REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.4° Constanța Vin., 3 Mai 2024
Anul XX Nr. 6718
11.4° Constanța Vineri, 3 Mai 2024 Anul XX Nr. 6718
 

Simona Halep a rămas fără terenul primit cadou de la Primăria Bușteni

Simona Halep a rămas fără terenul primit cadou de la Primăria Bușteni

Valentina CAMARA 20 ianuarie 2023 | 22:53 3874

Primarul Mircea Corbu a afirmat că decizia a fost luată deoarece Simona nu a respectat parteneriatul semnat în momentul în care a fost numită cetățean de onoare în Bușteni.

Simona Halep a ramas fara terenul primit cadou de la Primaria Busteni

Potrivit acestuia, ea avea obligativitatea să înceapă o construcție pe acel teren în cel mult un an de când a fost desemnată cetățean de onoare, dar acest lucru nu s-a întâmplat.

Astfel, Simona se află printre personalitățile care a rămas fără teren. Iar pe acest spațiu vor fi construite blocuri pentru tineri.

"Reamintim că pentru a fi posibilă depunerea acestui proiect şi a avea terenurile disponibile, în cadrul Consiliului Local s-a aprobat retragerea dreptului de folosinţă pentru terenurile acordate gratuit pentru mai mulţi cetăţeni de onoare, persoanele aveau obligaţia începerii construcţiei în termen de un an de la data atribuirii terenului, dar nu şi-au exprimat dorinţa de a construi locuinţe în oraşul Buşteni şi nici nu au făcut vreun demers în acest sens din anul 2010”, a scris Corbu pe Facebook.

Simona Halep primise un teren de 500 de metri pătrați în Bușteni în 2014, după ce a fost desemnată cetățean de onoare, potrivit realitatea.net .

 

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Bag pl In Simona vostra.mai lăsați reclama asta la rebuturi
5
2
Sunt un makkedon zlătar cu soție cwrvă(cum de altfel sunt toate makkedoancele) și când țepuiesc un alt makkedon ma rog la Ăl de Sus ca să-mi ajute și a doua oara să țepuiesc. Am furat banii de la bulgari de la frați și surori ca să majorat la băiat și fată ca să vadă toată lumea. Vine nunta la băiat și fac credit la banca ca să arvunesc pe escrocii de lăutari cu 4 clase de la PINDU. Fac nunta în stradă ca ți-ganii ca să vadă tot poporul de pe stradă fala makkedonească. După nunta la 1 an, ghinion la fată, ghinion la băiat. Nora o babardea un mukkan de mulți ani, iar fata a lăsat ginerele cu buza umflată după ce ieșeau cu amantul în vacanțe. Noua modă la makkedoni.
9
2
a castigat doar 2 mari turnee si a fost nr 1.calcule de doi lei pe care le fac cei de la wta.numarul 1, merita atunci cand castigi adevarate trofee intr-un numar mare.
8
2
wow ce inseamna omul pervers omul interesului adica SIMONA ERA NR1 o pupau in c*r toti ii lingeau si talpile ba chiar ii acordau si titlu de CETATEAN DE ONOARE cand are o problema ii mai dam si noi un SUT ca de ...pana si astea de comenteaza acum da voi astia de ati scris mai jos sunteti niste NULITATI INVIDIOSI care in veci nu o sa va ridicati la nivelul SIMONEI mancati cacat si apropo slavitil pe tanca uraganul prodanca pe ala de lalaie cantecele salam ca voua asta vi se potriveste
10
7
Are oi...
7
3
MULT MAI MULTA GUTUIE CU LAMAIE
10
5
Are destui bani sa isi cumpere. Nu o doare capul de terenul din Busteni. O doare daca iese condamnarea pentru dopaj s-ar putea ca sponsorii sa ceara despagubiri pentru ca le-a patat imaginea. Si ramane cu banii luati.
12
5
au sau nu bani/timp, nu conteaza ptr dl primar. asta este o smecherie, sa se construiasca, sa plateasca impozite, etc. daca dai, ramine dat.
7
9
Lasă, ca mai face doua reclame cu ma/sa la tigăi și își recuperează “paguba”.
21
4

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272