REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.4° Constanța Lun., 6 Mai 2024
Anul XX Nr. 6721
11.4° Constanța Luni, 6 Mai 2024 Anul XX Nr. 6721
 

Şeful Registrului Autor Român, Adrian Bizineche, SCANDAL în Mamaia: şi-a umflat muşchii în faţa unei gravide!

Şeful Registrului Autor Român, Adrian Bizineche, SCANDAL în Mamaia: şi-a umflat muşchii în faţa unei gravide!

Replica API 25 noiembrie 2019 | 04:31 1806

Scandal în parcarea din zona Summerland! O femeie însărcinată reclamă faptul că un bărbat a sărit să o bată pentru că l-ar fi claxonat să se dea la o parte! Bărbatul recalcitrant ar fi şeful Registrului Auto Constanţa, Adrian Bizineche. Acesta nu a putut fi contactat pentru un punct de vedere. În schimb, poliţiştii au confirmat că au fost solicitaţi sâmbătă, 23 noiembrie, în Mamaia, pentru aplanarea unui conflict.

Iată ce spun oamenii legii: "În jurul orei 16.50, polițiștii din cadrul Poliției stațiunii Mamaia au fost sesizați, prin apel 112, cu privire la faptul că în parcarea din zona Summerland a avut loc un conflict.

Deplasați la fața locului, polițiștii au stabilit identitatea persoanei apelante, un bărbat de 36 de ani, care a declarat faptul că ar fi fost agresat, împreună cu soția sa, de 23 de ani, în parcare, de către un bărbat, de 48 de ani, pe fondul unui conflict spontan.

Menționăm faptul că ambele părți implicate au depus plângere. În cauză a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de loviri sau alte violențe.

Polițiștii din cadrul Poliției stațiunii Mamaia continuă cercetările pentru stabilirea cu exactitate a situației de fapt".

A.C.

