurile fetei si tu Cezaro cu aurolaci tai cum o sa fie mai bine cu AUR la guvernare apropo de sefa asta de la I.P.J. Constantza despre care spui ca nu stie sa vorbeasca,pai si cu AUR si fara AUR politzisti tot aia sunt in Romania,aceiasi coruptzi care nu stiu sa vorbeasca care sunt si acum.
10
2
Când opriți traficul de fete din orașul Cernavodă?.Interlopii și proxenetii din acvariul orașului sunt sub protecția dumneavoastră?.Am scris de mai multe ori de cele patru persoane care fac proxenetism la ieșirea din Cernavodă spre București și nimeni nu ia nicio măsură.Unde își petrec aceste individe orgiile s-au adunat grăm**i de gunoaie și nimeni nu ia nicio măsură.Mai exista comandant de poliție la Cernavodă?.
18
0
Rau a ajuns ipj Constanta cu asa comanda…
17
1
Așa e, aurolacii știe să vorbește r*mânește! Sa ne votați pe noi, sarumana tanti!
10
1
ASTA ESTE POLITIE? Vai de capul nostru
15
1
Voi nu sunteți să ai adunați pe aia a lu Mircea Oaie cu drogurile de pe atelierelor.....și vă dați cu ..... părerea.....!!!!cine va tine în funcțiile alea???? Partidul???
13
1
vai de capul nostru, mai bine votam aur ca aia stiu sa vorbeasca macar
15
7
Buna dimineata ''BARBI'' suntem in Constanta unde se intimpla multe lucruri , nu stiu cine te a trezit din somnul tau dulce, culca te la loc sa nu visezi urit ca te va da afara din polis si sa te ducui sa te joci in parc! pa !
15
0
A baut apa dupa Gluga,nu se intelege nimic!
17
2
daca si gandeste cum comunica...treaba este ... buna! vai de noi!
20
3
Nu se intelege nimic.Ba lucrurile au fost gasite imediat si cineva si le-a insusit,ba au aparut dupa 3 zile.Fata are in imagine un pantalon lung si un hanorac.Unde sunt lucrurile astea,se tot scrie ca era in lenjerie intima si un tricou-maieu la momentul descoperirii cadavrului.A iesit la miezul noptii sa vada rasaritul de soare!!! Mai fratilor,in imagini e ziua si camera de supraveghere care a surprins-o arata in jur de 8:30.E adevarat ca e o ancheta in desfasurare,dar lasati-o balta cu aberatiile.
27
1

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212