REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.4° Constanța Joi, 2 Mai 2024
Anul XX Nr. 6717
12.4° Constanța Joi, 2 Mai 2024 Anul XX Nr. 6717
 

Și-a parcat mașina pe locul pentru cărucioare, ca să fie cât mai aproape de intrare

Și-a parcat mașina pe locul pentru cărucioare, ca să fie cât mai aproape de intrare

Replica API 26 aprilie 2020 | 23:34 5642

Cu toate că din cauza pandemiei de coronavirus parcările hipermarketurilor sunt destul de goale, iată că există și șoferi care din comoditate sau pentru că nu dau doi bani (în cazul acesta 50 de bani) pe mașinile lor își parchează bolizii pe locurile de unde clienții își pot lua cărucioarele pentru cumpărături.

Sursa foto: Parchez ca un bou

În încercarea de respecta regulile de distanțare socială, acesta a ales să parcheze mașina cât mai aproape de intrare pentru a evita contactul cu alți clienți. Nu știm încă dacă a încercat cineva să bage o monedă de 50 de bani și să plece cu mașina individului prea leneș să caute un loc de parcare normal.

V.S.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
E masina directorului de la Auchan, deci poate parca unde vrea. Iar baietii de la paza au blocat-o cu carucioare ca sa nu i-o fure.
0
0
Passat, masina clasica a mechedonasului ajuns pauper.
1
0
ba tu nu ca esti prost , esti periculos de prost , Nu vezi ca e VW?
0
0
Asta deja este sfidare , nesimtire dusa la extrem , merita sa-i scoti masina afara in parcare si sa-i dai foc ! Felicitari celor de la caricioare , au avut initiativa si au blocat animalul...bvvv
1
1
Ce model de opel eata6ca e tare frumos???
1
1
Daca nu este prostan cu opel SIGUR are numere de TL. Dar lasati sa se vada si numarul de inmatriculare ,asa mi-se pare normal ,cine este boul sau vita
2
3
Alt cacat cu ochi care se crede deasupra tuturor doar pentru ca are un cotet mai rasarit! o mama de bataie si cateva''autografe'' pe masina l-ar fi linistit de tot!
4
0
Cu adevarat individul a depasit limita bunului simt. Putea sa fie mai calculat.
3
0
Muye psd muye fagabou. Neam de zdrente
3
3
Inca un prostan cu OPEL care de fapt e Volkswagen dar tu esti prost ca noaptea
5
3
de ce sa oprit avea intrarea in fata,pun pariu cai o cioara returnata cu coitul,muie penele,muie iohanis
5
5
un coleg de munca care se pricepe la masini ma intrebat intro zi ce masina sa isi ea si iam zis de ce nu iti ei un opel??? La opel vei gasii o gama variata de modele de la micuta si simpatica corsa gen pina la masini de lux vectra gen
4
6
Alt prostan cu OPEL!
3
6
Idiot, idiot, idiot, manca-l-ar covidu
5
1
Daca nu sunt legi normal ca toti tampiti isi fac de cap,aici unde sunt eu daca un sofer facea asa ceva titlul din ziar era:"ai parcat ca bou,acum plateste ca berila".Caci asta este regula,esti smecher atunci scoate banu pentru ca smecheria si prostia se platesc.
11
1
Ala cu masina este nesimtit, este clar! Dar cat de limitat si dobitoc poti fi sa judeci toti oamenii care au astfel de masini, la fel? Sincer, cred ca mai periculosi sunt toti frustratii imbecili, care judeca limitat, din patratica lor oprita din evolutie. Crede-ma, nu sunteti deloc departe de astia care parcheaza ca niste boi...sunteti doar niste boi limitati!
7
10
O avea pe masa in portbagaj si ii era frica ca se dezgheata.
9
1
Replica ati inceput sa faceti articole cu poze de pe internet. NO COMMENT
7
6
Parca toti sunteti de o mama, tarani melteni
11
1
asta da prostan si nu e opel.
13
2

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272