REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.4° Constanța Dum., 28 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6713
13.4° Constanța Duminică, 28 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6713
 

Simona Halep pierde meciul cu Serena Williams (6-3, 6-3) şi ratează calificarea în semifinalele Australian Open

Simona Halep pierde meciul cu Serena Williams (6-3, 6-3) şi ratează calificarea în semifinalele Australian Open

Replica API 17 februarie 2021 | 00:23 2892

Jucătoarea română de tenis, Simona Halep, o va întâlni pentru un loc în semifinalele turneului de tenis de la Melbourne pe americanca Serena Williams.

Simona Halep şi Serena Williams s-au mai întâlnit de 11 ori până acum. Sportiva din SUA conduce cu 9-2, dar ultima victorie i-a aparţinut româncei, scor 6-2, 6-2, în finala turneului de la Wimbledon, din 2019.

Serena William câştigă şi al doilea set cu 6-3 şi este în semifinalele Australian Open

UPDATE - Minge de meci pentru Serena Williams 30-40. Game, set şi meci pentru Serena Williams.

UPDATE - 3-5 Scorul devine 5-3 pentru Serena şi Simona serveşte pentru a rămâne în meci.

UPDATE - 3-4 Trei mingi de break pentru Serena şi Simona pare să fi cedat meciul. Game foarte disputat, Serena reuşeşte breakul şi preia conducerea.

UPDATE - 3-3 Serena câştigă pe propriul serviciu si restabileşte egalitatea.

UPDATE - 3-2 Game disputat şi Serena are 40-30 pe serviciul Simonei. Încă un rebreak şi americanca se apropie de Simona.

UPDATE - 3-1 Încă un rebreak reuşit de Simona şi zidul Serena dă semne de slăbiciune.

UPDATE - 2-1 Rebreak rapid reuşit de americancă

UPDATE - 2-0 30-0 pentru Simona pe serviciul adversarei. Dublă greşeală a Serenei si Halep are trei mingi de break.Break pentru Simona şi scorul este 2-0 în setul doi.

UPDATE - 1-0 Primul game al celui de-al doilea set este extrem de disputat, 40-40. Simona preia conducerea în setul doi după cel mai disputat game al meciului.

UPDATE - Începe setul 2 al meciului cu Simona Halep la serviciu.

Primul set al meciului este câştigat de Serena Williams cu 6-3

Update - 3-6 Primul set a fost unul fără istoric. Serena William conduce cu 1-0 la seturi.

UPDATE - 3-5 40-0 pentru Simona în game-ul 8 al meciului. Game alb câştigat de Halep.

UPDATE - 2-5 Încă un game câştigat uşor de americancă şi primul set pare adjudecat deja de aceasta.

UPDATE - 2-4 Simona pare din ce în ce mai stăpână pe primul serviciu, 15-0. Dublă greşeală a Simonei Halep, 40-40. După un game foarte disputat, Serena reuşeşte încă un break şi scorul devine 4-2.

UPDATE - 2-3 As reuşit de Serena, 15-15. Game câştigat de americancă însă Simona pare să fi intrat în joc.

UPDATE - 2-2 Game câştigat uşor de româncă şi scorul devine 2-2.

UPDATE - 1-2 30-40 şi prima şansă de break a Simonei. Simona Halep reuşeşte un rebreak şi scorul devine 2-1 la game-uri pentru americancă.

UPDATE - 0-2 Primul game cu Simona Halep la serviciu. Punct superb reuşit de Simona, 15-15. 40-40 după primul raliu al meciului. Americanca reuşeşte primul break al meciului.

UPDATE - 0-1 Primul game al meciului este câştigat de jucătoarea americancă. Simona Halep reuşeşte două puncte pe serviciul adversarei.

UPDATE - A început meciul. Serena Willliams serveşte prima.

