REPLICA ONLINE CONSTANTA

15.8° Constanța Dum., 5 Mai 2024
Anul XX Nr. 6720
15.8° Constanța Duminică, 5 Mai 2024 Anul XX Nr. 6720
 

Simona Halep, primită ca o adevărată campioană la Constanţa!

Simona Halep, primită ca o adevărată campioană la Constanţa!

Replica API 20 iulie 2019 | 00:33 510

Simona Halep a sosit acasă, la Constanţa, unde a fost primită ca o adevărată campioană! Simona a prezentat trofeul de la Wimbledon la bordul unui autobuz etajat. O puzderie de oameni s-a aflat pe străzi, pentru a scanda numele Simonei, apoi toată lumea a ajuns în Piaţa Ovidiu, unde a fost programat un spectacol în cinstea fostului număr 1 mondial, în cadrul căruia jucătoarea de tenis va avea parte de mai multe surprize.

VIDEO:

.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Sa ne manaci scrotu simona la toata constanta
3
1
Felicitari!
1
3
Constanta e sufocata de triburi de makidoni praduitori
6
3
Simona si familia ei au facut eforturi mari si rezultatele se vad. Restul e poveste si vorbe fara valoare. Degeaba se leaga de ea pomanagii si profitorii ,degeaba si chiar rusinos. Decat vorbe si insulte,ia sa vedem munca serioasa in dreptul fiecarui commentator. Se poate,dar nu se vrea,e mai usor sa dai din fleanca cu invidie si rautate ieftina de prostovan.
5
7
Dna & 9.02 muye cu kaka cersetorilor. Aveti grija de familiile voastre atarnatori saraci. Van gura de neam de traista hoti si koorve
2
8
Tot respectul pt parcursul sportiv al Simonei dar a cam inceput sa-i placa fala...una-doua hai sa o prezentam peste tot de parca salveaza copii de la moarte...sa fim seriosi...e un sportiv excelent si atat...nu ne-o mai bagati ata in fata..nu e ok....Cristina Neagu a iesit Balonul de Aur de 2 ori si nu a iesit imeni pe stadion....Simona,exagerezi maxim!
10
6
Intradevar,Simona e campioana.Dar nimeni nu spune de organizare de toata jalea.Pusa intr un autobuz carnavalist mazaresc inghesuita de camere,aproape ca i filmau si urechea interna copii inghesuiti acolo langa ea,se vedea ca e stingherita.Si bomboana pe coliva "gazda" de pe scena ,care urla din toti bojocii campioana.Oare nu gasea un tip decent? De toata jena :balcanism,orientalism...Trist.
16
2
felicitari simona. pentru albanezii avari si increzuti - multa muie!!!
10
6
de altfel si la hotzii au machedonii locul 1.
11
8
Da stimabile dar pe banii lor pentru buzunarul lor cum e firesc si normal. Sportul e business nu concurs de orgolii marunte!
7
5
Hai sa fim sinceri si sa recunoastem ca " machidonii " tin steagul sus in sportul romanesc ca : Hagi in fotbal , Simona in tenis de camp , Eliza Samara in tenis de masa , etc. !
9
12
Si cand a castigat Serena cati americani au iesit in strada? Cum sant americanii la nivel de trai comparativ cu sarbii dar cu romanii? Oare este intamplator ca numai popoarele sarace invinse si macelarite de comunism sunt singurele care ies in strada sa se bucure de realizarile personale ale unui sportiv care castiga in nume propriu foarte multi bani? De cine e retardul?
14
8
De cand este oaia campioana? Bagati-va mai prostilor mintile in cap si nu mai lingeti oaia in cur! Ce dracu' sunteti asa de prosti si de pupincuristi?
11
12
Tenisul ca orice afacere generatoare de profituri presupune investitii: echipament, antrenor, dieta, taxe de participare si m ulta munca. Voi cei care ati iesit sa adulati personajul cat ati contribuit si mai ales cat va revine din profitul obtinut ca sa justifice bucuria exagerata si cheltuielile cu premierea? Tineti minte aceste cuvinte : cainele moare de grija stapanaului si prostul de grija altuia!
6
7
Draga Simona nu trebuia sa asociezi prezentarea trofeului cu lansarea lui Toni. Amestecul este exploziv pentru presa. Sa vezi circ .Toni o sa fie prezentat ca un afacerist dubios, iar casatoria aranjata de niste oameni primitivi.
13
4
E o mare campioana dar asta nu justifica cheltuielile imense realizate pentru show ul de aseara. Doar cand a mai venit Papa de la Roma am mai vazut asta la tv. Pacat ca nu stie sa pastreze discretia in viata privata Ii place fala si ei. Se vede dupa cum a lasat acum toata presa sa intre si in viata ei privata. S o vada lumea. N a vrut sa fie discreta. Si pentru ce chiar nu avea ce sa laude din contra Un Mare sportiv Intr un om mic
9
15
o bomba in piata ne scapa de machedoni
9
11
Ce roman cerseste in gatu ma tii de la makidoni urat mirositori? Degeaba se parfumeaza ca tot put
17
5
Tot meritul ii revine Simonei pt ca a muncit enorm si familiei ei care a sprijinito enorm. Atat, statul nu a facut nimic pt a o sustine iar makidonii nu sau inghesuit in jurul ei decat dupa primele mari succese. Pt o poza! E fata isteata , vorbeste bine engleza si este spontana si politicoasa. Profitorii din jurul ei incearca sa o atraga in tot felul de " evenimente" pt a obtine capital de imagine. Tasu si frasu ar trebui sa fie mai retinuti, fara atatea fite, ca nu transpira ei pe teren. Afara insa, vedetele si marii bogatasi sunt discreti, nu se afiseaza ostentativ. Tine de educatie.
