REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.2° Constanța Joi, 28 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6682
16.2° Constanța Joi, 28 Martie 2024 Anul XX Nr. 6682
 

Simona Halep, EXECUTATĂ silit de ANAF

Simona Halep, EXECUTATĂ silit de ANAF

Replica API 18 mai 2020 | 00:00 23557

Simona Halep, numărul 2 în clasamentul WTA, are probleme cu statul. Constănţeanca a contestat, la Judecătoria Constanţa, un titlu executoriu emise de ANAF. Halep a depus acţiunea pe 19 februarie şi încă nu a fost stabilit un prim termen de judecată. Pârâţi în dosar sunt Ministerul Finanţelor Publice- Agenţia Naţionala de Administrare Fiscală- Direcţia Generală Regională a Finantelor Publice Galaţi- Administraţia Judeţeană a Finanţelor Publice Constanţa.

Dosarul de executare silită a fost deschis pe numele Simonei Halep pe 30 ianuarie a.c..

Cel mai probabil, ANAF îi impută jucătoarei un debit reprezentând impozit pe bunurile imobile.

Simona Halep a adunat din tenis peste 30 milioane de dolari, bani pe care i-a investit în imobiliare, dar şi în alte domenii.

Mirela PASCAL

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Sa va dau muie la toti care o vorbiti de rau pe aceasta sportiva de nota 10 ducetiva la politicieni care au furat miliarde de euro.
2
5
makidonii duc aara de ripa jegolani
3
7
Foarte bine, sa-si plateasca darile catre stat.
9
4
Ca sa avem la buget pentru salarii cu sporuri.
14
2
Cred ca ar fi bine daca ANAF ar fi usurat de activitatea interna a ma chedonilor care isi "iubesc"natia!
12
3
Nataraul de fracsu a construit niste cotete, le-a vandut drept apartamente si desigur impozit tva etc ioc platit la stat. Pe afara fiscul e mai tare decat serviciile secrete te urmaresc pana scoti banii imputati
25
6
Comanescu va da muie de 15 ani...voiculescu..cam tot asa...si multi altii....halep a ingropat sistemul..machidonii plm
22
11
Sa plateasca impozit ca toata populimea tarii. Din cate stiu sunt scutiti de impozit numai politicienii handicapati. Eu unul nu am observat ca Simona e handicapata ! Halep, tu nu stii ca de moarte si de fisc nu scapa nimeni, nici macar makedonii ?
26
9
Nesimtita rasa si jegoasa redactie care sterge comentariile!
29
8
Executarea silita sin partea ANAF nu inseamna neaparat ca ANAF are dreptate. Inseamna ca exista puncta de vedere diferite intre parti si atunci instanta urmeaza sa se pronunte. Sunt mii de procese castigate impotriva deciziilor ANAF la nivel de tara. Pana la pronuntarea unei decizii cu caracter definitiv orice om beneficiaza de prezumtia de nevinovatie, chiar si unul de care nu ne place.
24
6
SIMONA ESTE CETATEAN DE ONOARE AL CONSTANTEI ! NU PLATIM NIMIC ! SUNTEM SCUTITI DE IMPOZITE
22
37
sa plateasca toti si cei care au ditamai vilele si cate 3 4 apartamente sa se verifice cum le au luat ca nu au nici un venit la anaf sant saraci, saracii de ei
23
5
daca era un politician ziarul acesta minunat nu lasa pe toti comentacii sa se exprime, in cazul asta e vorba de o persoana care a adus prestigiu Constantei si hopa cu ura. Eu cred ca nici nu ar trebui sa ii ia cineva impozit la ce reclama ne a facut tuturor. si deci negativistilor mucles
19
19
Ce RUSINE! Ditamai campioana , cu milioane de euro nu plateste taxele catre stat, asa cum platesc toti amaratii. Nu o am la inima de cand a refuzat sa vina la nationala la meciul din Canada. Tot pt. bani a refuzat nationala , fiindca s-a dus la turneul de la Stugart pt. 2 Mercedesuri.Neam de traista.
36
8
daca aceasta fata s-ar romaniza toata lumea ar fi castigata pacat ca la minte nu e la fel de buna ca la tenis dar ce sa astepti de la make-lake
