REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.2° Constanța Dum., 19 Mai 2024
Anul XX Nr. 6734
12.2° Constanța Duminică, 19 Mai 2024 Anul XX Nr. 6734
 

Simona Halep este în doliu! Celebra sportivă a pierdut una dintre cele mai apropiate persoane

Simona Halep este în doliu! Celebra sportivă a pierdut una dintre cele mai apropiate persoane

Valentina CAMARA 25 martie 2023 | 00:00 3023

Simona Halep este în doliu, după moartea unei persoane dragi. Bunica ei s-a stins din viață, iar sportiva a postat un mesaj emoționant pe rețelele de socializare.

Simona Halep este in doliu! Celebra sportiva a pierdut una dintre cele mai apropiate persoane

Simona Halep trece printr-o perioadă cumplită. Aceasta este în doliu după moartea bunicii sale. Pe rețelele de socializare, tenismena a postat un mesaj înduioșător, care însoțea o fotografie cu ea și bunicii ei.

Simona Halep, în doliu

Simona Halep este în doliu după ce una dintre cele mai dragi ființe s-a stins din viață. Bunica ei, a murit, iar tenismena a postat un mesaj emoționant pe rețelele de socializare. Alături de text, a atașat și o poză cu ea și ambii bunici, mărturisind că bunicul ei o va avea în pază.

Sportiva a adăugat că bunica a fost cea mai puternică femeie pe care a cunoscut-o și i-a transmis să aibă un drum lin către viața veșnică.

 ”Maia, ai fost cea mai puternică femeie pe care am cunoscut-o. Să ai drum lin spre viață veșnică! Papule, ai grijă de ea!”, a scris Simona pe rețelele de socializare, alături de o fotografie cu bunicii ei.

Ce spunea bunica despre Simona Halep

Bunica ei a avut grija de jucătoarea de tenis în copilărie. Ea i-a fost mereu alături și a sprijinit-o oricând, fiind apropiată de nepoata ei, la fel ca toate bunicile. Încă de mică, Simona Halep a avut pasiunea pentru tenis și mereu se juca cu mingea.

„Când era mică și se juca pe aici tenis, toți unchii spuneau că ea este fată, de ce să bată mingea, dar taică-su le răspundea că dacă-i place fetei să joace tenis el vinde tot. Lui Stere i-a plăcut sportul, știți, el a fost fotbalist”, a declarat bunica Simonei Halep.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
de asemenea stiri de rahat!
11
4

REPLICA

LOTO

6/49
242243261637
5/49
301227152521
joker
18419468