REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.7° Constanța Lun., 29 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6714
12.7° Constanța Luni, 29 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6714
 

Simona Halep,desființată de Eurosport după prestația de la Australian Open! Specialiștii vin cu un verdict dur după ce ea și-a acordat „aproape nota 10”

Simona Halep,desființată de Eurosport după prestația de la Australian Open! Specialiștii vin cu un verdict dur după ce ea și-a acordat „aproape nota 10”

Replica API 30 ianuarie 2019 | 00:00 505

Simona Halep (3 WTA) s-a oprit în optimile de finală la Australian Open după ce a fost învinsă de Serena Williams (11 WTA), scor 1-6, 6-4, 4-6.

Eurosport i-a acordat nota 6 fostului lider WTA, mai ales pentru că Halep a jucat finala la Antipozi în urmă cu un an și era, cel puțin pe hârtie, principala favorită. Nota e mică față de cum a arătat autoevaluarea pe care sportiva noastră și-a făcut-o. Ea și-a acordat „aproape 10”, motivând alegerea astfel:

"Îmi dau aproape nota 10. Am curajul să spun asta pentru că mi-am asumat un risc să rămân acasă atât de mult, nu am fost pregatită să joc la un nivel înalt, dar nu am făcut-o”, a zis Halep după ce a fost eliminată de Serena Williams.

Eurosport a analizat prestația Simonei la Australian Open: „ Simona Halep a trebuit să-și apere onoarea celor 64 de săptămâni petrecute pe primul loc în fața celei care e considerată de mulți adevăratul lider.

A încercat și a și reușit într-un fel. Cu greu a câștigat un set, dar rezultatul a fost ca întotdeauna. Simona s-a predat în fața Serenei Williams și a pierdut primul loc în clasamentul WTA.

A pierdut locul în fața unei jucătoare de 21 de ani, care a reușit deja de două ori ceea ce Simona a făcut o singură dată în 10 meciuri: adică s-o învingă pe Serena”.

Românca nu e singura dezamăgire din acest an de la Australian Open. Caroline Wozniacki, câștigătoarea de anul trecut, e văzută drept marea dezamăgire a începutului de an. Daneza a primit nota 5.

Nota 10 a primit-o Naomi Osaka, noul lider din clasamentul WTA. Kvitova a luat nota 9 pentru finala jucată, în timp ce Danielle Collins și Amanda Anisimova s-au ales cu 8. Camila Giorgi are 7.

sursa: gsp.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Prostii , puturosii, si incultii fac comentar, Eurosport e decat pentu Westul Europei
0
0
Cu un asa numar 1, ajuns conjuncrural, mai bine numarul 10 sau 20 ajuns pe bune. Daca avea rasa de mare tenismena, nu se caca pe ea exact cand trebuia sa castige. O sa ramana in istoria neagra a tenisului ca fiind, cel mai slab numar 1 ajuns pe acel loc.
4
5
Cred k HALEPA are HALEPRA Makidoneaska.KAP de OITA cu MUIAN de KAPRITA cu rochita si fundita si bentita!!!
5
4
Dar oare are probleme sau s-a saturat de tenis si ii sta capul numai la distractii? Pana acum nu am auzit pe nimeni sa se faca bine cu masaje si pauza . Hernia de disc te pune in situatia de a renunta la sport definitiv. Cu scuzele de rioare dar nu cred ca e bolnava
5
7
Traiesti in lumea iluziilor prietene.
12
12
Nimeni nu ia in calcul fatul ca Simona nu a jucat in turneul campioanelor. A pierdut puncte de acolo. Afectiunea este grava si terapia lunga. Restul sunt rautati si prostii. Fericiti cei saraci cu Duhul.
12
5
Lasa-ne oaie si du-te unde a dus mutu iapa!
11
15
Lu HALEPA asta halimiaro pa toata ias da O MANUTA de KOPIL in loc de racheta sa sr joace cu ea MANUTA de SUGAr de KOKUTzA: douasuna rupe mana fereste k te stropeste ochii in kap tii parleste!
2
15
Sa lasam povestile si titlurile de rahat domnilor ziaristi. Cand o sa avem un alt sportiv care sa ne scoata in lume fara sa investim nimic in el poate am putea comenta cate ceva. In rest ciocul mic ca miroase rau a rautate si invidie romaneasca.
19
25

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272