REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.6° Constanța Sâm., 4 Mai 2024
Anul XX Nr. 6719
12.6° Constanța Sâmbătă, 4 Mai 2024 Anul XX Nr. 6719
 

SENS GIRATORIU în intersecția de la Brotăcei

SENS GIRATORIU în intersecția de la Brotăcei

Replica API 24 august 2018 | 00:59 301

După ani de zile în care șoferii au semnalat că intersecția din zona Brotăcei, dintre străzile Adamclisi și Suceava, este una care ridică probleme, unde traficul se aglomerează, reprezentanții municipalității au luat măsuri.

Astfel, în noaptea de miercuri spre joi, 22 spre 23 august a.c., în intersecția respectivă au început lucrările pentru montarea unui sens giratoriu.

„După ce toată intersecţia a fost asfaltată, noaptea trecută, angajaţii Primăriei Municipiului Constanţa, prin S.C. Confort Urban, au trasat marcajele, inclusiv trecerile de pietoni, iar joi, 23 august a.c., dis de dimineață au fost montate sensul giratoriu provizoriu şi indicatoarele de circulaţie.

Conducătorii auto sunt rugaţi să manifeste atenţie sporită în zonă şi să respecte regulile de circulaţie rutieră în noul sens giratoriu”, au transmis reprezentanții Primăriei Constanța.

F.B.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
ce treaba are navigatul cu bmw.C a sa iti raspund la intrebare esti cocalar basit, asta e cert ,. Dar tie iti ies toate din al iii-a nu-i asa?
1
0
hai cu parcarile etajate , subterane , aeriene , supraextraterestre ca deja 3 masini pe apartament de bloc e media . Sau o rezolvam usor cu o taxa de poluare anuala la impozit si dispar 70% din dieseluri
5
0
Constat ca orice articol de pe acest site duce comentariile in BMW. E genial fenomenul asta. Poti sa ai dacia 1310 sau ferrari, daca esti prost esti prost. In fine, on-topic. Felicitari pentru realizare, 8 ani mai tarziu...
3
3
oh dar ce avem aici! Pasajul suspendat de la Cora s-a transformat intr-un cerculet de plastic, asezonat cu niste vopsea pe asfalt, in Tomis Nord? Bravo Primarule. Super-realizare. Tu, asa, cand te uiti la tine in oglinda aia a ta mica, esti mandru?
5
1
v am luat ochii!mai merit un mandat pt sensul asta!Si va mai fac, ca nu dau de la mine!
9
2
Era amuzant inainte...ii vedeai cum ajung unii in intersectie si habar nu aveau ce sa faca.
18
0
In sfarsit dupa zeci de ani de zile de solicitari. Haideti cu inca unu mai jos la intersectia Sucevei cu Lapusneanu sau Dispensarului cu Lapusneanu e groaznic sa faci stanga spre Mamaia.
8
3
Vrem si pe Caraiman cu sos.Mangaliei dar tot anul acesta!
9
6
Bravo in sfarsit
9
1
poate se razgandeste desteptul ala din primarie si face si o trecece de pietoni pe aurel vlaicu in zona hotel nevada.
5
6
Noroc cu astia cu BMW-uri ca stiu cum sa mearga, ca altfel......
7
6
Un sens giratoriu necesar executat noaptea fara a deranja traficul si asa aglomerat din timpul zilei.
15
1
O masura binevenita. Daca pun si niste stalpi pe trotuare, macar in portiunea trecerilor de pietoni, pentru a impiedica toti ruptii in cur sa blocheze, e perfect.
23
3
ce intelegi tu prin stalpi de limitare?ca in rest nu a inteles nimeni nimic din exprimarea ta
6
3
degeaba navigi tu de 15 ani daca esti tampit si nu sti sa scri corect al treilea. degeaba navigi tu de 15 ani daca nevazta ti-o f_t altii. degeaba ai cumparat de 3 ori marca de masina BMW daca ii intrebi pe altii daca esti cocalar... daca tu nu esti cine poate fi ?? trebuie sa iti raspunda altii daca esti cocalar sau nu ??
13
7
Esti cocalar si pentru ca ai BMW dar si pentru ca navigi. Cei cu BMW si-au construit singuri imaginea de cocalari pentru ca rar intalnesti in trafic unul civilizat. Despre navigatori...cei mai multi sunt depresivi cronici, plini de ei, aroganti si se adapteaza greu la societatea din care fac parte. Nu stiu daca sunt asa de la navigat sau naviga pentru ca sunt asa.
24
10
Pt. Popescu. Sunt la al III-a BMW, navig de 15 ani...crezi ca sunt cocalar? Esti limitat rau de tot.
10
14
Politia sa dea in continuare permise pe spaga. Lasa ca se unple orasul de giratorii pentru toti retardatii cu permis
11
8
se pun si becuri?
11
6
Sper ca o sa monteze si stalpi de limitare pe trotuare, SA ARATE CIVILIZAT.
13
5
Asta cu BMV, eu consider ca doar cocalarii au asemenea masini, te crezi destept .Masina ta nu se conduce singura e nevoie de creier si dupa cum gandesti , nu ai!Ma bucur ca ai totusi scoala si stii sa citesti semnele de circulatie
23
7
Una din putinele minuni ale primariei! Rare, da totusi,bravo! Se poate, daca se vrea!
23
3
In sfarsit au pus si saracii astia un sens giratoriu. Zilnic ajung in intersectia aia o gramada de dobitoci si koorve, care habar nu au cum sa procedeze inainte de a intra in intersectie.
21
18

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272