sursa foto: autotestmagazin.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Ii tineti partea lu nea Caisa asta, indiferent de situatie, este persoana publica, ar trebui sa fie un exemplu, este consilier sau ma rog a fost! Ar trebui sa fie un exemplu pentru copiii lui si pentru semenii lui! Daca asa isi invata copii, si are fata, imi e mila de ea, ca asa o sa invete , ca orice o poate face curva, ca nu e problema, este un fel de alint! Daca vrea vreunu sa o bata, e bine, ca oricum toti o vor considera pe ea vinovata, ca e femeie. Misoginilor!! Probabil si pe nevasta-sa la fel o trateaza rablamentul! Nu il cunosc dar as vrea sa aiba si el fata, sa o bata unu o data
1
0
Bravo! Foarte bine punctat! Copii de curve sunt niste zdrente! Si mai au si tupeul sa ridice mana asupra femeii
2
1
In atentia celor care nu stiu sa respecte femeia. Curve sunt mamele voastre pentru ca nu va invata sa respectati o femeie deoarece ele nu au fost reapectate niciodata.
3
0
Mai degraba s-a umflat tarata ca muschi de unde!
2
0
Bizineche , ca orice cocalar de Constanta,e cam muist cu muia si -i place-n cur cu gura
6
0
Crezi ca pnl este mai departe de psd?.Vin ai nostri pleaca ai vostri si romanii raman ca prostii.Acum pnl isi baga oamenii lor prin toate structurile.
0
4
toate agentiile RAR sunt ocupate pilitic de cloaca sau clica PSD! Jos cu ei!
9
1
I-au unflat baietii smecheri care aduc daune totale din USA conturile lu pizdineche asta, si se crede buricu pamantului! Pentru aia de mai jos care lauda RAR-ul de la constanta, ia intrebati voi cateva epave de statele unite au trecut rar-ul?!? Pe cate hartii se uita ruptii aia si pe care scrie fier vechi , trec de rar?!? El crede ca seful sefilor! Daca intr-adevar era asa coios, nu se lua de o femeie gravida, indiferent daca ea e curva sau nu, totusi e o femeie in primul rand!! Obositu dracu
6
1
Ba ce sa fac daca injosita mi.a bagat 2 3mii pe saptamana si i.a crescut stima de sine de ajunge sa se ia de oameni pe strada, trebuie sa fac si eu pe bombardieru, chiar daca sunt o pzda in realitate. Daca nu faceam figuri isi lua alt peste si ma baga la garda ca o fortez sa mearga la ftut. Pesti astia injositi si ei stiu ce spun.
3
0
Nu il cunoasteti un om de mare caracter cred ca curvul ala batran cu nevasta tinerica la provocat
6
5
Jmecherii de la RAR care sunt partasi la furturile auto din strainatate . O intreaga retea de hoti carora jigodiile astea le elibereaza acte de inmatriculare . Cumperi masina si la o luna vine politia si ti o ia . Dupa un an o cumpara tot ei cu cativa euro.
14
3
Toti ratatii se considera Dumnezei dar sunt muritori de rand fara minte si educatie
10
0
unde se da mai multa spaga ca la RAR ? Orice samsar iti aranjeaza sa treci FARA filtru particule pt 8-900 lei.
12
2
Ca s mascolu din carpati.....ilailailaila In tara halesc rahati.....ilailailaila
9
0
Seful spagarilor Gheorghe, Apostol, nespalatii aia doi care fac gazele plus mosul ala senil Cristian. In frunte cu Bizineche care vine la munca de la 8 la 10 colecteaza si pleaca
8
3
A psdului.asta e comportamentul lor.sunt jmecheri.spui psd si tragi apa.mergeti la vot pentru ca astfel de specimeme sa dispara.
11
2
un cuib de spagari si infractori la RAR... am vazut ca lucreaza acolo si puscariasul calapod pe post de inginer , el avand niste studii de marinarie facute cu chiu si vai... daca vrei sa fii paznic la rar iti cere cazierul , dar pentru aceasta jigodie se accepta daca ai stiut sa furi...
13
2
Zdreanta era o curva la produs si fraierul este pestele ei. Ala de la RAR nu le-a facut nimic. Are filmarea cum au vrut sa-l calce cu masina si omul s-a ferit. O curva cu pestele ei au incercat sa faca scandal in mamaia si si-au luat muie.
12
10
Barbat adevarat si rahatul asta!!! Daca-i futi doua palme moare de foame in aer!
13
3
Seful RAR a scris poezii ceva de este AUTOR?Si-o fi dat seama omul ca prostituata pestelui are kilometrajul dat peste cap!
6
6
Din cauza astora, astia au plecat din tara. Nu mai ai loc de toti retadati si anlfabeti, numiti sefi. Necalificati si nescoliti, sunt numiti doar ca sa faca bani negri pentru partid. Verifica cineva cu cat ia crescut averea de cand este sef la rar? Oricum, a luat-o prin fasole.
40
4
De la un om aflat la prima generatie incaltata, nu poti avea alte asteptari. Daca avea in fata un barbat adevarat, se multumea sa miaune de la balcon, va garantez.
25
4
Vreti sa rezolvati la RAR vreo caruta obosita ? Contactati Gabi Burhala .
22
1
Cand il vor schimba din post cei de la pnl? Sau acum cotizeaza si la pnl?
23
4
S a iritat lachele ca au indraznit aia sa il claxoneze pe el marele sef al rar! Cand vad cate harburi fumega prin oras de parca merg cu carbuni imi dau seama de ce s au umflat muschii pe el!
40
5
ce asteptari sa ai de la un taranoi pe care pzdeul l-a pus in functie ptr ca musteste prostia-n el? Sa se razboiasca cu o femeie! Insarcinata!
41
5
O fabrica de spaga! Cu ceva banuti, usor poti inmatricula o fumigena si cu xenoane after market. Nu ai cum in anul 2019 sa conduci o masina care fumega la greu si care are modificari la sistemul de iluminat. Toate gioarsele de pe strazi au xenoane, corner lights si fuega la greu! Sictir!
46
5
Pt toti care denigrari rar-ul . Una din putinele institutii care respecta legea . Eu cand am fost cu masina mea din 2015 au fost foarte legisti . Toate actele mi le-au cerut , am stat la coada ca ceilalti , mi-au verificat masina , iar altii care nu erau ok dpdv tehnic i-au respins .
11
49
O capusa a statului roman,unde pori inscrie orice junghi daca dai ceva! Trebuie restructurata din temelii aceasta fabrica de spaga! Rugam institutiile abilitate sa faca curat deoarece pericolul ne pandeste pe toti pe sosele! E simplu de observat,cateva ore de stat in curtea lor...
50
6
Ii reprezinta cu demnitate pe toti jegosii aia din RAR, spagari obositi, cu toti intermediarii plii toti nespalatii de nu ai loc de ei, da-ti in plm afara toate gunoaiele din curtea si puneti lacatul. Institutia samsarilor si spagarilor.
46
6
era recalcitranta prostituata ca nu stie nici in ziua de azi copilul cui e
19
32
De la ar fi pana la a face e cale lunga...Nu cred sa dea intr-o femeie insarcinata, dar stim si noi ce gura au cate unele...
13
26
Faruk e stapanul
8
9
Din articol nu reiese clar dar daca individul a agresat intr-adevar femeia gravida atunci e un ordinar nemorocit!
31
3
Pai femeia sau sotul ala cu 13 ani mai mare a fost agresat.... cine mai intelege ceva
14
9
Un lake obosit, sageata lui Mazare
60
6

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212