12
4
Nu e fala tipic machedoneasca.... este cersetorie tipic mucaneasca.... asteptati cu mana intinsa acte de caritate. La munca, oameni buni! Ingrijiti-va copiii si batranii!!! Nu mai asteptati machidonii sa faca acte de caritate pentru asistatii sociali si orfelinate!!!! Si cand aceste acte de caritate se fac, trebuie sa fie facute publice? Sa se bata toba, sa fie facute publice, sa stie toata lumea? Hai la munca, nu mai asteptati acte de caritate.
15
12
Dar actiuni de caritate ? Macar o donatie la azilul de batrani sau la vre-un orfelinat ? Macar un gest umanitar ? Nu ai sa vezi asa ceva la zgarie branza de machidoni ! La ei multa fala si ... cam atat ! Tac'su , nea STELICA branzar sef la casharia de la Vulturu o sa-si mai traga un bloc pe terenul.dat moxa de Primarie si ... cam atat ! Ar trebui sa-i pupe mana lui IDU , ca fara el erau 0 !.... Hai SSIIIIIMOOOONAAAA !
21
13
Acesta este motivul pt care Romania este o tara de bananieri. Pe langa toate mizeriile si toate risipele care se fac in tara asta, ce a facut primaria pt Simona mi se pare cel putin normal. Ar trebui un turneu national. Pai bai congolezilor ...deaia suntem unde suntem ca tara!!!nu ne respectam valorile!!!bvo Simona P.S. sunt roman, nu machidon dar respect performanta!
11
9
Halep merita tot respectul nostru, dar ajunge cu atatea osanale. Doar nu a inventat roata...
24
8
Sunt socat de comentariile unor frustati needucati care nu pot aprecia sau macar ignora ceea ce nu inteleg. Simona este un simbol si a realizat totul prin munca nu a primit nimic de la nimeni intotdeauna a vorbit frumos de tara ei si de romani. Da a castigat foarte multi bani dar nu a furat i-a muncit si e apreciata de o lume intreaga. Mi-e scarba ca am asemenea conationali, daca participati astazi la manifestatie vedeati atatia romani fericitii cum n-am vazut de la revolutie.
19
14
Retarzilor,cand a castigat djokovici primul grand slam au iesit 300.000 de oameni in strada...ramaneti dativa-n pula mea cu 1500 de lei pe luna si muriti de foame ca asta meritati
16
14
s.h. nu e cea mai mare jucatoare de tenis din lume ca sa ne kk pe noi atata...un singur exemplu- ivan patzaichin a fost cel mai bun in domeniul lui din toate timpurile !!
19
12
Aceasta individa nu reprezinta statul sau pe romani. Este doar o persoana fizica ce lucreaza pe cont propriu in domeniul de activitate numit tenis de unde castiga foarte bine. Inatamplator are cetatenie romana! Tenisul ca toate sporturile sunt un business privat! Cretinsimele cu reprezentam tara sunt niste oligofrenii din vremea dementei criminale numita comunism! A sunteti fani tenis? OK! Eveniment privat cu acces pe baza de belet platit NU PUBLIC adica din banii mei, in care puteti sa pupati cur de tenismenca cat cuprinde! Ca la un concert privat nu shmenul ala pzd-ist de neversea!
24
18
S-a bagat si Promitzau cu capul de prost in poza. cea mai buna jucatoare de tenis cu cel mai prost primar. Penibil.
21
7
Metin Curchez este cel care comenteaza mai jos sub numele de Dolph Lundgren
8
4
DIN PARTEA REPLICI ! FILMAT CU CAMERE DE 1,3
6
4
bravo Simona te iubim cap de oae nu gasim , ce de prostimeeee.
18
14
O floare nu i-a dat nimeni
18
10
Dadeau pe naiba sa te ia. Daca dadeau, ziceati ca fac pomeni electorale pentru asistati...
17
9
nu am nimic cu simona,ma uit la meciurile sale,astept sa castige,ma ioftic cand pierde dar o plimbau cu hardughia decopertata si o duceau spre piata ca si cum,nuntasii din popleaca isi duc mireasa virgina la dormitorul conjugal ca mirele,si el virgin,sa o atuf.prea mare tamtam,prea mare fala,prea multi bani risipiti.cu banii platiti pe acest eveniment-cherosen la elicopter,motorina la autobuz,curentu la scena,trandafirii rupti,salariile alora ce asamblau scena si alora care fac curatenia de dupa-,primaria,dadea o masa la oamenii strazii,ajuta un orfelinat.huo simona,pt ca te complaci in asta
21
21
Asta este dovada clara ca romanii sunt prosti si pupincuristi!
22
24
Bravo ei.A muncit mult sa ia acest titlu. Ani de antrenament .
51
11
Cu Simona n-am nimic,doar ca da apa la moara limbricilor,propagandistilor comunisti si pochimii hoate si hraparete.Asta ii cam boteste imaginea ca sa nu zic altceva..
24
9
Hahahaaa. La ce bou si a tras ce figura are de mos a sters toata victoria. Ca sportiva da. Ca om a mai stricat o casa. 0. Hahaha
14
31
Nu il luati in seama, un retardat mintal ! Bravo Simona !! Bravo Primariei !!
46
17
MU.IE halep !!! MU.IE FA.TALAU fagadau !!! POCITANIA ALBANEAZA a " castigat " un trofeu BLATUIT in fata REGINEI TENISULUI MONDIAL FEMININ - SERENA WILLIAMS - cea care o BATUSE IN 9 din 9 meciuri oficiale !!!
18
70

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212