V.S.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Iar am luat bataieeehehehe!
2
1
Nea Gigi, zice lumea ca esti bogat la greu,,mai da si matale un milion la saraci ca de aceea nu iei titlul de cand ai iesit de la mititika,,,!
0
4
de ce nu a fost test antidopping la meci? serena are 40 de ani si 100 kg, dupa ce a nascut, chiar crede cineva ca nu se dopeaza? test, pe bune, trebuie sa o prinda!
12
3
Da. Era frumos daca trecea de bunica. Sperante de doi bani. Inconstanta. Fara vlaga. Prea multe vrem. Este depasita in multe momente. Dar, oricum ramane cu plimbarile alaturi de Iuruc. Pacat si de meci si de relatia cu Iuruc. Putea fi cineva. Bun.
10
4
Ar trebui sa tin neconditionat cu aceasta oaie tenismena doar pentru ca este romanca? In cazul asta asta sunteti niste imbecili si n-aveti decat sa va pupati oaia in cur pana faceti spume la gura!
10
8
sadea, asta suntem. In loc sa ne mandrim cu o sportiva de top, ne dam atotstiutori, deh. Cat despre Serena, oate cati steroizi a inhhitit barbatul asta? Parca este o aruncatoare la ciocan sau la disc!
8
9
da ce pooola o avea iuruc asta de o nenoroceste pa fata asta de nici tenis nu mai poate juca???
5
7
Serena e un fenomen care nu va mai fi egalata niciodata !----Simona stia ca nu va cistiga daca Serena va reveni la forma fizica -----nu e nici o rusine ----turneul va fi cistigat de Serena cred ----japoneza n-are valoarea ei ----Totusi am vazut steagul RO pe terenul de joc in prezentarea tv a meciului si am fost mindri de asta !
12
3
Multi frustratzi, limitati , lesinati , se baga n seama!probabil ca nici strada nu stiu sa o traverseze si arunca pe gura ce ar trebui iesi pe kur!
7
10
Urata natie suntem ba. Ma uit mai jos la comenturi si e jale. Atata ura nu am vazut in viata mea. Asta doar pentru ca e machedoanca. Daca era romanca geto-daca cu astrahan pe cap o aplaudau gospodarii si cu talpile. Tarani de CT inghesuiti in garsoniere la CET isi dau cu parerea pe internet.
14
17
Asa. Si? De-aia nu mai ploua la Ploiesti? Din cazua ca a pierdut impleticita asta cateva sute de mii de EUR? Mai bine zis, nu le-a castigat, caci nu le-a avut ca sa le piarda. De-asta plangeti? Nu declara ea, acum cativa ani, ca merge si se lupta pentru ea si familia ei? O doare in pizda sa paroasa de voi. CTP, mai pupa-i "piciorutzele" transpirate si pline de jeg! Te invit!
11
8
romanii lauda ciorile si blameaza o alba care mai e si romanca pe deasupra si asta pentru ca toti tampitii din presa nu au alte subiecte si o baga in fata pana la exasperare.
11
5
saliveaza toti haterii de bucurie...
8
5
A jucat slab ! Daca ramanea la nivelul din meciul precedent, avea o sansa!
13
1
Succes in cariera! Vor veni si alte meciuri!
12
5
Nu mai suge pula pe net. Fa repede o muie la straini
1
16
In principiu,Halep este o femeie realizata prin munca proprie,spre deosebire de comentatorii agresivi care in afara de cacat pe gura nu au nimic bun facut de ei in viata,macar pentru propria persoana. Bravo Somona,tragem apa dupa cei ce comenteaza din cur,caci de cap habar nu au astia sa se foloseasca.
15
10
bai stelica , ai bagat multi bani in fata asta si ar trebui sa ai un cuvant de spus in faptul ca divortatul batran cu o fatza de milog in poze dar care-si stie interesele mai ceva ca un curvit golan , merge impreuna cu ea la turnee , iar gigolo-ul batran are nevoie de sex mult , lucru care duce la extenuarea sportivei. de altfel , de la atata sula , durerile vaginului difuzeaza in zona spatelui , lucru pe care sigur sportiva le va aminti ca o cauza a infrangerii...
10
10
Citind comentariile de mai jos va puteti da seama cum suntem noi romanii ca rasa . Prosti dezbinati invidiosi razatori lasi avem toate calitatile . Ps nu ma intereseaza tenisul . Am lucrat in strainatate cu toate natiile de oameni cum a venit un roman si a ajuns sef s a dus totul pe pula
20
9
Acum, machedoanca asta obosita o sa zica ca a avut probleme cu spatele..din nou..lol
16
11
i-a dat Iuruc la caca de a extenuat-o. De aceea nu i-a facut fata Serenei. Data viitoare inainte de meci decat sa sugi pula ca sa nu mai fii asa extenuata. Niste frustrati ! Oaia este locul 2 WTA ? Este !!!
6
11
concentrare maxima pentru urmatorul turneu de grand smen de la tariverde. succes
21
6
se gasise mosu taranoiu sai recomande Serenei sa se retraga .. tupeu de taranoi coclit ... sper ca halep ia pupat mana Serenei la sfarsit si ia multumit ca sa retras vreo 2 ani ca sa castge si ea niste meeeeciuri.
14
7
O s-o bata baba Serena si la 70 de ani. Cred ca o bate si in vise. Valoarea reala a Simonei e pe undeva pe la locurile 15-25. Nu e rau. Dar cum sa ii ceri sa o bata pe Serena. Doar din intamplare ca la Wimbledon. Astept sa apara tenismene real de top 5 si in Romania. Poate apuc.
20
4
Ha ha ha ha!!!! Bravo Serena, traiasca familia ta ca mare bucurie ne-ai facut!!! Hai ma pupincuristii halepieni, acum ce mai ziceti? Ati amutit?
17
9
Bravooo SERENA!!! Esti mare campioana!!!! Ai tavalit OAYA BEZMETYKA dareash cu KAKAT PA RASA LOR DS VIOLATORI DA KAPRE!!! HALEPRA HALEPUTZA KAP DE OYTA CU MUYAN DE KAPRITA CU ROCHITA SI FUNDITA SI BENTITA!!! BAgate la STANA OAYE KAPYATA si muuulge MIOARELE!!!
18
13
Asa grasa cum este Serena , o bate de ii sare apa din cap pe Halep . Stiu ca o sa ii tineti parte , ca este machidoanca de a noastra . Dar asta este adevaru . Serena , a fost si a ramas o luptatoare .
21
4
Tine-o tot asa ,mache ca oricum esti proasta rau ca toate mache din Romania.Ia zi fa macar sti sa citesti ce scrie pe racheta?La pwla tot asa alergi ca si pa teren?Ce fatau da babuin romanesc ai fa......
13
9
atat poate, a alergat-o serena ca pe un maidanez. E slaba rau, n-are lovituri, n-are tehnica de lovire, daca forteaza da afara, da in fileu, nu poate controla mingea. La un moment dat nu ii intra decat cross-ul, si-atat juca. Noroc ca in WTA sunt adversare slabe, altfel mai mult de turul I n-ar vedea.
26
4
Ce va ziceam lingailor? simona cu s mic BAAAAAAAAA
15
6

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108