REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.7° Constanța Joi, 28 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6682
13.7° Constanța Joi, 28 Martie 2024 Anul XX Nr. 6682
 

Şi la Buletine, coadă ca la farmacia Tei! Video

Şi la Buletine, coadă ca la farmacia Tei! Video

Replica API 14 mai 2022 | 23:24 3098

Serviciul de Evidență Persoane oferă posibilitatea tuturor cetățenilor de a se prezenta pentru diferitele servicii de care au nevoie în urma unei programări făcute online, parcurgând etape simple și rapide pentru finalizarea acesteia. Însă, oamenii funcționează oriunde pe principiul ”ajungem mai devreme” ca la nuntă sau ”să nu ne ia cineva locul” ca în autobuz… și iată că așa se formează cozile inexplicabile, în ciuda faptului că programările sunt respectate. Prin urmare, iată că şi la Buletine e coadă ca la... farmacia Tei.

De asemenea, ”înghesuiala” se pare că este locul favorit și al persoanelor în vârstă, care, se prezintă la City Park Mall, în zona destinată Serviciului de Evidență Persoane, de la primele ore. Poate că vechie obiceiuri nu se uită... Astfel, cozile de pe vremea lui Ceauşescu s-au mutat la... Buletine, la fel şi la farmacia Tei.

Vineri, 13 mai, speranța oamenilor de a-și termina treaba într-un timp scurt s-a năruit rapid în momentul în care au observat că reprezentantul Serviciului de Evidență Persoane invită fiecare cetățean spre serviciul de care are nevoie, după nume și, totodată, după programarea făcută online.

Video:

Astfel, primul loc în fața rândului, nu-i aparține decât celui care urmează.

Cetățeni înghesuiți pentru un loc în față

Îngrămădeala cetățenilor denotă faptul că civilizația este departe de realitate… iar singurele soluții sunt ”ochii închiși” și nepăsarea…

Este și cazul unei femei care, vineri, 13 mai, după ce a observat ”nebunia” formată în spațiul relativ mic, și-a prezentat nemulțumirea fără a sta pe gânduri.

”De ce să te înghesui aici? Sunt oameni bătrâni care oricum stau în picioare pentru că nu sunt bănci unde să stea… Nu înțeleg de ce nu vin la programare direct și atunci evită statul în picioare, riscul de infectare cu SARS-CoV-2 pentru că, după cum bine știe toată lumea, nu a dispărut virusul complet și încă se îmbolnăvesc oamenii și este vorba mai ales de sănătatea lor, pentru că unii au boli de inimă, insuficiență respiratorie, artroză… nu pot sta în aglomerația asta… și totuși se riscă” , a declarat femeia pentru Replica Constanța.

Cu gecile în brațe și mâinile în buzunar, cetățenii, atât adulți, cât și bătrâni, așteaptă fără răbdare, aparent, să pășească pragul ușii a cărei intrare pare tot mai departe, cu toate că se află la câțiva metri distanță…

Când ne facem bine? Aceeași întrebare a pus-o un cetățean care încerca să se ”plieze” printre ”înghesuiți” pentru a ajunge înăuntru, după ce numele i-a fost strigat de reprezentantul Serviciului de Evidență Persoane.

”Îmi dați voie să trec, vă rog? Am fost chemat înăuntru deoarece am programare la această oră. Oare când o sa ne facem bine?” , a surprins Replica Constanța discuția sau, mai bine zis, monologul unui cetățean care se ”chinuia” la propriu să-și facă loc printre ceilalți pentru a ajunge la intrarea mult ”râvnită”…

Citeşte şi: Cozile de pe vremea lui Ceaușescu s-au mutat la... farmacia Tei!

Andrada SCRIPCARU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Vor sa fuga de politicieni si de asa zisi ziaristi ca voi .
1
0
cred ca e coada la pasapoarte. Un sondaj spune ca 51 la suta vor parasi tara daca R ne ataca.
1
0

REPLICA

LOTO

6/49
28291833747
5/49
102511321216
joker
2832645102