REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.4° Constanța Sâm., 27 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6712
16.4° Constanța Sâmbătă, 27 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6712
 

Simona Halep a PIERDUT meciul în fața Elinei Svitolina

Simona Halep a PIERDUT meciul în fața Elinei Svitolina

Replica API 31 octombrie 2019 | 00:07 458

Simona Halep-Elina Svitolina se joacă miercuri, la 12.30, la Turneul Campioanelor de la Shenzen.

sursa foto: gsp.ro

UPDATE: Simona Halep - Elina Svitolina, meci din Grupa Violet de la Turneul Campioanelor 2019, s-a terminat cu victoria jucătoarei din Ucraina, scor 5-7, 3-6

UPDATE: Simona Halep - Elina Svitolina 5-7, 2-3 | Sportiva din Ucraina a preluat din nou conducerea, pe propriul serviciu.

UPDATE: Simona Halep - Elina Svitolina 5-7, 2-2 | Imediat după break-ul Simonei, a venit rândul Elinei Svitolina să câștige un game pe serviciul campioanei de la Wimbledon. Scorul este din nou egal! Totuși, Simona Halep a reușit o scurtă superbă!

UPDATE: Simona Halep - Elina Svitolina 5-7, 2-1 | Simona Halep a reușit un nou break și conduce pentru prima dată în acest meci!

UPDATE: Simona Halep - Elina Svitolina 5-7, 1-1 | Meci extrem de echilibrat la Shenzhen! Simona și-a câștigat serviciul, iar partida este una foarte disputată.

UPDATE: Simona Halep - Elina Svitolina 5-7, 0-1 | Simona a cedat un nou game în fața Elinei Svitolina, în debutul setului secund.

UPDATE: Simona Halep - Elina Svitolina 5-7 | Elina Svitolina s-a impus în primul set, în fața Simonei Halep, scor 7-5, după 57 de minute!

UPDATE: Simona Halep - Elina Svitolina 5-6 | Elina Svitolina și-a mai adjudecat un game și este aproape de a se impune în primul set, însă urmează serviciul Simonei iar disputa poate ajunge în tie-break.

UPDATE: Simona Halep - Elina Svitolina 5-5 | Simona a egalat din nou, iar de la scorul de 3-3, fiecare dintre cele două jucătoare și-a câștigat serviciul.

UPDATE: Simona Halep - Elina Svitolina 4-5 | Elina Svitolina a trecut din nou în avantaj. Acest game a oferit și cel mai frumos punct de până acum, câștigat de Simona.

UPDATE: Simona Halep - Elina Svitolina 4-4 | Campioana de la Wimbledon a egalat din nou, pe serviciul ei. Un game foarte important câștigat de Simona!

UPDATE: Simona Halep - Elina Svitolina 3-4 | Simona Halep nu a reușit al doilea break consecutiv! Românca a apelat deja la Darren Cahill, a solicitat on-court coaching.

UPDATE: Simona Halep - Elina Svitolina 3-3 | Campioana din România a avut o revenire de senzație și a egalat situația primului set!

UPDATE: Simona Halep - Elina Svitolina 2-3 | Și Simona Halep a reușit un prim break! Diferența este acum de un singur game, după ce Elina Svitolina a condus cu 3-0.

UPDATE: Simona Halep - Elina Svitolina 1-3 | Simona reușește să mai reducă din diferență. A câștiat primul game din acest meci pe propriul serviciu.

UPDATE: Simona Halep - Elina Svitolina 0-3 | Început perfect pentru Elina Svitolina!

UPDATE: Simona Halep - Elina Svitolina 0-2 | Elina Svitolina a câștigat al doilea game al meciului pe serviciul campioanei noastre și a reușit primul break al partidei!

Update

Simona Halep - Elina Svitolina 0-1 | Adversara Simonei s-a impus la 0 în primul game al partidei.

A început meciul

Halep și Svitolina s-au întâlnit de 8 ori, fiecare câștigând câte patru partide. Simona Halep a câștigat ultima întâlnire, în semifinalele de la Wimbledon din acest an, meci încheiat cu scorul 6-1, 6-3.

Halep (locul 5 WTA) joacă la Turneul Campioanelor în grupa Mov, alături de Elina Svitolina (locul 8 WTA), Bianca Andreescu (locul 4 WTA) și Karolina Pliskova (locul 2 WTA).

Sursa. digisport.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
cum poti domnule sa comentezi in stilul asta, ai pus vreodata in viata ta mana pe o paleta de tenis, stii cumva cu ce se mananca?, sa iti fie rusine
2
1
Aceeasi treaba este valabila si pentru pupincuristii ca tine!
1
0
Simona,capul sus.Nu datorezi nimanui nici o explicatie.In sport e ca in viata,castigi sau pierzi,trebuie sa mergi inainte.Succes!
5
2
E cam gata cu sportul. urmeaza puz uri cipanesti cu terenuri moca de la primarie
4
2
Eliminata din primele doua seturi de nr. 8, Simona fiind in clasament nr. 5..... E greu e greu, din ce in ce mai greu, pentru Simona. Sanatate, incredere!
2
0
Poti sa scoti un om din mezerie, dar nu poti scoate mizeria din om , a se citi hateri.
9
5
dar de marea accidentata bianca, nimic ? haterii nu vor si ei sa mai schimbe meniul ?
5
2
Cu Bianca a facut un meci super dar cu Svitolina n-a rezistat fizic ,----Succes in continuare ----daca nu o aveam pe ea n-aveam la ce sa privim ----E fata noastra si o iubim !
10
3
Mmmmmmmm .....
2
7
Bravo Svitolina, sa traiasca familia ta!!!! Mare bucurie ne-ai facut!!!
9
11
esti lipsit de bun simt.
8
5
este rusinos cum se comenteaza la adresa Simonei. este un cetatean roman, care face cinste Romaniei. voi astia de comentati rasist, sunt o pata neagra pentru tara asta...de asta totul se va duce de rapa, ca sportul national este invidia si rautatea
12
7
HASTALAVISTA BABY.
6
4
A luat bataie asta e,"nu este un robot" ,mai are o sansa cu K.PLISKOVA,daca o bate pe cehoaica poate sa ajunga in semifinale. Asa ca bafta machidoanco.
12
4
De vina e Cahill vibratorul emotional
6
8
Ce panarame de oameni sunt astia doi de sub mine...
8
8
Ai pierdut Simona. Relaxeaza-te, esti prea incordata!
9
7
Hai Svitolina, da cu oaia de pamant!
11
12
Am sa ii dau doua verze la oae.
11
12

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108