REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.4° Constanța Dum., 5 Mai 2024
Anul XX Nr. 6720
17.4° Constanța Duminică, 5 Mai 2024 Anul XX Nr. 6720
 

Selly a pus un ins să îl amenințe cu o baionetă de 20 de centimetri, în public, pe un minor: „Cum ar fi să vin să te fac franjuri, să te fac sarmale?“

Selly a pus un ins să îl amenințe cu o baionetă de 20 de centimetri, în public, pe un minor: „Cum ar fi să vin să te fac franjuri, să te fac sarmale?“

Replica API 20 iulie 2020 | 00:00 1217

Vloggerul Selly este, fără doar și poate, exponentul noii generații! Andrei Șelaru a suscitat interesul publicului de aproape toate vârstele în ultimele săptămâni prin criticile la adresa sistemului de învățământ, dar și a miniștrilor Educației.

Selly

Însă, în ultima sa postare de pe canalul de YouTube, Selly a dat dovada imaturității sale și că cei care văd în el un ”model” se înșală. El a pus un bărbat, Nicu, care a făcut figurație și în filmul trupei sale, 5Gang, să îl amenințe pe un minor cu o baionetă cu o lamă de peste 20 de centimetri, în public, scrie stiripesurse.ro.

”Cum ar fi să vin să te fac franjuri, să te fac sarmale, să îți iau ficații? Ce te uiți în stânga și în dreapta? Tot te prind să își trag două gloanțe în cap!”, îi spune bărbatul celui amenințat, în timp ce scoate baioneta din geantă.

Tânărul amenințat în ceea ce ei numesc ”prank” este Gami, prieten al vloggerului. Totul a fost filmat, iar minorul a fost vizibil afectat de cele întâmplate. Deși, inițial, clipul a fost urcat pe YouTube fără ”blurarea” (n.r. acoperirea) lamei cuțitului, ulterior Selly a editat filmarea și a acoperit lama cuțitului. Videoul are, până acum, peste 1.200.000 de vizualizări și peste 5.400 de comentarii, unele dintre ele negative.

”O gândeam de o lună!”, s-a lăudat Selly, după farsă.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
pizdy asta e urmarit de o intreaga generatie de retardati
0
0
Daca idiotul acesta este un model, inseamna ca speta umana este pe cale de disparitie.
2
0
de ce il bagati in seama pe pensatul asta pizdificat?
3
0
Din pacate astfel de specimene sunt promovate de media noastra! Si astia sunt ... viitorul. "Spiritual" baiatul.
2
0
Ba,papagal mai mare decit seli asta Nu am vazut.Cine dreq se uita la asa un prost incult???
4
0
Cam asa va fi viitorul tarii. Niste teoreticieni buni de gura care habar n-au despre viata vor ajunge la putere. Deja au inceput unii incompetenti ca el sa conduca unele institutii unde isi bat joc de cei mai vechi cu experienta. Imaturitate dar tupeu. Inteligenta prost folosita.
7
0

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212