REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.5° Constanța Sâm., 20 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6705
10.5° Constanța Sâmbătă, 20 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6705
 

Șeful pazei de la Flora și un agent de la Penitenciarul Poarta Albă, judecați în libertate

Șeful pazei de la Flora și un agent de la Penitenciarul Poarta Albă, judecați în libertate

Replica API 7 ianuarie 2021 | 23:48 6496

Florin Croitoru, agent de poliție penitenciară din cadrul Penitenciarului Poarta Albă, și Valentin Ciucă, persoană fără calități speciale (șeful pazei de la Flora), au scăpat de controlul judiciar. Magistrații Tribunalului Constanța, la data de 5 ianuarie, au revocat măsura preventivă.

Din probele administrate în faza de urmărire penală a rezultat că, inculpatul Florin Croitoru, în perioada februarie – mai 2020, în realizarea aceleiași rezoluții infracționale, în calitate de agent de poliție penitenciară în cadrul Penitenciarului Poarta Albă – Secția Exterioară Valu lui Traian, i-a solicitat în mod succesiv unei persoane private de libertate în unitatea sus-menționată, și a și primit direct sau prin intermediul inculpatului Valentin Ciucă, aproximativ 60 de pachete țigarete, o pereche de papuci, suma de 500 lei, și apoi, în aceeași perioadă de timp, a mai solicitat și a primit, bunuri vestimentare – trening, o pereche de pantofi sport – , un parfum, și o geacă tip vestă, toate acestea pentru a-și exercita atribuțiile de serviciu astfel încât să nu-l scoată la munci grele pe deținut, și să-i creeze un regim preferențial de muncă, întrucât în caz contrar, agentul de penitenciare Florin Croitoru îi îngreuna voit situația deținutului, selecționându-l să-și desfășoare activitatea la ghena de gunoi, precum și pentru a introduce mai multe bunuri interzise la deținere în penitenciar, pe care i le-a dat persoanei private de libertate.

Citește și: EXCLUSIV! Șeful pazei de la Flora și un agent de la Penitenciarul Poarta Albă au fost REȚINUȚI pentru 24 de ore!

L.I.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Gonzo la turnat pe tzaranu il ia apa nu l prinde invierea
5
0
ia rupto si astuia a iesit la pensie ....pe banuta cand baga in pensie el este capul coruptiei
3
0
Nu plecati cu ei sunt tepari
2
0
Doi prostiiii !
2
0
sexosul de vali se iubeste cu florin????
2
0
Aproape jumate trebuiesc arestati acolo pe puricoasa cand o hau e matroana institutiei ea se ocupa acum de blaturi ea fixeaza preturi ea ii corupe pe alti angajati de acolo ea e buba neagra
8
0
P mate sa arestati
5
0
mana lunga a justitiei de cacat a Romaniei actioneaza la fix ...prostimea la puscarie mafiotii in libertate.
8
0
Pai si scapa prostii astia?
5
1

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614