REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.4° Constanța Mie., 8 Mai 2024
Anul XX Nr. 6723
13.4° Constanța Miercuri, 8 Mai 2024 Anul XX Nr. 6723
 

Și femeile se urcă băute la volan! Ziua în amiaza mare, a lovit un copil

Și femeile se urcă băute la volan! Ziua în amiaza mare, a lovit un copil

Replica API 21 august 2018 | 00:09 374

Un accident rutier s-a petrecut luni, 20 august a.c., în jurul orei 13.20, pe bulevardul Mamaia, în zona Satul de Vacanţă. Medicii SMURD au fost solicitaţi să intervină de urgenţă pentru acordarea primului ajutor victimelor. În urma impactului rutier, a fost rănită o minoră în vârstă de 5 ani.

Iată ce spun oamenii legii:

În jurul orei 13:00, o femeie, de 41 de ani, în timp ce se afla sub influenţa băuturilor alcoolice, rezultat de 0,21 mg/l alcool pur în aerul expirat, a condus un autoturism, pe bulevardul Mamaia, din stațiune, dinspre strada Soveja către Năvodari, iar în dreptul Hotelului Lotus, din cauza nepăstrării unei distanţe de siguranţă a intrat în coliziune faţă spate cu un autoturism, condus de un bărbat, de 59 ani, în aceeaşi direcţie de mers. A rezultat vătămarea corporală uşoară a unei fetiţe, în vârstă de 5 ani, din autoturismul din urmă.

P.S.

foto arhivă

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Cerem pedepse cat mai severe pentru infractiunea de consum alcol cat si pentru viteze.Numai asa se poate insanatosi circulatia,ceace se intampla astazi pe sosele este un dezastru,tie si frica sa mai iesi in trafic,dela injuraturi,amenintari,semne obscene,o totala lipsa de civilizatie din partea unor participanti la trafic si asta sub privirile prea ingaduitoare ale agentilor de circulatie,care au masuri diferite,pentru cei cu masini bengoase si alta pentru cei cu masini mai modeste,sa faca cineva un procentaj al accidentelor,mai multa corectitudine,dela toti participantii la trafic..
5
0
Preda permisul atunci..consumi Bauturi alcoolice si te urci la volan..dupa mai si ataci subiectul..pe bune ? Cere-ti scuze si taci..e mai demn..
2
0
Nu, asta e muiangeoica, categoria asta consuma substante si alcool.
8
0
Sa le vezi noaptea cum pleaca din cluburi , la volan , rupte de la pishaturile de coctaiuluri ! Daca esti gabor si le opresti , iti fac o muie pe loc ca sa nu afle cimpanzeul de casa , responsabil cu banii din evaziuni !...
18
0
Da, eu am produs accidentul, eram putin euforica, consumasem o sticla de Prosecco cu iubitul meu , un roman de toata isprava. Lasa ca plateste toate daunele cipanatul meu Stelica!
11
0
Mult mai multa muie
7
3
Dupa nas, era machedoanca.
11
2
Oare fetita statea in scaun de copil cu centura pusa sau umbla libera pe bancheta din spate, cum se poarta la noi
3
8
si ce, pulica, noi suntem abstinenti? sau te-a facut ma-ta in amvon cu popa de te crezi asa sfant? sotul ma-tii stie ca nu e tatal tau? sau el a fost promovat tarcovnic dupa eveniment?
7
9
Mondeo ala costa 45 da euro an Germania
9
3
T ai i dreaq cu natia de betivi. Moldovenii si oltenii distrug Dobrogea.
11
18

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212