REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.1° Constanța Dum., 5 Mai 2024
Anul XX Nr. 6720
10.1° Constanța Duminică, 5 Mai 2024 Anul XX Nr. 6720
 

Şi-a ucis colegul de muncă cu sânge rece. Condamnat DEFINITIV la 12 ani!

Şi-a ucis colegul de muncă cu sânge rece. Condamnat DEFINITIV la 12 ani!

Replica API 10 iunie 2019 | 00:00 266

Băutura i-a luat minţile! Un bărbat din Bacău, venit la muncă în judeţul Constanţa, va sta 12 ani cupă gratii pentru că şi-a ucis colegul. Vineri, 7 iunie, Curtea de Apel Constanţa a menţinut, definitiv, decizia primei instanţe. Nefericitul eveniment s-a petrecut anul trecut în septembrie, la o fermă din Peştera.

Pe 17 septembrie 2018, organele de poliție din cadrul Postului de Poliție Peștera au fost sesizate de către proprietarul fermei cu privire la faptul că a avut loc un conflict între doi îngrijitori de animale, conflict în urma căruia o persoană și-a pierdut viața. Organele de poliție s-au deplasat la fața locului, ocazie cu care au stabilit că cele sesizate se confirmă. Stanciu Dumitru i-a aplicat colegului său mai multe lovituri cu un cuțit, în urma cărora victim a decedat.

În urma cercetărilor la fața locului s-a constatat că în curtea fermei aparținând a fost găsit cadavrul unei persoane de sex bărbătesc, cadavrul prezentând pe cap, trunchi și membre urme de sânge coagulat. În urma examinării vizuale exterioare a cadavrului s-a stabilit că moartea a fost violent, acesta prezintă o plagă tăiată-înțepată (înjunghiată) în zona axilară stânga; hemitorace stâng anterior distal, adiacent rebordului costal, la circa 12 cm de areola mamară stângă-plagă tăiată-înțepată (înjunghiată) iar pe brațul stâng dorso-intern, treimea medie, plagă tăiată superficială. Fiind audiat proprietarul fermei la care lucrau cei doi, martorul a declarat că în data de 17 septembrie 2018, s-a culcat în jurul orei 12:00 după-amiaza, fiind obosit de la munca câmpului. În jurul orei 15:00, acesta a fost trezit de către soția sa care i-a precizat că, în curtea fermei s-a iscat o certă între cei doi angajaţi. A ieșit afară din casă, context în care l-a văzut pe criminal cum s-a apropiat de victimă, ținând în mână un cuțit. S-a deplasat către locul unde victima căzuse ca secerată și observând că acesta era plin de sânge pe cămașă și pantaloni a încercat să-i acorde un prim-ajutor și cu toate că se solicitase și intervenția unui echipaj medical, a decedat.

Audiat, criminalul a declarat organelor de poliţie că ăn dimineața zilei de 17 septembrie 2018, în jurul orei 09:00, a revenit la fermă cu oile de la păscut, a mâncat și a consumat circa 2 litri de bere. În jurul orelor 15:00, i-a reproșat lui victimei că nu adăpase calul, așa cum îi spusese inițial. Victima a început să-l înjure și a încercat să-l lovească cu un băț, iar în acel moment s-a speriat și cu un briceag pe care îl avea asupra sa l-a înțepat în zona umărului, fără a-și mai aminti dacă l-a lovit o dată sau de mai multe ori. Inculpatul a precizat că regretă fapta comisă, afirmând că actul de agresiune l-a comis pe fondul stării de oboseală, a consumului de alcool și iritat de injuriile pe care victima i le adresase anterior. Regretele lui nu au impresionat instanţa care l-a condamnat la 12 ani. Decizia a fost menţinută vineri, 7 iunie, de magistraţii Curţii de Apel. Hotărârea este definitivă.

M.P.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Bogdan Pruia m-a abuzat fizic psihic in gura in fund atat pe mine cat si pe fetita mea Faruka ...incat nu mai ma regasesc mi-a scos filmele cu mafia din cap
2
0
daca omora un politist, il sinucideau in celula si blocau comentariile pe site-ul replica dar asa trai nineaca 12 ani cu iesire in 8 pentru buna purtare
0
0
Cele mai bine platite locuri de munca si cei mai calificati angajati
1
0
Pentru crima doar 12 ani? Raiul delicventilor periculosi!
2
0
Pleava societatii ! Rebuturi umane !
3
0

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212