REPLICA ONLINE CONSTANTA

12° Constanța Mar., 7 Mai 2024
Anul XX Nr. 6722
12° Constanța Marți, 7 Mai 2024 Anul XX Nr. 6722
 

Serena Williams, acuzată că i-a înscenat Simonei Halep scandalul de dopaj

Serena Williams, acuzată că i-a înscenat Simonei Halep scandalul de dopaj

Mirela PASCAL 6 noiembrie 2022 | 00:00 15461

Faptul că Simona Halep a fost depistată pozitiv a șocat lumea sportului. Ex-liderul WTA are, însă, și susținători, nu doar contestatari. O fostă sportivă a lansat o ipoteză șocantă, iar numele celebrei Serena Williams a fost pomenit.

Mai exact, Serena Williams a fost acuzată că i-a înscenat Simonei Halep scandalul de dopaj în care este implicată și care i-a adus suspendarea temporară din circuitul WTA. Patrick Mouratoglou nu ar fi deloc străin de situație.

De la Târgu Mureș vă deranjez, mă numesc Dana și am făcut și eu sport. Eu spun următorul lucru: sunt ferm convinsă că ceea ce a pățit Simona i-a fost înscenat! Deci ceea ce i s-a făcut Simonei i s-a făcut intenționat. Eu am simțul ăsta! Eu simt în sufletul meu.

Cine să fi făcut asta? Oamenii din jurul ei! Eu pe ceea ce mă bazez… Merg înainte! Deci sunt convinsă că adevărul va ieși la iveală. De ce i-ar fi făcut asta? Nu știu dacă vă aduceți aminte dumneavoastră când a fost treaba între domnișoara Serena și domnul Năstase! Nu știu dacă nu i-ar fi făcut ceva pe la spate. Deci eu la asta mă gândesc, eu sunt un om foarte hotărât. Am făcut sport și eu acum muncesc în continuare, noi sportivii așa suntem. Eu sunt ferm convinsă 100% că așa este!”, a fost intervenția șocantă a fostei sportive, la Europa FM, citat de cancan.

Simona Halep poate juca doar la turnee demonstrative

Pe perioada în care este suspendată provizoriu, Simona Halep poate evolua doar la turnee demonstrative.

„Nu vom avea un verdict mai devreme de un an și asta doar dacă sportiva va cere o procedură rapidă de contestare (expedite arbitration) a rezultatului WADA. Știți cum este și cu procedura asta, sportivul o cere și trebuie văzut dacă se aprobă sau nu.
În perioada asta, poate juca doar la turnee demonstrative, dar atât. Sunt mai multe interdicții cu privire la ce poate să facă sau ce nu poate să facă, dar în principal nu poate juca meciuri oficiale și asta este el mai important”, a spus Cristian Jura.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Buna ziua,mi se pare rusinos tot ce faceti in legatura cu dopajul lui Halep. Halep pe lăngă Williams este o gaza fara semificatie. Rusine rusine rusine. Numai un om fara caracter ar putea scrie asa ceva.
0
4
De Freedom of Speech ai auzit sau doar de milioane si dolari?F U C K O F F
3
1
Absolut inconștienți!mizerabili!prea mult!Simona Halep o uriașă j7catoare are tot dreptul sa și susțină cauza nevinovăția DDAR,!!!cum va permiteți?pe baza ar fi zis cineva!!!!sa jigniți uriașă sportiva Serena W???ar trebui sa fiți aduși în fata justiției!!!sa va ceara oagube de milioane de dolari jigodiilor Xiaristi de tot k!pt senzațional noroi dobitocule!Sa fie diferit justiției ziarul!!!,desființați!sa plătească!!
3
7
Donchi pufleni funie !
0
0
Pericol iminent de funie !
1
1
Domnu funie cate tentative de inhamareala ai avut pana acum ?
1
3
Oaia si-a facut-o cu copita ei!
3
3
Mai barbat decat Michelle Obama aka BIG MIKE Serenul Williams are putza mai mare decat premeirul New Zeeland?Poate ca da sau nu dar ceea ce conteaza este Gwen Stefani e fata ...la fel de fata ca Big Mike
3
0
Domnu funie platesteti datoriile !
1
2
Si a legat funia de lustra ! El credea ca avea asigurare casco ! Sora lui sultana baditeanu a plecat la p**a dupa baditeanu , si a lasat fetita mica care numai vrea sa auda de ea ! Avea flama banilor ! La fel si el un porc care poarta in el legal 200 300 kg de cacat ! Fata lu donchi pufleni iau bagato pe cat lu dan stere , ala alt fraier care credea ca da lovitura , aia si bolnava si urata ! Baiatul lui donchi pufleni un agarici , care joaca rol de smeker , dar va ajunge vai de capul lui , o data cu taicasu ! Cand la u gasit pe donchi cu funia in beci , de vroia sa si faca felul , zicea ca numai poate sa duca in carca datoriile ! Acum are vreo 6 milioane numai pe firma baron service , plus alte puncte de vedere !
0
1
Baronu sau donchi pufleni unchiul ei a avut n tentative de funie !are boargii multe ! Termen de funie maxim 2024 ! Acum a apucat sa refinanteze la banca , dar urmatorul gard sigur nu l mai trece ! Nevastasa sirma umbla creanga , plateste sa fie fututa !
1
2
dar de ce nu se spune ca vina apartine de fapt divortatului ciuruc...?atunci cand a aflat de divort , prostanacul m******n s-a razbunat
7
3
O alta Halep se va mai naște peste o suta de ani, cum bine vedeti ca dupa Nastase nu a mai venit nimeni cu aceleași performante
9
6
Ce mai stire . O oarecare Dana a simtit ea ca e inscenare si a aparut articol de ziar . Ce p******i sunteti .
9
2
sotia lui muratoglu l-a infestat voit ,pe barbati-sau si acesta la randul lui a transmis substanta tenismenei ,cum ? atunci cand ,,a intepat-o"si astfel a fost convinsa de legatura lor moroasa
6
2
Putin impreuna cu africancele care nu-l mai vor pe Țiriac pe continentul lor!
1
6
Voi nu sunteti ziaristi adevarati!
6
0
FOARTE de acord cu Dana de la T. Mures.
7
9
vaccinu n-are cip da te curata fara sa-ti dai seama! rorborul nu creste, preturile la curent, gaze si combustibil au crescut din cauza lui putin iar noi o ducem din ce in ce mai rau ca sa-i sanctionam pe rusi! nu0i asa usrlocule?
6
14
Aia era.iba fost inscenat de serena in complicitate cu francezu si rusi dau cu nucleara vaccinul are cip masonii dau cu aluminiu pe cer si tot asa. Aaa, si pamantul e plat. Alt sustinator AUR intra in direct si lanseaza ipoteze socante. DE CATE ORI SA SPUNEM CA PRENADEZUL CREEAZA DELIR. LASATI DRACU PRENANDEZUL BAI DEMENTILOR SI TOTI AUROLACII CU ACCES LA TELEFON SI NET
20
10

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212