REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.4° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
11.4° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

SFIDARE! CLUBURILE din Mamaia s-au abonat la AMENZI

SFIDARE! CLUBURILE din Mamaia s-au abonat la AMENZI

Replica API 7 septembrie 2020 | 00:12 3021

Sub autoritatea Instituției Prefectului, polițiști din cadrul I.P.J. Constanța, jandarmi, polițiști locali, precum și reprezentanți ai Inspectoratului pentru Situații de Urgență, Inspectoratului Teritorial de Muncă, Direcției Sanitar-Veterinare și Direcției de Sănătate Publică au continuat activitățile de verificare a respectării normelor legale impuse pe perioada stării de alertă, în zonele aglomerate, precum piețe, terase sau cluburi în aer liber, dar și în mijloacele de transport în comun.

Aproximativ 200 de polițiști, jandarmi, pompieri și reprezentanți ai organelor abilitate de control din județul Constanța au acționat, noaptea trecută, pentru verificarea respectării măsurilor de protecție sanitară, în vederea prevenirii și limitării infectarii cu virusul Covid-19, în principalele zone aglomerate din județul Constanța.

Cu ocazia controalelor, au fost verificate 132 societăți comerciale și au fost aplicate 74 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de peste 193.400 de lei, dintre care 16 pentru nerespectarea măsurilor de protecție individuală, 12 pentru nerespectarea modului de amenajare a teraselor privind distanțarea fizică și locul prevăzut la mese și 21 pentru pentru fapte de încălcare a unor norme de conviețuire socială, a ordinii și liniștii publice.

Astfel, în stațiunea Mamaia, polițiștii au identificat 6 societăți comerciale care nu au luat măsurile necesare în vederea respectării normelor de protecție sanitară și nu au asigurat ca normele de distanțare fizică să fie aplicate în mod eficient, pentru a se evita, pe cât posibil, interacțiunea fizică între clienți. Operatorii economici au fost sancționați contravențional cu amendă, în valoare totală de 120.000 de lei, întrucât 4 dintre aceștia au încălcat în mod repetat normele de protecție sanitară.

Conform reprezentanților I.P.J. Constanța, au fost aplicate douăsprezece amenzi pentru cele șase terase și cluburi din stațiune, printre care și: Breeze Mamaia (trei amenzi), Nuba Beach Club (trei amenzi), Loft Mamaia (două amenzi), Crazy Beach (o amendă), H2O (două amenzi). Reamintim că Breeze Mamaia a fost amendată și vineri noapte de către polițiștii constănțeni.

În același timp, inspectorii de prevenire din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgenţă Dobrogea al județului Constanța au efectuat controale la mai multe obiective de pe litoral. În aceste locaţii, pentru asigurarea normelor de apărare împotriva incendiilor, dar mai ales pentru preîntâmpinarea apariţiei acestora, au fost desfăşurate activităţi preventive pe timpul cărora au fost depistate 43 de deficienţe, precum și 3 obiective care funcționează fără autorizație de securitate la incendiu, fiind aplicate 41 de sancțiuni (34 de avertismente şi 7 amenzi), în valoare totală de 36.500 de lei.

D.B.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
nu trebuiau deschise de la inceput. De aici vin sutele de cazuri de covid. Nu vad nicio utilitate sau necesitate in functionarea acestor focare de infectie si prostie.
2
1
De ce nu le inchid? Pt ca sponsorizeaza pnl! Ia sa fi inchis cluburile la a doua abatere! Coruptie! Dar hastagistii acum dorm pt ca nu au ordin. Unde i diaspora cu vrem o tara ca afara? Afara daca nu respecti regula iti retrage autorizatia de functionare. Kapoot! Cum ar zice nazistl! Totul este pe bani fraierilor! Ati dat m..e la psd, va da acum m..e pnl. Asa va trebuie retardatilor.
3
2
Coruptia ucide. Cu acceptul tacit al vostru, cei care intoarceti capul si va faceti ca nu vedeti. Organe de control impotente. Un parlament corupt. Vezi speta matichescu. Legi interpretabile. Asta-i Romania. Din pacate.
10
0
Au de unde sa plateasca, la cata japca fac cu preturile alea....pacat de H2O ca este mai ok...
5
0
Cu gripa voastra. N am auzit vreo stire va s au imbolnavit oamenii in mall uri. Sau in Carfur sau in Caufland sau in Lidel. Niste mascarici fe guvernanti sunteti vanduti multinationalelor. Al dracu covid cum sta el si se fereste de multinationale si ataca doar dupa orele 23 la localuri cu patroni romani. Cluburi terase restaurante pensiuni hoteluri plaje. Nu faceti decat sa creati conditiile vanzarii de vaccin masti dezinfectanti. Daca invatamantul romanesc ar fi fost detinut de multinationale cred ca n ar fi fost vreo problema de covid. Panarame tradatoare de la pnl usr plus kwj. MU13!
8
12
muie chitac
4
6
Sper sa se aboneze la amenzi si barurile de cartier, cine are nevoie de ele? unele au cuiburi de smekeri!
10
1
ia sa le inchida sandramalele sa vezi ca asculta ca niste catei !!!
14
2
Sa vina chitac sa va inchida! Pe ei amirale sa dispara hotiile din mamaia
12
8
Ii doare plua de amenzile lor. La Breeze, o sampanie costa un miliard de lei vechi. Daca vinde una fara bon, si-a scos amenzile pe toata vara.
21
0
coruptiaucide!!!!
14
3

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218