REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.3° Constanța Sâm., 4 Mai 2024
Anul XX Nr. 6719
13.3° Constanța Sâmbătă, 4 Mai 2024 Anul XX Nr. 6719
 

Simona Halep intervievată de instagrammeri: a povestit despre nunta de vis, pasiuni și rețele de socializare

Simona Halep intervievată de instagrammeri: a povestit despre nunta de vis, pasiuni și rețele de socializare

Replica API 25 iulie 2019 | 01:55 739

Prima conferință de presă din România în care instagrammerii au fost în rolul jurnaliștilor s-a întamplat weekendul trecut, la Constanța. Simona Halep a acordat interviuri creatorilor de conținut, pe care aceștia le-au relatat în direct, prin InstaStories.

Premiera a avut loc în ziua în care câștigătoarea de la Wimbledon a adus trofeul acasă, în orașul natal și l-a prezentat constănțenilor, în cadrul unui eveniment cu peste 10.000 de oameni. Conferința a fost realizată în mișcare, pe platforma autobuzului supraetajat care a dus-o pe Halep de la Sala Sporturilor în Piața Ovidiu, la întâlnirea cu miile de turiști și constănțeni. Relaxată și cu zâmbetul pe buze, Simona Halep a povestit cât timp petrece pe Instagram, ce ar relata într-un vlog dacă nu ar juca tenis, cum arată vacanța ideală pentru ea sau unde și-ar face nunta atunci când acest moment va veni. Întrebările au fost adresate de nouă instagrammeri – @bogdan.buzuleac, @mada.stefan, @radu.nita, @posedan, @lxherzog, @zaiafet, @adrian.pov, @adrian.dan.ro, @mihaela.barbu – iar mini-interviurile și conținutul creat în timpul acestui eveniment au fost transmise comunităților din online prin InstaStories și postări reunite sub hashtagurile #SimonaHometown, #ilovemyCT. Ceremonia în cadrul căreia Simona Halep a prezentat constănțenilor trofeul obținut la Wimbledon a fost organizată de Primăria Municipiului Constanța. Jucătoarea care a început tenisul în orașul natal nu a uitat că aici a făcut primii paşi în sportul care i-a adus atâtea bucurii și le-a mulțumit miilor de oameni care au ieșit în mijlocul orașului pentru a o întâmpina.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
oare o pompeaza deja machedonul ?
0
0
Am crezut ca Simona s-a trezit dupa atatia ani petrecuti in lumea civilizata. M-am inselat. Makedonul ramane makedon si in ziua de Paste !
0
0
nunta de vis la scoica ca doar acolo incap 1000 de makedoni
1
0
ca viitoru ginerica a mai fost casatorit de 2 ori ce sa vezi.deci simo nu are nici un pic de orgoliu.rau exemplu pentru nea sterica.adica dai fata multimilionara unui june tomnatic si cu istoric cel putin dubios.ce sa vezi,baiatul a avut de 2 ori ghinion a 3 a oara va fi cu noroc te pomenesti.am fata,dar ca sa ma prostituez moral ca astia si sa o dau pe fiimea unui interlop asta nu se va intampla.nota 3 nea sterica la faza asta.
4
1
Fata draga, lasa-i pe ametitii astia cu telefoanele si intrebarle timpite si concetreaza-te pe tenis unde esti prima- antiia.
2
3
Nunta de vis executa Dom Tiriac cu bruneta 50 de ani mai tanara. Aia e adevarata nunta de vis.
7
1
cand te bag sub mine,.
2
5

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272