REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.4° Constanța Mie., 24 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6709
17.4° Constanța Miercuri, 24 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6709
 

Şi `ŞMECHER`şi BEAT la VOLAN: LINIUŢE în faţa TRENULUI, la Constanţa!

Şi `ŞMECHER`şi BEAT la VOLAN: LINIUŢE în faţa TRENULUI, la Constanţa!

Replica API 22 ianuarie 2020 | 00:05 709

Ce s-a întâmplat cu şoferul

Ce s-a întâmplat cu şoferul

Inconștiența unui individ ar fi putut conduce la o adevărată tragedie! Făcea liniuțe în trafic cu o altă maşină, pe strada Justiţiei, dar a vrut sa facă pe „şmecherul” şi a depăşit coloana de maşini oprită, fiind izbit din plin de un tren ce se deplasa spre Gara Constanța. În mașină se mai aflau trei persoane, printre care și un copil. Șoferul vinovat a fugit de la fața locului, fiind prins abia după un an de zile. Evenimentil s-a petrecut în martie 2015, ulterior, a fost condamnat pentru conducere fără permis și fugă de la locul accidentului. Iată că, pe 13 ianuarie, magistrații l-au condamnat și pentru distrugere și semnalizare falsă.

Aurel Stancu, atunci când a fost prins, avea emis pe numele său, de către Judecătoria Constanţa – Secţia Penală, mandat de arestare preventivă pe o durată de 30 zile, fiind cercetat sub aspectul comiterii infracţiunii de părăsire a locului accidentului. Fiind audiat, inculpatul a declarat magistraților că a plecat de la domiciliu cu autoturismul marca Volkswagen Passat, întrucât vroiam să merg la Hipermarket-ul Cora, să-șmi fac niște cumpărături, cu niște persoane care nu știe cum se numesc. Când a ajuns la trecerea la nivel cu calea ferată, a oprit autoturismul înainte de trecerea la nivel cu calea ferată, dar a uitat să trag frâna de mână, întrucât se afla sub influența băuturilor alcoolice, iar în acel moment autoturismul s-a pus în mișcare, a pătruns în gabaritul căii ferate, moment în care a fost lovit de către un tren de călători. Pentru această faptă, el a fost judecat și condamnat, atât pentru conducere sub influența băuturilor alcoolice, părăsirea locului accidentului și conducere fără permis. A primit 3 ani și 4 luni cu executare, în prezent fiind încarcerat în Penitenicarul Poarta Albă din 16 ianurie 2016. Pe 13 ianuarie, a fost condamnat și pentru fistrugere și semnalizare falsă, fiindu-i aplicată o pedeapsă de 2 ani. Însă, magistrații au contopit pedepsele iar, în final, șoferul care a pus viața în pericol atâtor oameni pentru a-și satisface mania vitezei și concurenței va sta după gratii 3 ani și 10 luni.

Cum s-a petrecut, de fapt, accidentul!

În seara de vineri, 13 martie 2015, Aurel Gabi Stancu s-a întâlnit cu vecinul său, Spiru Drosu, şi soţia acestuia. Auzind că vor să meargă în Nazarcea, la o rudă, Stancu s-a oferit să-i ducă, chiar dacă nu avea permis de conducere şi era băut, rezultatul testului fiind de 0,77 mg/l alcool pur în aerul expirat. Nici bine nu au plecat că alcoolul a început să-i fiarbă în vene şoferului, care s-a luat la întrecere cu o altă maşină, pe strada Justiţiei. Astfel, maşina condusă de Aurel Gabi Stancu, în care se afla şi Spiru Drosu, soţia lui şi un copilaş, a depăşit coloana care se afla la barieră, fiind izbită în plin de trenul care circula pe ruta Constanţa – Feteşti. Impactul a fost atât de puternic, încât maşina s-a rupt în două. Imediat după producerea accidentului, toţi au fugit, la îndemnul lui Stancu. Spiru Drosu a fost găsit abandonat într-un şanţ, pe când femeia, cu răni în zona feţei, se afla pe drum cu copilaşul în braţe. Martorii au spus atunci că făcea liniuţe.

M.P.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Atat soferul cat si ceilalti care fac asemenea grozavii.. singura pedeapsa este impuscarea lor si aruncarea lesurilor in marea neagra ..doar asa se pot potoli ..
1
1
semnalizare falsa adica a semnalizat spre dreapta cand defapt a uitat sa traga frana de mana in acelasi timp aducandu-si aminte ca era in masina
1
0
Sa-i fut in gura pe machidoni!
15
0
Judecatori judeca cum viseaza naoptea su cata spaga dai nu inteleg cum poate 2 3 sau 1 sa judece o viata de om din capu lor sec vb asa in general
2
1
Plm, putea si trenu ala sa traga dreapta dar a intrat in el intentionat
10
2
Ce inseamna sa ai opel....sa rupt masina in doua si ei na patit nimic
14
3
Un troglodit oprit cam tarziu de oamenii legii.
7
4
Cat te retardat sa fii sa declari ca ai baut.
8
2
Scrie ca avea alcoolemie de 0,77..de unde stiu cat avea daca mai sus scrie ca a fugit de la locul accidentului si a fost prin dupa un an de zile?
13
0
Esti cu capul??? Nu ai citit frate ca NU AVEA permis?
22
3
ba tiganii astia sint de groaza.politistii care la dau la unii carnete pe bani ne baga in pamint.
15
4
CE INSEAMNA SEMNALIZARE FALSA
15
1

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218