REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.6° Constanța Sâm., 20 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6705
11.6° Constanța Sâmbătă, 20 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6705
 

Sensuri giratorii de sute de mii de lei, la Năvodari

Sensuri giratorii de sute de mii de lei, la Năvodari

Replica API 27 februarie 2017 | 00:01 331

Trei construcţii – vezi unde vor fi amplasate!

Trei construcţii – vezi unde vor fi amplasate!

Consilierii locali din Năvodari au aprobat, în cea mai recentă şedinţă în care au fost convocaţi, realizarea a trei noi sensuri giratorii în oraş. Este vorba despre un sens giratoriu amplasat la intersecţia străzilor Albinelor cu Rândunelelor. Studiul de fezabilitate pentru această investiţie a fost realizat de SC Dac Project Des SRL, iar conform indicatorilor tehnico-economici, consturile construcţiei se vor ridica la suma de 382.263 lei cu tot cu TVA.

Al doilea sens ar urma să fie situat la intersecţia străzilor Constanţei cu Nuferilor. Studiul de fezabilitate a fost întocmit, şi în acest caz, tot de Dac Projesct Des SRL, iar suma necesară realizării sensului se ridică la 425.594 lei (cu TVA inclus). În fine, al treilea sens giratoriu ar urma să fie amplasat la intersecţia bulevardului Năvodari cu bulevardul Mamaia Nord. Studiul de fezabilitate a fost realizat de SC Road Construct SRL, iar suma necesară construcţiei: 741.310 lei (TVA inclus).

Alexandra CUCU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Du-te si fa un reportaj intre lumina si navodari , acolo bani aruncati pe geam.
4
0
Sensurile astea de la noi din judet au sens pentru castigul celor care fac lucrarile,nicidecum nu e vorba de grija fata de fluidizarea traficului.Faca astia niste sensuri giratorii cu suprafete pe care poti cultiva jejer porumb sau poti pune vie,o livada ceva.Daca nu,mai construiesc un kitsch,o suleandra cica de decor estetic,fara nici o estetica. Bani aruncati,batjocoriti.
5
0
poate vine si DNA ul sa faca putine investigatii .. teren tabara, proiecte , firme bagate in insolventa ca toata tara e plina de firme care incaseaza si intra in insolventa e schema tuturor primarilor de a face bani .. si sensuri giratorii pompoase de miliarde de lei care dupa nici 2 luni sunt bubuite de vitezomani ! bravo ROMANIA PULII !
5
1
la votare multi au fost puturosi...
6
0
Va rugam frumos sa le faceti doar din delimitatoare din plastic umplute cu apa si la fel de proaste ca si celelalte, foarte inguste, ca sa nu treaca doua masini simultan, va multumim! P.S. Va rugam sa turnati asfalt la fel de prost, daca turnati, ca sa se farame la prima ploaie.
9
1
Sa le faceti cat mai inalte ,sa nu vedem nimic pana nu ne pocnim in sens,ceva statui facute de Matei.Multumesc partidului!
17
1
Or sa fie facute doar de fonfleu ! Sa vezi ce or sa se mai pocnesca moldovenii cu tiganoii !
10
0
astia voteaza ce le spun eu,asa mai fac un ban cinstit!
7
0
Sa vedem cine executa lucrarile!
7
0
consilierii pnl au parte din sumele alocate
11
0

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614