31
3
toata lumea trebuie sa plateasca!
34
5
toti machedonii sunt acum experti in tenis.
28
9
Hai pe Halep striga ANAF , dar pe varanul Voiculescu cand ? are de mai multi ani de platit 60 mili E la stat , a zacut 2 ani din 10 !!! in puscarie si sta acasa fara sa plateasca hotia facuta. "Mare"dreptate , ca la noi.
28
4
o feata care castiga cinstit banul ,pacat ca il ia pe batranul don juan cu o droaie de copii,ea daca n-a mai vazut pula pina acum ci doar coada de la racheta
19
5
ii lasa in curu gol pe bijduvenii halep. de nu le ciordeste ala toti banii, mare lucru. asa si merita neamul halep de idioti ce sunt
28
5
Machidoni de la ANAF nu sunt din alt trib dar peste tot se stie daca prin ministere s-a mai schimbat ceva sau este tot ca pe timpul PSDeului,adica gazepe. Si daca tot v-ati pus pe treaba astia de la ANAF Constanta ia vedeti si daca"regele"Hagi a platit impozit pentru opt milioane de euro cu cat a spus ca l-a vandut pe fiisu la Genk pentru ca un rege are onoare,cine poate sa spuna despre ca Gh.Hagi este un mincinos ordinar !!?.
20
4
Si la ANAF toti angajatii sunt machidoni.Probabil sunt din alt trib
39
6
Makidonii astia sunt ca evreii. Au impresia ca li se cuvine totul. Sa nu plateasca nimic nicaieri. Este un sportiv foarte bun. Asta nu contest. Dar cand vezi ca la banii lor se kk pe ei sa plateasca taxele ........
40
6
Cinstita asta vrea sa fie portdrapelul Romaniei la Olimpiada.
35
7
ai zis bine fraierii muncesc dar mai trebuia completezi cu fraierii platesc taxe, fraierii fac puscarie, fraierii ies la pensie la 65 de ani daca mai apuca, fraierii nu au pensii speciale etc asta e capitalismul romanesc.
21
4
Asa este su cu machedonul ala sarac care a furat coremaru stavrositu iani. El are firma de vanzari-cumparari actiuni. Asa a furat remorcaju javra. Acum se crede stapan branzaru dracu si ii fute pe romani.
32
7
inainte de -a se marita cu tony gigoliciu uie ca a nimerit mireasa la anaf,care i-o pune cu sau fara pregatire
27
2
Un exemplu de urmat de copiii nostri. Faceti bani , dar nu platiti nimic la stat. Doar fraierii platesc. Smekerii beneficiaza de gratieri, ca si Ciorbea, care a avut parte de gratiere. Restul, sa plateasca si pentru aerul pe care il respira. Nu va aventurati sa faceti afaceri cu make. Sunt doar pe ciordeala, si tot va arde. Dar si noi le ardem cracanatele. Pfff, ce poolii le dau la nasoase si cum sog ele pola, nu o soge niciuna.
31
3
Fata asta nu are nicio vina, ea are pe cap alte probleme, gen turnee, antrenamente, contracte. Ea joaca, munceste! Problema aunt atarnatorii din jurul ei, makidoni prosti, fudului si incapabili.Plus un hodorog care se si vede sotul campioanei si viseaza la banii ei.Figurantul de frasu si tasu, cel plin de ifose dar prost, ar trebui sa vegheze ca nici macar o umbra sa nu afecteze imaginea campioanei. Ei insa se intrec in incestitii tampite, nerentabile , numai sa fie. Cu cat mai multe etaje, ce daca ei si hodorogul nu se pricep la asa ceva,ei fut aiurea banii Simonei.Doar nu transpira ei!
51
15
Makidoni cinstiti nu o sa vedeti pe lumea asta. Toti sunt evazionisti mai mult sau mai putin. Daca pot sa insele statul si cu 50 de bani o vor face cu o satisfactie extraordinara.
53
10
O subspecie locala care nu cunoaste scaderea si care se pisa pe lege din orice pozitie.
49
9
pe make astia. Nu platesc taxe, fac manarii, dar urla ca vor o tara ca n afara. s au adunat toti la usr cta si ne dau lectii de civism
52
9
Asa sunt makidonii..tot inioa
49
5
Cipanezii daca s-ar putea ... fara sa plateasca nimic la STAT !
68
8

REPLICA

LOTO

6/49
28291833747
5/49
102511321216
joker
2832645102