REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.6° Constanța Mar., 30 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6715
12.6° Constanța Marți, 30 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6715
 

Simion (AUR): Categoric nu votăm Guvernul Cîţu

Simion (AUR): Categoric nu votăm Guvernul Cîţu

Replica API 23 decembrie 2020 | 23:49 1631

Copreşedintele Alianţei pentru Unirea Românilor (AUR), George Simion, a afirmat marţi că participă la consultările de la Palatul Cotroceni "din condescendenţă instituţională", adăugând că formaţiunea nu va vota Guvernul Florin Cîţu, scrie Agerpres.ro

"Participăm şi acum din condescendenţă instituţională. Suntem dezamăgiţi de felul în care se mimează consultările, dar participăm, respectăm toţi partenerii de dialog. Poziţia noastră este aceeaşi ca data trecută: categoric nu vom vota Cabinetul Cîţu. Avem propunerea noastră de prim-ministru, avem propunerea noastră de ministru al Educaţiei într-un eventual guvern de uniune naţională", a declarat George Simion, în faţa Palatului Cotroceni, înainte de întâlnirea cu preşedintele Klaus Iohannis.

El a solicitat redeschiderea şcolilor, subliniind că preşedintele Iohannis şi viitorul guvern trebuie să ţină cont de părerea profesorilor şi părinţilor.

"Solicitarea pe care o avem este redeschiderea urgentă a şcolilor. Am luat act de opinia sindicatelor din învăţământ şi susţinem categoric redeschiderea şcolilor în sistem faţă în faţă. Trebuie să ascultăm profesorii, trebuie să ascultăm părinţii, trebuie să ne gândim la viitorul copiilor şi trebuie redeschise şcolile. (...) Românii şi-au spus părerea, vor redeschiderea şcolilor. Şi Klaus Iohannis şi eventualul guvern trebuie să ţină cont de părerea românilor şi să deschidă şcolile în sistem faţă în faţă", a spus Simion.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Au intrat acesti nenorociti in parlament SOSOAIKA POSEDATA si SOLDOVANUL AGRAMAT!!! Dragi romani VA anunt k suntem O NATIE DE BATUTI CI SULA IN KAP!! AMIN!
0
0
latraii anti aur isi fac datoria dar nu vad ce stapani au!!!
1
2
mai Simioane , ceedeam ca te-ai cumintit , dat tot o lichea esti. Iti recomand sa te sui calare pe Sosoanca aia nebuna si in galop sa dispareti. Un derbedeu caa tine si o mahalagioaica analfabeta ca sosonaica-fofolooanaca fac de rusine tara asta.
9
2
Astia Or fi o ramura a ciolacilor sau chiar mai rau
5
1
aveti voi prim-ministru vostru ? credeti ca postul asta e un fel de sef de galerie
9
4
Daca ati reusit sa va atrageti antipatia usrplus inseamna ca meritati minim 60% voturi. Succes!
5
9
DE UNDE DRACU A TI MAI IESIT SI VOI JEGURI PENALE. NU AVEAM O GRAMADA DE ORDINARI CARE LUAU LEFURI FRECIND MENTA?
13
4
daca dobitocul asta sef de galerie si-ar trimite copii la scoala sa se infecteze cum ar fi .Deja e un aurist intubat si in coma ca nu a purtat botnita
12
3
AUR- URMASII LU VADIM. NIMIC NOU SUB SOARE!!
18
5

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272