REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.1° Constanța Sâm., 4 Mai 2024
Anul XX Nr. 6719
17.1° Constanța Sâmbătă, 4 Mai 2024 Anul XX Nr. 6719
 

Sezonul parcărilor alandala s-a instalat în zona magazinelor…

Sezonul parcărilor alandala s-a instalat în zona magazinelor…

Replica API 17 aprilie 2020 | 23:17 1717

Dat fiind contextul pandemiei de coronavirus în care ne aflăm iar parcările marilor magazine sunt destul de goale, bizonii au ieșit din nou în evidență. Ce-i drept, pare că le-ar fi fost chiar dor să parcheze „cum o fi” și „unde-o fi” că doar ce… este parcarea goală, nu ies constănțenii la cumpărături și în plus de asta nici „nu stau mult aici, plec imediat”.

Pe zi ce trece, parcările anumitor şoferi te lasă... mască! Nu mai este o noutate faptul că unii șoferi de la malul mării își parchează autovehiculele din dotare total alandala. Este adevărat, există momente când unii șoferi se chinuie să le iasă o parcare decentă cât să nu se facă de râs, însă unii și-au făcut un scop din asta, fie că își lasă mașinile pe oriunde chiar dacă sunt marcaje pentru parcare sau nu, fie că ocupă două sau chiar patru locuri. În unele cazuri, constănțenii puși pe șotii nu se feresc deloc să facă glume și să lase câte un bilet șoferului cu „ai parcat ca un bou” sau „trebuie să mai exersezi parcatul”.

Locurile de parcare destinate persoanelor cu handicap, ocupate de bolizi de lux

Sursa foto: Parchez ca un bou

Tot în această perioadă se pare că mai mulți șoferi au simțit că au un handicap, motiv pentru care au parcat pe locurile destinate persoanelor cu dizabilități, chiar în buza magazinului, fie că este vorba de Auchan, Cora, Kaufland, Lidl, Jumbo sau orice marchet din municipiu. Adevărul este că-i prea departe parcarea și de ce să nu parchezi chiar la ușă când tu ești „bazat” și poți. Nu contează că s-ar putea din urmă să vină o persoană cu dizabilități care să parcheze la cucuiata pentru că ești tu șmecher și nu poți merge mult pe jos, nu?

Diana BERECHET

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Majoritatea sunt pizde...si parcarea ca parcarea, dar sa le vedeti in trafic, merg cu viteza melcului, pe doua benzi, desigur, si cand ajung in intersectia cu semafoare pe intermitent, cad pe ganduri, cam un minut minim...Unele poarta masca si in masina, ridicata pana sub ochi...ah, daca ar durea prostia...
2
0
au iesit din izolare,,,,,oare cum au rezusit sa treaca de semafoarele alea pe intermitent?..
3
0
Eu cand vad unu de asta ii tai toate cauciucurile, e simplu.
3
3
Nelipsitul prostan cu VW.
4
4
Pe cine incurca? Probabil asta e comentariu lasat de vreun tont,toanta a carui, carei masina apare in poze. Pai daca acum cand ai loc de parcare , tot la botul calului iti trantesti caruta..inseamna ca suntem tarani cu adevarat.
5
4
Si pe cine incurca?? Stire de doi lei
4
7
si.a cumparat proasta o rabla de alfa si parcheaza exact cum este si ea,ca o proasta!
8
2

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272