REPLICA ONLINE CONSTANTA

14.4° Constanța Lun., 29 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6714
14.4° Constanța Luni, 29 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6714
 

Simona Halep donează bani pentru achiziţionarea de echipamente medicale necesare combaterii coronavirusului

Simona Halep donează bani pentru achiziţionarea de echipamente medicale necesare combaterii coronavirusului

Replica API 17 martie 2020 | 00:00 7430

Simona Halep

Jucătoarea de tenis Simona Halep a anunţat, marţi, că va dona o sumă de bani pentru achiziţionarea echipamentelor şi materialelor necesare combaterii virusului COVID-19 în spitalele din Bucureşti şi Constanţa.

Ea îi îndeamnă pe români, într-un mesaj postat pe contul său de instagram, să respecte recomandările autorităţilor în ceea ce priveşte mobilitatea şi pe cei care au posibilitatea să îi urmeze gestul de a dona anumite sume de bani.

"Din păcate traversăm cu toţii o perioadă foarte grea cu încercări noi pe care cu greu ni le-am fi putut imagina în urmă cu câteva luni. Este pe de altă parte şi ocazia perfectă să arătăm că ştim să fim solidari şi responsabili cu vieţile noastre şi ale celor din jurul nostru. În timp ce noi stăm acasă medicii şi personalul medical fac eforturi uriaşe să trateze şi să salveze fiecare viaţă, expunându-se personal pentru binele general. Haideţi să urmăm cu stricteţe indicaţiile transmise de autorităţi şi să contribuim astfel, fiecare dintre noi la rezolvarea acestei probleme de natură să ne afecteze dramatic cursul normal al vieţii", a scris Halep, potrivit Agerpres.

"Am decis să donez o sumă de bani pentru achiziţionarea echipamentelor şi materialelor necesare în asemenea situaţii, sumă ce va fi direcţionată imediat către autorităţile medicale din Bucureşti şi Constanţa. Îi încurajez pe toţi cei care pot să sprijine să contribuie şi ei la eforturile comune de combatere a acestui virus. Între timp să avem cu toţii grijă de noi, să fim responsabili şi pozitivi! Să ne ajute Dumnezeu!", a adăugat numărul 2 mondial.

Postarea Simonei Halep are un succes foarte mare în rândul internauţilor, peste 5.000 de persoane apreciind gestul sportivei.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
de fapt a donat 20 000 de euro, asa ca nu mai fura curent aiurea
3
0
Stiti cat a donat? DOUA SUTE DE EURO! DOAR 200 DE EURO ! Pai mai martaloago, Mrini si-a donat camionul - laborator mobil si tu vii cu 200 de euro? Nu ti-ar fi rushine! Cam asta-i nivelul, oricati bani ar gastiga un make , tt zgarie branza ramane.
4
5
ai bani de donezi dar daca chiar vrei sa ajuti ,macar doneaza in secret! te lauzi sa ce?saaa de forma de de aia. se vede ca esti din rasa lu berbecalii..
6
3
Ar trebui ca ziarul sa renunte la partea cu comentarii . in ce rahaturi de comentarii se arunca unii...
8
5
Vorba romaneasca: este usor sa te caci cu burta plina! Si acum sa-ti traduc, retardatule: Gigi Becali, pe care-l pupi tu in cur, a facut donatii de rahat dupa ce a furat milioane de euro. La fel oaia bezmetica care habar n-are de tenis dar a castigat multi bani pentru ca asa-i in sport, se platesc muschii nu creierul, face acum pe caritabila. Asa ca mars la ma-ta si lasa-ne in pace cu parerile noastre!
11
13
Felicitari oricui intinde o mana de ajutor...si eu as fi dispusa sa donez din salariu meu minim...5% pe luna , timp de 6 luni ptr spitale...hai sa fim buni si sa nu ne mai criticam.Dumnezeu sa ne ajute pe toti!
9
5
In spatele generozitatii machedonesti intodeauna se ascunde ceva.
7
10
Poate donati si voi ceva.
11
6
du-te si trateaza-te, retardule, si ia-l cu tine si pe tara chere ca si ala e handicapat mintal
10
1
si oaia asta scoate la la licitatie pt a dona dupa aceea. bai neam de legionati si sugatori de pula a lui Hitler, este situatie de urgenta, sa bage mana in cont si sa dea bani!!! ASA SE FACE IN SITUATII DE URGENTA, VANGURA DE ZDRENTE LEGIONARE SI EVAZIONISTI DE NEAM CE SUNTETI !
5
12
Totusi..doneaza..ce conteaza cat? Ce va cacati atata pe voi?..donati si voi si lasati comentariile
15
8
De la un om mai vezi o basina dar de la haplea makedoni nu vezi un capat de ata prafu saleaga de makodoni cu branza intre dinti care se casatoresc intre iei sa ramana banii in familie
15
14
nu dau la nimeni nimic ma duc cu tot ce am in groapa
16
5
Eu stiam de asta ca ea joca pt ea nu pt romania si este zgarcita
13
11
Simona!Sa vedem daca alungatii din neamul tau, cei bogati care se dau cu masinile pe Tomis o sa iti urmeze exemplu?
18
6
Frumos din partea ei. Oricine poate face un astfel de gest, indiferent de suma.
22
8
Gata? Ati scos capul din masca? Donati bah, voi, daca nu va convine ce face Simo!
20
9
Nu fiti scarbe,bravo Simo,orice ajutor e binevenit,si cel mai amarat poate renunta la 100 lei ca ajutor ca degeaba ramanem cu banii daca ne dispare cineva drag!
19
8
bravo Simona!
21
8
Cei care comentati aiurea, sa stiti ca Simo isi va dona perechea de pantofi sport in care a jucat la Roland Garros si tricoul ei cu autograf in care a jucat tot turneul de la Wimbledon. Acestea vor fi scoase la licitatie on line, iar banii stransi ii va dona la spitale.
23
5
vreo 35-40 de euro. Frumos.
19
17
Esti ori vreun dobitoc ori vreo dobitoaca. Macar ea doneaza, tu stai si dai comenturi. Cand gigi becali facea donatii tu probabil erai vreunul, vreuna din cei de la poarta si acum mananci cacat
23
13
Machidon care sa doneze? Niciodata asa ceva!
22
28
Felicitari.
25
11

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272